• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki hamileliğiniz sağlıklı sonuçlandı mı
ne yazık ki hayır. 12.haftada bebeğimin kalbi durdu - sebebi mantar değil dedi doktorum. Kan pıhtılaşması testleri yaptırdım sonuç pozitif çıktı bebeğime kan gitmediği için kalbi durmuş

ne yazık ki hayır. 12.haftada bebeğimin kalbi durdu - sebebi mantar değil dedi doktorum. Kan pıhtılaşması testleri yaptırdım sonuç pozitif çıktı bebeğime kan gitmediği için kalbi durmuş

hmm çok üzümdüm. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah

Bazen beyaz süt gibi bazen şeffaf bazen peynir gibi bazen de sarımsı yeşilimsi oluyor degisiyo benim. Ama bende kasintidan çok o akıntı geldiğinde yanma oluyor
merhaba sizinki gibi benimde 1 yildir suren akindim var bazen tortu tortu yesil gibi bazen sut gibi beyaz krem gibi degisiyo doktora gidiyorum hepsinde mantar diyip fitil verip yolladi kac tane doktora gidip test istedim inatla test yapmadilar mantar bu diye sizin test sonuclariniz cikti mi

merhaba sizinki gibi benimde 1 yildir suren akindim var bazen tortu tortu yesil gibi bazen sut gibi beyaz krem gibi degisiyo doktora gidiyorum hepsinde mantar diyip fitil verip yolladi kac tane doktora gidip test istedim inatla test yapmadilar mantar bu diye sizin test sonuclariniz cikti mi
Ben de kültür yaptırmadım çünkü sanırım kültürde çıkmıyor. Smear ve hpv testi verdim negatif geldi

2 gundur sekeri kestim beyaz ekmegi kestim onun yerine glutensiz ekmekler yemeye basladim lif ve protein agirlikli besleniyorum 1 yildir hergun dogur dogur gelen akintidan eser yok o kadar fitil kullandim o kadar ilac antibiyotik kullandim 5 gun sonra tekrar ederdi cozumu aslinda basitmis candidayi ac birakmak

2 gundur sekeri kestim beyaz ekmegi kestim onun yerine glutensiz ekmekler yemeye basladim lif ve protein agirlikli besleniyorum 1 yildir hergun dogur dogur gelen akintidan eser yok o kadar fitil kullandim o kadar ilac antibiyotik kullandim 5 gun sonra tekrar ederdi cozumu aslinda basitmis candidayi ac birakmak
geçme durumu olursa buraya yazar mısınız beni etiketleyip

Merhaba arkadaşlar,

1 yıl önce vajinal candida teşhisim vardı. kısa süreli ilaçlardan sonra candida için 6 aylık ilaç kullandım. Geçti. Şu an tedaviyi bitireli 3 ay oldu. Ama bende başka belirtiler var şu an. Genzimden gelen ağır ve keskin bir koku var. Candida kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Vücudumda (gözümde, yüzümde, çenemde, kollarımda, ellerimde) kaşıntılarım var. Dermatolojiye gittiğimde candida ile kaşıntıları ilişkilendirmiyorlar.

beslenmeme şu an çok dikkat ediyorum. böyle belirtiler gösteren ve sonrasında bu candidayı yenen arkadaşlar var mı? varsa tecrübelerini bekliyorum.

iyi bir doktor önerisi de alabilirim.
Merhaba bende de Candida var acaba sizde sık idrara çıkma ve yan ağrısı yapıyor mu acaba ? Kaşıntı da var vücudumda. İlaçlardan mı oluyo bilmiyorum ama candida da oluyormuş kaşıntı. Belirsizlik çok yordu beni. İdrar yolları enfeksiyonu yüzünden hastanede yattım sistoskopi oldum hala gecmiyo agrılarım . Kadın doğumcu da Candida var sende o da ağrı yapar dedi… bilmiyorum artık

Merhaba bende de Candida var acaba sizde sık idrara çıkma ve yan ağrısı yapıyor mu acaba ? Kaşıntı da var vücudumda. İlaçlardan mı oluyo bilmiyorum ama candida da oluyormuş kaşıntı. Belirsizlik çok yordu beni. İdrar yolları enfeksiyonu yüzünden hastanede yattım sistoskopi oldum hala gecmiyo agrılarım . Kadın doğumcu da Candida var sende o da ağrı yapar dedi… bilmiyorum artık
evet bu belirtilerin hepsini yapıyor.

smear yaptırmalısınız

Merhaba arkadaşlar,

1 yıl önce vajinal candida teşhisim vardı. kısa süreli ilaçlardan sonra candida için 6 aylık ilaç kullandım. Geçti. Şu an tedaviyi bitireli 3 ay oldu. Ama bende başka belirtiler var şu an. Genzimden gelen ağır ve keskin bir koku var. Candida kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Vücudumda (gözümde, yüzümde, çenemde, kollarımda, ellerimde) kaşıntılarım var. Dermatolojiye gittiğimde candida ile kaşıntıları ilişkilendirmiyorlar.

beslenmeme şu an çok dikkat ediyorum. böyle belirtiler gösteren ve sonrasında bu candidayı yenen arkadaşlar var mı? varsa tecrübelerini bekliyorum.

iyi bir doktor önerisi de alabilirim.
ne belirtisi görerek doktora gitmiştin acıklar mısın yarın randevum var bende candida cıkmasından korkuyorumda

peki sizde böyle genizden gelen bir ağız kokusu var mı? bende böyle tatlı, ekmek, pilav, meyve vb. yediğimde böyle yakıcı bir koku ve tat alıyorum ağzımdan
Aslında bu söylediklerinizi de yememeniz gerekiyor Candida mantarının ben ilaçlarla çözülebileceğine inanmıyorum bende de 1 yıldır aynı problem vardı ve sanırım gitmediğim doktor ilaç tedavisi kalmadı şu an da uyguladığım bir diyet var gluten yok şeker yok maya yok pilav yok meyve yok tatlı yok ekmek yok yani size söylemek istediğim candidayı besleyen 3 besin var gluten şeker ve maya bunlardan uzak durursanız düzelicektir ağız kokunuzda

Doktor Hasan Hüsnü Eren'i takip etmenizi ve kitabını almanızı öneririm. Candida denilen illeti Lugol denilen iyot çözeltisini su ile karıştırıp içerek tamamen kurtulmanız mümkün bilginiz olsun. Kendisinin bu konuda araştırmaları ve önerilerini dikkate alıp kür olarak uygulamanız gerekmektedir.
Sizde kaç sene vardı Candida antibiyotik fitil her şeyi kullandıktan sonra çare bulamayıp iyotu mu araştırıp buldunuz

Back
X