İnsülin direnciniz ya da kan şekeri seviyeniz yüksek olabilir. Bu da candidayı besler. Bir doktora tahlil yaptırın benceAma işte aksine de öyle bir tatlı duskunlugum basladiki sanki yemesem aç kalsam elim ayağım titriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsülin direnciniz ya da kan şekeri seviyeniz yüksek olabilir. Bu da candidayı besler. Bir doktora tahlil yaptırın benceAma işte aksine de öyle bir tatlı duskunlugum basladiki sanki yemesem aç kalsam elim ayağım titriyo
tedavi olarak ne uyguladı acabaMerhabalar 3 yıldır kandida bulunuyordu bende ne ettiysem gecmedı neler yapmadık mı ama arkadasın tavsıyrsıyle livbahçeşehir Yusuf başkırana gittim mucize gibi su an tedavi oldum sağolsun tek seansta bile etkisini gösterdi 3 seans sonra hayat bu dedim herkese tavsiye ederim![]()
Merhaba hanımlar benim de 1 senedir her regl sonrası çıkan mantar şikayetim var. İşin en kötü yanı ilişki sonrası da oluyor. Geçen sene 12 haftalık bebeğimi kaybettim ama kan pıhtılaşmasından dediler. Sebebi mantar değilmiş. Ben artık mantarla savaşmayı bıraktım yani şöyle haftada 1 veya 2 haftada 1 flucan içiyorum hemen geçiriyor (sonra yine oluyor tabi) gynomax xl ya da gynolomexin fitil kullanıyorum kafama göre. Yani böyle iyi kötü devam ediyoruz geçmiyor napayım![]()
Doktor Hasan Hüsnü Eren'i takip etmenizi ve kitabını almanızı öneririm. Candida denilen illeti Lugol denilen iyot çözeltisini su ile karıştırıp içerek tamamen kurtulmanız mümkün bilginiz olsun. Kendisinin bu konuda araştırmaları ve önerilerini dikkate alıp kür olarak uygulamanız gerekmektedir.Merhaba arkadaşlar,
1 yıl önce vajinal candida teşhisim vardı. kısa süreli ilaçlardan sonra candida için 6 aylık ilaç kullandım. Geçti. Şu an tedaviyi bitireli 3 ay oldu. Ama bende başka belirtiler var şu an. Genzimden gelen ağır ve keskin bir koku var. Candida kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Vücudumda (gözümde, yüzümde, çenemde, kollarımda, ellerimde) kaşıntılarım var. Dermatolojiye gittiğimde candida ile kaşıntıları ilişkilendirmiyorlar.
beslenmeme şu an çok dikkat ediyorum. böyle belirtiler gösteren ve sonrasında bu candidayı yenen arkadaşlar var mı? varsa tecrübelerini bekliyorum.
iyi bir doktor önerisi de alabilirim.
Doktor Hasan Hüsnü Eren'i takip etmenizi ve kitabını almanızı öneririm. Candida denilen illeti Lugol denilen iyot çözeltisini su ile karıştırıp içerek tamamen kurtulmanız mümkün bilginiz olsun. Kendisinin bu konuda araştırmaları ve önerilerini dikkate alıp kür olarak uygulamanız gerekmektedir.
Hem kendim hem eşim için kullandım ve çevremdeki herkese de öneriyorum. Herşeye mi faydası olur gerçekten herşeye :) Uçuktan dolayı hayattan bezmiş birine söyledim al süre diye, her ay çıkartırmış. Geçenlerde arayıp 3. ayım hiç bir şekilde uçuklamıyorum dedi :) Candida içinde ben aksatmadan kullandım. Hala da kendi sağlığım için kullanıyorum. 2 yıldır aksatmadan içiyorum. Bütün testlerim sonuçlarım tertemiz çıktı. Ama dediğim gibi lütfen doktoru araştırın okuyun kitabını ve paylaşımlarını takip edin.siz denediniz mi
Hem kendim hem eşim için kullandım ve çevremdeki herkese de öneriyorum. Herşeye mi faydası olur gerçekten herşeye :) Uçuktan dolayı hayattan bezmiş birine söyledim al süre diye, her ay çıkartırmış. Geçenlerde arayıp 3. ayım hiç bir şekilde uçuklamıyorum dedi :) Candida içinde ben aksatmadan kullandım. Hala da kendi sağlığım için kullanıyorum. 2 yıldır aksatmadan içiyorum. Bütün testlerim sonuçlarım tertemiz çıktı. Ama dediğim gibi lütfen doktoru araştırın okuyun kitabını ve paylaşımlarını takip edin.
Ben önce %2'lik lugolden 3 damla ile başladım, 3 ay boyunca her gün bir bardak suyuma ekleyip içtim. 3 ay sonra 4-5 damlaya çıkardım. Sonra 6. ayımda %5'lik lugolden 2 damlayla başladım 1. yılda ve şuanda %5'likten 4 damlayla devam ediyorum.tamam araştıracağım, teşekkürler
peki siz kandida mantarı için bu lugol çözeltisini nasıl uyguladınız, karışım oranları, uygulaması süresi... vs.
beslenmenize dikkat ettiniz mi?
kaç aydır hiçbir şikayetiniz yok?
Ben önce %2'lik lugolden 3 damla ile başladım, 3 ay boyunca her gün bir bardak suyuma ekleyip içtim. 3 ay sonra 4-5 damlaya çıkardım. Sonra 6. ayımda %5'lik lugolden 2 damlayla başladım 1. yılda ve şuanda %5'likten 4 damlayla devam ediyorum.
