Neden bazı insanlar yok sayılır?

Düşünmenize değecek insanlar değiller, boşverin.
Öyle.Bir kere bir işimize gelin parasını veririz dedik.Gelmediler.Ama her gün bizim köylü bir arkadaşının her işini görüyor.Her derdine koşuyor.Gece yarısı olsa bile.

Benim teyzemin gelini böyle, benle yalnizken hos sohbet muhabbet, eşi (kardes gordugum kuzenim, cok yakiniz) geldiginde bir anda baska bir evrene geciyorlar. Kuzenle evlere dagilirken sariliyoruz kizin rengi degisiyor. 15 yil oldu alistik artik, o oyle biri. Kuzenim tek erkek kuzen, haliyle hepimizin de kalbinde yeri ayridir, diger kizlar olarak onu gorunce mutlu oluyoruz cunku 1000 km otede yasiyorlar, gelin hanim yine tribe bagliyor.

Bazi insanlar boyledir, hic üzmeyin tatli canınızı.
Kız yine sizinle yalnız kalınca konuşuyor.Halamin gelininin benimle konuştuğu tek kelime çay bardağıni uzatırken al demesi o yani.

Uzakta oturuyoruz.Bir de halamin eşi kendi tarafını çok sever.Halamin tarafını ziyarete bile gitmez.Halam oğluyla gider hep.

Daha muhatap olmaya gerek yok. Bence söyleyin ailenize de sizi bir daha böyle şeyler için göndermesinler. En sevmediğim şey eve gelen misafire yapılan kabalık. Ayol eve usta geliyor da adamın işi 15 dk. Hava soğuksa kahve, sıcaksa soğuk birşeyler ikram ediyoruz.

Daha muhatap olmaya gerek yok. Bence söyleyin ailenize de sizi bir daha böyle şeyler için göndermesinler. En sevmediğim şey eve gelen misafire yapılan kabalık. Ayol eve usta geliyor da adamın işi 15 dk. Hava soğuksa kahve, sıcaksa soğuk birşeyler ikram ediyoruz.
Bana sordular giderim dedim.Hata bende.Ama böyle bir muameleyle karşılaşacağımı nereden bilecektim ki.

Kız yine sizinle yalnız kalınca konuşuyor.Halamin gelininin benimle konuştuğu tek kelime çay bardağıni uzatırken al demesi o yani.
Bizimkide yeni gelinken oyleydi, zorla actim ben dilini, bunaliyordum cunku bulusmalarda :KK70: kuzenle konussam pff poff somurtuyor, konusmasam hepimiz sigir gibi oturuyoruz, zorla kanina girdim anlayacaginiz.

Bana sordular giderim dedim.Hata bende.Ama böyle bir muameleyle karşılaşacağımı nereden bilecektim ki.

Bundan sonra gitmemek için mükemmel bir sebebiniz var.
Bende bu tarz sebeplerden çoğuna yol verdim.
Şimdi yolum tertemiz.

Bizimkide yeni gelinken oyleydi, zorla actim ben dilini, bunaliyordum cunku bulusmalarda :KK70: kuzenle konussam pff poff somurtuyor, konusmasam hepimiz sigir gibi oturuyoruz, zorla kanina girdim anlayacaginiz.
Hiç uğraşmak istemiyorum.Zaten yoldan geçen insanlar mi akrabalar mi belli değil.Halam akrabalik yapmaya çalışıyor ama diğerlerinde tın yok.

Sorun var mı pek bilmiyorum.Bir kere annem halama oğlun bizim oradaki bir komşuya sürekli geliyor.Her sıkıntılarında yanlarında .Bize bir kere gelmiyor demişti.Ve doğru.
Bu annenizle halanız arasında. Eğer öyleyse size yansıtılması çok saçma. Anne-baba tarafımda yaşanan sorunlardan dolayı ne amcam halam dayım teyzem ne de çocukları bana yansıttı ne de ben-biz onlara.
Herkes kendi sorununu bilmeli.

Bundan sonra gitmemek için mükemmel bir sebebiniz var.
Bende bu tarz sebeplerden çoğuna yol verdim.
Şimdi yolum tertemiz.
Ben de vereceğim artık.Ameliyat olacağı gün defalarca aradık.Ameliyata girdi demesi çok mu zor.Ameliyattan çıkınca girdiğini öğrendik.

