kurdeşeni harekete geçiren candida mantarı

Limon da tetikliyor diye biliyorum ben limonu da kestim. Pazartesiye randevu aldım bakalım geleneksel bütüncül tıp hekimliğine. Onlar da hacamat yapıyor
ben bi limonlu su içtim oda bikaç kez ama kötü bi etkisi olmadı inşallah sende hacamattan sonra rahatlarsın ama yaptır mutlaka sonucu merak ediyorum seninde

ben bi limonlu su içtim oda bikaç kez ama kötü bi etkisi olmadı inşallah sende hacamattan sonra rahatlarsın ama yaptır mutlaka sonucu merak ediyorum seninde
Ahh inşallah 🥺 gelişmeleri yazarım çok teşekkür ederim 🙏❤️

bütün değerlerim normal çıkmış çok sevindim candida yokmuş veya herhangi bi enfeksiyon pazariz vs. ya vardı düzeldi bilmiyorum çünkü 2 hafta olacak ben herşeyi kestim demiştim ve kefir yoğurt birde kapsül probiyotik takviyesi aldım ya onlar etki etti yada hiç yoktu çok şükür ama kurdeşen tam anlamıyla geçmiş değil tabi ara ara kızarmalar oluyo inşallah 2.seans hacamattan sonra onlarda geçer çok inanıyorum
Ben de çok sevindim değerlerin normal çıkmasına 🥰kefir sürekli mayalıyorum ben her zaman evde olur ama süt ürünü diye içmiyorum onu da. Elimde çok güçlü bir probiyotik de var Dr a danışmadan bir şey yapmak istemiyorum bu süreçte. Kan değerlerime bakılacak önce büyük ihtimalle ondan sonra tedaviye yönelik konuşuruz

Ben de çok sevindim değerlerin normal çıkmasına 🥰kefir sürekli mayalıyorum ben her zaman evde olur ama süt ürünü diye içmiyorum onu da. Elimde çok güçlü bir probiyotik de var Dr a danışmadan bir şey yapmak istemiyorum bu süreçte. Kan değerlerime bakılacak önce büyük ihtimalle ondan sonra tedaviye yönelik konuşuruz
candida da yada kurdeşende kefir yasak değil için bence çok faydalı ben hazır alıyorum çünkü doğal kefir mayası bulamadım malesef ama içtiklerimin de faydasını gördüm yani market ürünü olmasına rağmen

candida da yada kurdeşende kefir yasak değil için bence çok faydalı ben hazır alıyorum çünkü doğal kefir mayası bulamadım malesef ama içtiklerimin de faydasını gördüm yani market ürünü olmasına rağmen
Ayy ben de bir sürü kefir mayası var dondurucuda, nerede yaşıyorsunuz ben verebilirim

Ben nerdeyse 5 yıldır kronik ürtikerim ilaçsız asla bir gün bile geciremiyorum heryerim anında kabariyo sebebini bulamadılar gitmediğim cildiyeci kalmadı ilaca cevap veriyosa sorun değil diyolar probiyotik iki aydır düzenli kullanıyorum ama bana faydası olmadı bence

Ben nerdeyse 5 yıldır kronik ürtikerim ilaçsız asla bir gün bile geciremiyorum heryerim anında kabariyo sebebini bulamadılar gitmediğim cildiyeci kalmadı ilaca cevap veriyosa sorun değil diyolar probiyotik iki aydır düzenli kullanıyorum ama bana faydası olmadı bence
çok geçmiş olsun bu hastalığı yaşayan biliyo bilmeyen anca kaşıma geçer diyo sanki çok kolay gibi işte ben 1 tane içiyorum ilaç günde ama unuttuğum günde oluyo benim bi basınç yada sürtünme sonucu kabarmalar oluyo eskiden kaşınırdı da hacamattan sonra kabarma kızarma oluyo ufak ufak ama kaşıntı yok öyle 2.seansım p. tesi inşallh ikinci de diğer belirtilerde geçer siz yaptırdınız mı hacamat yaptırmadıysanız bi araştırın iyi geliyo

gittin mi dr ne dedi merak ettim
Merhabalar. Pazartesi günü gittim evet. Eliminasyon diyetine başlamıştım zaten geçen hafta ve kaşıntılarım tamamen kesilmişti. Dr da zaten eliminasyon önereceğini söyledi iyi yapmışsınız dedi. Kefir eliminasyonda yasakmış. Probiyotik de şimdilik önermedi. Önce bir enfeksiyon sorununu çözelim dedi. Geniz akıntısı vardı ben de hiç geçmeyen. Buda alerji kaynaklıymış. İki tane bitkisel takviye verdi biri enfeksiyon diğeri eklem ağrıları için.

