• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kürdan Kebabı-Kendi kendimin sponsorluğunda :)

Yemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur.:KK48: Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar.:KK53:Bunun eziyeti var ya hep ondan.:KK53:O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da.:KK48: Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.

Yemek nefis görünüyor.Patlıcanları kızarmanız da bence en doğrusu.Fırında yapılanı kızartmanın tadını asla vermez.Annemin deyimiyle sasuk olur.:KK48: Kızarma patlıcan ağır oluyor diye bir laf çıkarmışlar.Yağlı,soslu iskenderleri götürürken hiç böyle demiyorlar.:KK53:Bunun eziyeti var ya hep ondan.:KK53:O turşuları görmek de çok sevindirdi beni.Bayılırım da.:KK48: Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.Çok çekişmeli bir oylama olacak.
Teşekkürler canım güzel yorumun için :KK68:
Evet kızartma tadını alamazsam tadı olmazdı hiç, pek de yağlı olmadı aslında, zeytinyağıyla kızarttığım için hem faydalı olur dedim :KK53: Biz eşimle acı biber turşusunun hastasıyız:KK68:
Yarışmadaki diğer arkadaşlar da çok iddialı, bakalım ne olacak :rolleyes:

Ellerine saglik Yasemin cok guzel gorunuyor. Bu hafta yapayim, canim cekti. Bayadir eve patlican almiyordum.:kk77: Yarismada basarilar!.. :KK52:

:KK70: Kızım senin yorumların süper ya :KK53: Ben de beceriksizim bakma, arada böyle tutturuyorum işte :KK53:

Mis gibi yapmışsın allaşkına ne beceriksizliği . ^_^
Beceriksizlik, yaptığı makarnanın bile lapa gelmesidir.
Beceriksizlik, Türk kahvesi yaparken kahveyi bol bol bol pişirip, kaynatıp "bunun köpüğüü niye olmuyor yea" demektir.
Acıdım kendime ehehe.
Neyse, yarışmada başarılar dierim. ^^

Mis gibi yapmışsın allaşkına ne beceriksizliği . ^_^
Beceriksizlik, yaptığı makarnanın bile lapa gelmesidir.
Beceriksizlik, Türk kahvesi yaparken kahveyi bol bol bol pişirip, kaynatıp "bunun köpüğüü niye olmuyor yea" demektir.
Acıdım kendime ehehe.
Neyse, yarışmada başarılar dierim. ^^
Teşekkür ederim canım benim :KK19:

Back