- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 36
- Konu Sahibi mercandedee
Oglumda kurdesen cikti. Berbat bisey kasiniyor daha Cok kucuk Uc yasinda. Iki gunde oldu . Kurdeseb ciktimi cocuklarinizda basil gecti!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu doktor bulamadim yarib gidicem ama canim asiri skkin Cocuk kasiniyor butun vucuda yayildi. Kurdesen diye tahmin ediyorum buda alerjikmis kimbilir neye alerjisi varDoktor ilaç vermedi mi?
Yurtdisindym burda hizli olmuyor ins hizli ilerler.Yedigi hazır gıdalara dikkat edin olmadı şurup ile geçmezse zaten doktor çocuk alerjisi bölümüne yönlendirir sizi
Yaa adi nedir ve tekrarliuormus bu hastalij Cok sey okudumGünaydın benim kızımda var şurup verdi doktor geçti
Bide alerjik oluyormuss sizinde oylemiydi.Günaydın benim kızımda var şurup verdi doktor geçti
Tamam önce bi sakin olun kendi kendinize teşhis koymayın. Doktora götürün ilacını verecektir kurdeşense bileHaftasonu doktor bulamadim yarib gidicem ama canim asiri skkin Cocuk kasiniyor butun vucuda yayildi. Kurdesen diye tahmin ediyorum buda alerjikmis kimbilir neye alerjisi var
Yaa adi nedir ve tekrarliuormus bu hastalij Cok sey okudum
Heryeri berbat halfde . Uzuluyorum Cok . Cok sey okudum yillarca ugrasab var vecmiyormus kolaykolay.Tamam önce bi sakin olun kendi kendinize teşhis koymayın. Doktora götürün ilacını verecektir kurdeşense bile
Iste yeni oldu ilk. Cuma gunu gofret yedi biraz fazla ondan mi dicem ama bilemiyorum ki y’aYediği şeyler özellikle kapalı hazır gıdalar demişti doktorum yumurta domates çilek gibi gıdalar da tetikliyor demişti ama tabi neye alerjisi var testen sonra belli olur siz kendiniz bir gözlemleyin bakalım ne yiyince daha çok oluyor
Halk dilinde.kurdisen asıl adı ultikerYaa adi nedir ve tekrarliuormus bu hastalij Cok sey okudum
Ilaci nedirHalk dilinde.kurdisen asıl adı ultiker
Valla onu doktor verir şimdi burada ilaç ismi vermek doğru değilIlaci nedir