Nakış kurdele nakışından örnekler....

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Levrekciğim,direk havluya çalışınca da güzel oluyor.Kumaşa da çalışıyoruz.Biraz zor olsa da zamanla pratikleşiyorsunuz.Kumaşa çalıştığımız zamanlar genellikle nişan takımı yaptığımız zamanlarda oluyor.Hani,havlusu,bohçası ve seccadesi.Sair zamanlarda eğer ki tek havlu yapacaksak direk havluya çalışıyoruz.Arzuna kalmış canım.Kolay gelsin.

ya aslında temizliği fln açısından kumaşa çalışmak benim içinde iiyi ama dediğim gibi kumaş güzel bi kumaş değil siz kumaşa çalışmanız gerektiğinde hangi kuamaşı tercih ediyorsunuz ayrıca bilgilendirme içinde teşşekkürlerrropuyorumnanaktan

Biz genelde Şanel ipek veya şanzelize kumaşına çalışıyoruz Levrekciğim.Modoko saten ve monoray da olabiliyor...

çok güzeller
elinize saglık
bende pike işlemek istiyorum..nette görmüştüm
sadece 4kenarına az çiçekler koymuşlardı
bide ortasında vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…