- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.640
- Konu Sahibi mercandedee
Alerji iğnesi var onu yapıyorlar bir de şurup oluyor. Döküntü için krem de verebiliyor döküntü cinsine göre. İmmünolojiye görürseniz alerji testi yapılır neye alerjisi olduğu ortaya çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acile neden götürmesini?Haftasonu doktor bulamadim yarib gidicem ama canim asiri skkin Cocuk kasiniyor butun vucuda yayildi. Kurdesen diye tahmin ediyorum buda alerjikmis kimbilir neye alerjisi var
Aynen katılıyorum, arkadaşın cocogunda da önce alerji zannettiler sonra uyuz çıktı, tüm alır tedaviye başladılar.Kurdeşen olduğuna emin misin? Uyuz da bu aralar artmış durumda.
Benim de aklıma direk uyuz geldi.Kurdeşen olduğuna emin misin? Uyuz da bu aralar artmış durumda.
Aaa evet gecenlerde abimde birden bire aşırı derecede kaşınmaya başladı, yediğim içtiğim farklı bişey yok ki bugunlerde, dedi de aklımıza hiç temas eden bişeye alerjisi olduğu gelmedi. Alerji hapıyla geçti onun da. Şimdi siz söyleyince, ampül yandı :)Giydiği veya vücuduna değen bir şeye alerji olmasın? Ben de yeni banyo lifinden delice alerji olmuştum, bir tane alerji hapı alınca geçmişti:)
Kurdeşen yoğun strese bağlı bir alerji, çocuğu çok üzen bir şey olmuş olmalı, çok geçmiş olsun. Mümkünse bir orman arazisinden toprak alarak çamur haline getirip çocuğu bununla kaplayın, yaeım saat sonra da ılık sayılacak suyla yıkayın. Kocakarı ilacı evet ama arkadaşımın oğlunda işe yaradı. Bilginiz olsun.Oglumda kurdesen cikti. Berbat bisey kasiniyor daha Cok kucuk Uc yasinda. Iki gunde oldu . Kurdeseb ciktimi cocuklarinizda basil gecti!!
Strese alerjisi var, kurdeşen stresten olur.Haftasonu doktor bulamadim yarib gidicem ama canim asiri skkin Cocuk kasiniyor butun vucuda yayildi. Kurdesen diye tahmin ediyorum buda alerjikmis kimbilir neye alerjisi var
Gidemiyor çunku kurdeşen dediği şey ihmal kaynaklı büyük ihtimalleKonu sahibi doktora gittiniz mi ne dedi?