Dikkatli kullanılması gereken bir ürün. O yüzden ufak dozlarla başlanılması lazım.
Beslenmeme tam anlamıyla dikkat etmedim.
Kullanmaya başladığım hafta bütün semptomlarım bitmişti.
Size şöyle söliyim bende bütün semptomları vardı ve tavana kadardı seviye olarak, hayat kalitemi düşürmüştü. Ve bende inanılmaz bir şekilde psikolojik etkileri de oldu. Vücudum asla dinlenmiyormuşum gibiydi.peki sizde kandidanın hangi belirtileri vardı?
kaşıntı, ağız kokusu ..gibi durumlar var mıdı ?
(çok soru soruyorum kusura bakmayın)
Size şöyle söliyim bende bütün semptomları vardı ve tavana kadardı seviye olarak, hayat kalitemi düşürmüştü. Ve bende inanılmaz bir şekilde psikolojik etkileri de oldu. Vücudum asla dinlenmiyormuşum gibiydi.
doktor kontrolünde mi başladınız? yoksa kendiniz öğrenip deneyerek miSize şöyle söliyim bende bütün semptomları vardı ve tavana kadardı seviye olarak, hayat kalitemi düşürmüştü. Ve bende inanılmaz bir şekilde psikolojik etkileri de oldu. Vücudum asla dinlenmiyormuşum gibiydi.
Zaten normalde de ben probiyotik ve prebiyotik kullanıyorum ki hiç böyle bişi olduğunu duymadım. Açıkçası yararlı bakterileri öldürseydi çok sık hasta olurdum ben tam tersine burnu bile akmayan bir insan oldum :)anladım. peki probiyotik takviyesi vs aldınız mı?
bildiğim kadarıyla iyot; virüslerle birlikte yararlı yararsız bütün bakterileri de öldürüyormuş
Merhaba. Geçen sene doktorum 6 ay baskılayıcı tedavi yapacağız, haftada 1 aynı gün Flucan iç demişti. Hemen sonra gebe olduğumu öğrendim ve bu tedavi olmadı. Aslında tam kafama göre değil bu şekilde haftada 1 veya 2 haftada 1 hap içmek gibi uyguluyorum henüz 3-4 ay oldu :) tamamen geçtiği yok sadece geçici olarak temizleniyor sonra hemen yine başlıyor. Ömür boyu böyle nasıl olacak bilmiyorumflukanı kafanıza göre mi kullanıyorsunuz?
mantar ilaçlarının karaciğerde toksik etkileri var. uzun süreli kullanılmaması gerekiyor
Yazınız çok ilgimi çekti. Nereden alabiliriz bu iyot’u? Özel bir marka var mı acabaHem kendim hem eşim için kullandım ve çevremdeki herkese de öneriyorum. Herşeye mi faydası olur gerçekten herşeye :) Uçuktan dolayı hayattan bezmiş birine söyledim al süre diye, her ay çıkartırmış. Geçenlerde arayıp 3. ayım hiç bir şekilde uçuklamıyorum dedi :) Candida içinde ben aksatmadan kullandım. Hala da kendi sağlığım için kullanıyorum. 2 yıldır aksatmadan içiyorum. Bütün testlerim sonuçlarım tertemiz çıktı. Ama dediğim gibi lütfen doktoru araştırın okuyun kitabını ve paylaşımlarını takip edin.
Ben eczacıma yaptırıyorum taze taze kullanıyorum. Yaşadığınız yerde büyük ve işini iyi bilen bir eczacı varsa yaptırabilirsiniz. Ama eğer öyle bir şansınız yoksa raw material lugol yazın google'a o markanın ürünlerini kullanabilirsiniz. Ama tavsiyem taze kullanılması. Lütfen kullanmadan önce iyi araştırın, doktorun bütün paylaşımlarını ve storylerini takip edin. Kendinize uygun dozu minik minik başlayarak belirleyeceksiniz.Yazınız çok ilgimi çekti. Nereden alabiliriz bu iyot’u? Özel bir marka var mı acaba![]()
Evet doktor beyin paylaşımlarında da gördüm zaten o yüzden yazmıştımZaten normalde de ben probiyotik ve prebiyotik kullanıyorum ki hiç böyle bişi olduğunu duymadım. Açıkçası yararlı bakterileri öldürseydi çok sık hasta olurdum ben tam tersine burnu bile akmayan bir insan oldum :)
Kendim araştırdım ve kendime uygun olan dozu araştırıp kendim belirleyip buldum. Doktor beyin bu hastalıkla ilgili olan paylaşımlarından faydalandım ama o dozu belirlerken.
Peki hamileliğiniz sağlıklı sonuçlandı mıMerhaba. Geçen sene doktorum 6 ay baskılayıcı tedavi yapacağız, haftada 1 aynı gün Flucan iç demişti. Hemen sonra gebe olduğumu öğrendim ve bu tedavi olmadı. Aslında tam kafama göre değil bu şekilde haftada 1 veya 2 haftada 1 hap içmek gibi uyguluyorum henüz 3-4 ay oldu :) tamamen geçtiği yok sadece geçici olarak temizleniyor sonra hemen yine başlıyor. Ömür boyu böyle nasıl olacak bilmiyorum