Kurdesen!! Yardim cocugumun Tum vucudunu sardi!!:((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alerji iğnesi var onu yapıyorlar bir de şurup oluyor. Döküntü için krem de verebiliyor döküntü cinsine göre. İmmünolojiye görürseniz alerji testi yapılır neye alerjisi olduğu ortaya çıkar.

Geçmiş olsun,kızımda olmuştu 6 yaslarındayken. Uygun tedaviyle kısa zamanda düzeliyor korkmayın. Ilac vermisti doktor,düzenli kullanimla 1 hafta gibi bir zamanda iyileşmişti.

Gerçekten kurdeşen/ürtikerse alerjik olabilir. Bende de oluyor bazen özellikle paketli ürünler tükettiğimde. Doktorunuz daha doğru bir yorum yapacaktır

Üniversitede benim vücudumda cikmieti cidden berbat bir sey
Stres ve bazı yiyeceklerden oluyormus öyle demişti dr

Böyle tırnak çiziği gibi kabarıklar olur tünel tünel. Bi inceleyin. Yani tabi hemen bi dra gidin bence. Oğlumun okulunda üç sınıfta uyuza rastlandı, sınıfta da bir kişide var. Uyarılar geldi de inşallah erken farkettilerde bulaşmadı diyoruz. Bakalım belirti gününü bekliyoruz şimdilik bişey yok.

Giydiği veya vücuduna değen bir şeye alerji olmasın? Ben de yeni banyo lifinden delice alerji olmuştum, bir tane alerji hapı alınca geçmişti:)

Giydiği veya vücuduna değen bir şeye alerji olmasın? Ben de yeni banyo lifinden delice alerji olmuştum, bir tane alerji hapı alınca geçmişti:)
Aaa evet gecenlerde abimde birden bire aşırı derecede kaşınmaya başladı, yediğim içtiğim farklı bişey yok ki bugunlerde, dedi de aklımıza hiç temas eden bişeye alerjisi olduğu gelmedi. Alerji hapıyla geçti onun da. Şimdi siz söyleyince, ampül yandı :)

Oglumda kurdesen cikti. Berbat bisey kasiniyor daha Cok kucuk Uc yasinda. Iki gunde oldu . Kurdeseb ciktimi cocuklarinizda basil gecti!!
Kurdeşen yoğun strese bağlı bir alerji, çocuğu çok üzen bir şey olmuş olmalı, çok geçmiş olsun. Mümkünse bir orman arazisinden toprak alarak çamur haline getirip çocuğu bununla kaplayın, yaeım saat sonra da ılık sayılacak suyla yıkayın. Kocakarı ilacı evet ama arkadaşımın oğlunda işe yaradı. Bilginiz olsun.

Ben geçirdiğimde cildiyeye gittim 1 aylık antidepresan tedavisi verdi.

Çok geçmiş olsun

Ben de kurdeşen olmuştum eczane yapımı merhemler bile iyi gelmemişti sonra tekrar bir cildime doktoruna göründüm ve 5 adet kortizon içerikli iğne vermişti bana öyle geçmişti sizin çocuğunuz çok ufak kortizon iğnesi vurulabileceğini sanmıyorum ama bir cildiye doktoru daha iyi bir tedavi sağlayacaktır doktora sormanız çok iyi olur

Bende kurdeşen kullandığım ilacın yan etkisi olarak çıkmıştı bazı ilaçların yan etkisi olarak ta kurdeşen görülebiliyor acaba çocuğunuza herhangi bir şurup vs içirdiniz mi ondan dolayı da olabilir çok fazla kaşıntı yapar sakın kaşımayın sonra yara olup daha da can acıtıyor

Sebebi nedir? Bir gıdaya alerjik tepki gösteriyorsa hemen onu kesmek lazım. Acilen doktor götürün. Rahatlatıcı losyon, muhtemelen alerji şurubu, durumuna göre de iğne/serum ile de baskılarlar. Bizim buradan size önereceğimiz en iyi şey eğer sık sık oluyorsa alerji sebebini çözmek gerekiyor onu dikkate almalısınız.

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-11-15-25-20-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-11-15-25-20-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2024-07-11-10-37-00-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-11-10-37-00-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X