Nakış kurdele nakışından örnekler....

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
SÜpermıŞ canımda bunu yapması Çok zor dımı

hani şu seccade varya onun tam resmi yokmu veya yan kenarının biri deseni nasıl yerleştirmişsiniz görmek istiyorum ve hepsi çok hoş...

realist hepsi bir birinden şık ellerine sağlık canım
pembe çiçeklerde kullandığın kurdela çok ilginç geldi (4. mesajda)
farklı bi karanfil kurdelasımı? yada uyguladığın teknikden dolayı mı farklı görünüyor
ama çok çok beğendim harika bişiii olmuş,zihnimde birascık canlandırdım ama
açıklamasını yaparsan sevinirim :) lüfennnnnnn

hepsi harika ellerine sağlık bende tijen hanımında yardımlarıyla bu işi yapmaya çalışıyorum.bunları nasıl yapıldığını anlatsanız benim gibi yeni öğrenenler için mükemmel olurdu.çünkü burada bunu bilen yada kursunu veren yok öğretmenlerimiz sizlersiniz.birde ne olur varsa elinizde desenlerinizi bizimle paylaşırmısınız.

Çok güzeller ellerinize gözlerinize sağlık.
4, resimdeki pembeli olanın aynısını ben bohça havlu kese vs. takımı olarak yapıyodum ama yarıda kaldı:bbo:
Şimdi sizden ilham aldım.
En kısa sürede biter herhaldeopuyorumnanaktan
Tebrik ediyorum

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık özelikle beyz güle bayılıorummmm
bişey sormak istiorum ben havlu çalışmasında önce muhareye(sanıoyorum ismi öleydi) işleyip onu havluya monte ediorum ama ben bu kumaşı hiç sevmiorum sürekli kayıyor iğneyi batırdığım yer açılıo fln siz böyle bi kumaş kullanıomusunuz yoksa direk havlu üzerinde mi çalışıosunuz?:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…