Bun
Bu annenizle halanız arasında. Eğer öyleyse size yansıtılması çok saçma. Anne-baba tarafımda yaşanan sorunlardan dolayı ne amcam halam dayım teyzem ne de çocukları bana yansıttı ne de ben-biz onlara.
Herkes kendi sorununu bilmeli.
Oğlu yapıyor bunu.

Eve gelen insana yok gibi davranmak için 6 yaşında falan olmak lazım büyük terbiyesizler sende onları görmezden gel. Demek ki böyle davranalım diye konuşmuşlar yani ultra saçma bir durum bı hoşgeldin hoşçakal denir öküz öküz iş yapiyorlar 😂

Neyi? Size gelmemesini mi diyorsunuz?
Hayır.Annem bize gelmiyor ellere uğruyor deyince akrabalığı kesti.Ameliyat olacakken haber vermedi.Gelelim hastaneye dediler.Biz eşimle bakarız dedi.Gerek yok dedi.

Halamsa gelinine oğluna toz kondurmuyor.Parti düğün,nişan,piknik,deniz geziyorlar.Bir kere dayınlara da uğrayalım diyemiyor.Sonra da bahaneler sıralıyor gelecektik geleceğiz hay geliyoruz size.

Hayır.Annem bize gelmiyor ellere uğruyor deyince akrabalığı kesti.Ameliyat olacakken haber vermedi.Gelelim hastaneye dediler.Biz eşimle bakarız dedi.Gerek yok dedi.
Halamsa gelinine oğluna toz kondurmuyor.Parti düğün,nişan,piknik,deniz geziyorlar.Bir kere dayınlara da uğrayalım diyemiyor.Sonra da bahaneler sıralıyor gelecektik geleceğiz hay geliyoruz size.
Tavır almışlar belli ki.
Ama şimdi biri benim hakkımda anneme konuşsa ben de bozulurdum. Haklı ya da haksız farketmez. Benim gitmemi istiyor, benimle görüşmek istiyor ama arkamdan da konuşuyor derdim.
Ayrıca az görüşmek istiyor ya da hiç görüşmek istemiyor olabilir. Keşke eskisi gibi samimi aile,akraba bağları olsa ama artık yok. İnsanların haklı sebepleri de var işine öyle gelen de. Bir şey diyemeyiz. Olan olmuş artık,anneniz de kuzeniniz de eşi de hatalı bana göre.

Eve gelen insana yok gibi davranmak için 6 yaşında falan olmak lazım büyük terbiyesizler sende onları görmezden gel. Demek ki böyle davranalım diye konuşmuşlar yani ultra saçma bir durum bı hoşgeldin hoşçakal denir öküz öküz iş yapiyorlar 😂
Hic sorma.Gelini bırak oğlan demeli.Gelin beni hatırlamaz ki.Sana şöyle söyleyim.Benle konusmaya bile korkuyor.

Gittiğinizde gördüğünüz tavır hoş değil ama 22 yaşında derdiniz halanizin oğlunun size gelip gelmemesi olmasın. Boş verin ne yapıyorlarsa yapsınlar. Siz de bir daha gitmeyin halanizin evine.

Tavır almışlar belli ki.
Ama şimdi biri benim hakkımda anneme konuşsa ben de bozulurdum. Haklı ya da haksız farketmez. Benim gitmemi istiyor, benimle görüşmek istiyor ama arkamdan da konuşuyor derdim.
Ayrıca az görüşmek istiyor ya da hiç görüşmek istemiyor olabilir. Keşke eskisi gibi samimi aile,akraba bağları olsa ama artık yok. İnsanların haklı sebepleri de var işine öyle gelen de. Bir şey diyemeyiz. Olan olmuş artık,anneniz de kuzeniniz de eşi de hatalı bana göre.
Bence de.Annem halama öyle oğlunun yaptıklarını anlatınca kızdım.Sonuçta bizi ilgilendirmez.Bizi istemiyorsa niye zorlayalim ki.Ama oğlana da kizdım.Bir lafla annen sana ne yapmıs olabilir dövdu mu sövdu mü de bu kadar kuruluyorsun.Ki halam öyle bir kadin değildir.Baģıramaz bile ona.

X