Kurdesen!! Yardim cocugumun Tum vucudunu sardi!!:((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
36
Oglumda kurdesen cikti. Berbat bisey kasiniyor daha Cok kucuk Uc yasinda. Iki gunde oldu . Kurdeseb ciktimi cocuklarinizda basil gecti!!

Yediği şeyler özellikle kapalı hazır gıdalar demişti doktorum yumurta domates çilek gibi gıdalar da tetikliyor demişti ama tabi neye alerjisi var testen sonra belli olur siz kendiniz bir gözlemleyin bakalım ne yiyince daha çok oluyor

Yediği şeyler özellikle kapalı hazır gıdalar demişti doktorum yumurta domates çilek gibi gıdalar da tetikliyor demişti ama tabi neye alerjisi var testen sonra belli olur siz kendiniz bir gözlemleyin bakalım ne yiyince daha çok oluyor
Iste yeni oldu ilk. Cuma gunu gofret yedi biraz fazla ondan mi dicem ama bilemiyorum ki y’a

ilaç ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama yıllardır hem bende hem kızımda var alerjik ürtiker kızım alerset şurup içince azalıyor. Ben hap kullanıyorum o ağır biraz daha. Birtek o geçiriyor. Birde bol bol temiz içerikli krem ile nemlendirin. Banyoda sabun ve sıcak su kullanmayın ılık su ile banyo yaptırın. Cildi kurudukça kaşınır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X