Çok da oyle değill bir dünya kasıntı yapan rahatsızlık var ama kurdeseni sadece direkt strese bağlıyorlar. Ben de basta inanmamıstım stres yapacal birseyim yok aslında hic kafaya takan biri de değilim ama işke alakalı sorunlardam sonra cıktı imanın antihistaminikler bir işe yaramıyor. Antidepresan kullansak daha vok işe yarar belki de
basta sizim gibi dusunup zaten tüm tetkikleri yaptırdım sadece iyot eksikliğim cıkmıstı bir de d vitaminim eksikti ama yine de probiyotikler kullanıp bağırsak florasını guclendirdim o da bir işe yaramadı. Alerji doktorları da bir çare üretemediler sadece kediye alerjim varmıs evde kedilerim vardı. Dermatologum dedi ki kediler sadece solunum yolunu tıkar alerji olarak kurdesene bir sebep asla değildir solunımda sıkıntın yoksa hiç umursama o konuyu.
Siz yine moralinizi yuksek tutun. Yediğinize içtiğinize dikkat edin sağlıklı yasam da stresi azaltıyor...
Zor biliyorum insan kurdeşene sahip olunca bile sacma sapan strese giriyor sinir kat sayısı artıyor bence. Anjiyo odem de yapıyordu bana kurdesen ileri seviyeydi bir sabah bi kalkıyorum dudaklarım siserdi sonrasında boğazım siserdi nefes alamazdım 10 15 dk atak gecirirdim. Bir sabah kalkarım gozlerim şişmiş davul gibiyim... Cok cok zor