Eliminasyona iki ay devam edeceğim. Takviyeleri bitireceğim. İki ay sonra gluten hariç diğer besinleri tek tek listeme ekleyeceğim. Hangisi sıkıntı çıkarıyorsa onu hayatımdan çıkaracağım. Sorun teşkil etmeyenleri yemeye devam edeceğim. Doktor hacamat önermedi şimdilik kış döneminde akupunktur yapabiliriz dedi. Ama ben 2 ay sonra hacamat yaptırmak istiyorum. Uygulayan Çok yakın bir arkadaşım da var zaten o bana sürekli söylüyordu.

Çok geçmiş olsun. Alternatif yöntemler denediniz mi hiç ? Beslenmenizi değiştirdiniz mi ? Ben eliminasyon diyetiyle çok rahatladım. Çok şükür 5 gündür kaşıntı yok ilaç kullanmıyorum. Ama bir takım takviyeler de kullanıyorum. Örneğin alerji için kuersetin takviyesi. Oğluma da yıllardır kullanıyoruz alerjik bünyeli ve profesördü öneren Dr. Zaten tamamen bitkisel içerikli bir takviye. Ayrıca D vitamini B12 ve magnezyum da kullanıyorum. Bunların eksikliği de alerjileri tetikliyor bağışıklığı güçlendirmek için çok önemli.

Çok geçmiş olsun. Alternatif yöntemler denediniz mi hiç ? Beslenmenizi değiştirdiniz mi ? Ben eliminasyon diyetiyle çok rahatladım. Çok şükür 5 gündür kaşıntı yok ilaç kullanmıyorum. Ama bir takım takviyeler de kullanıyorum. Örneğin alerji için kuersetin takviyesi. Oğluma da yıllardır kullanıyoruz alerjik bünyeli ve profesördü öneren Dr. Zaten tamamen bitkisel içerikli bir takviye. Ayrıca D vitamini B12 ve magnezyum da kullanıyorum. Bunların eksikliği de alerjileri tetikliyor bağışıklığı güçlendirmek için çok önemli.
Hiç birşey denemedim açıkçası ama beslenme şekliyle alakası olduğunu düşünüyorum bir çözüm bulamadım ben takviye vitamin bile kullanmadım denemek lazım

çok geçmiş olsun bu hastalığı yaşayan biliyo bilmeyen anca kaşıma geçer diyo sanki çok kolay gibi işte ben 1 tane içiyorum ilaç günde ama unuttuğum günde oluyo benim bi basınç yada sürtünme sonucu kabarmalar oluyo eskiden kaşınırdı da hacamattan sonra kabarma kızarma oluyo ufak ufak ama kaşıntı yok öyle 2.seansım p. tesi inşallh ikinci de diğer belirtilerde geçer siz yaptırdınız mı hacamat yaptırmadıysanız bi araştırın iyi geliyo
Benimde basınçla artıyor icmedigim unuttuğum gün masayı silerken bile avuçlarım acıyo ondan anlıyorum ben hacamat denemedim bir arkadasim bir kere yaptırdı onda da kronik ürtiker var faydası olmadı dedi birde sırtı çok kabardı hacamattan sonra bir kaç gün açısından yatamadım dedi korktum açıkçası

Hiç birşey denemedim açıkçası ama beslenme şekliyle alakası olduğunu düşünüyorum bir çözüm bulamadım ben takviye vitamin bile kullanmadım denemek lazım
Ben naçizane deneyin derim, ilk etapta kolay olmayabilir belki ama iyileşmeyi gördükçe kolaylaşacaktır. En azından bir süre deneyin

Benimde basınçla artıyor icmedigim unuttuğum gün masayı silerken bile avuçlarım acıyo ondan anlıyorum ben hacamat denemedim bir arkadasim bir kere yaptırdı onda da kronik ürtiker var faydası olmadı dedi birde sırtı çok kabardı hacamattan sonra bir kaç gün açısından yatamadım dedi korktum açıkçası
anladım benimde sürtünme baskı sonrasında kabarmama rağmen hacamattan sonra hiç birşey olmasdı sadece küçük kesi yerleri hafif yanma oldu onada kantoron yağı sürdüm hemen geçti ertrsi gün hiçbişeyim yoktu kişiden kişiye farkediyo demekki

kızlar yakşık 6 haftadır kurdeşenle boğuşuyorum çok araştırdım ve bu hastalığı tetikleyen candida mantarı olduğunu düşünüyorum sizin fikriniz nedir
Bende kurdeşen var. Cay şekeri tuketmeyi bırakınca kesti.Arada stresten el bileklerinde çıkar.Sedef hastalığı var.Yaklasik 12 senedir ama son 2 senedir aşırı derecede var bacak bölgemde.
Reflü çıktı.Sen anla ne kadar stresliyim.

X