- Konu Sahibi BayanHicKimse
Sayenizde çok ama çok güzel olduAsıl ben teşekkür ederim, ne güzel oldu bu yarışma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayenizde çok ama çok güzel olduAsıl ben teşekkür ederim, ne güzel oldu bu yarışma
Ayy çok teşekkür ederimEllerine sağlık arkadaşım, nefis görünüyor hem et hem patlıcan severim bu ikiliyi çok yakıştırırım senin köftelerle eminim dahada lezzetli olmuştur
Teşekkürler canımEnfes gözüküyor , ellerine sağlık .
Çok beğendim
Teşekkür ederim ablacım, o senin harikalığınEllerine sağlık arkadaşım harika gözüküyor,yarışmada başarılar diliyorum ..
Evet ben de katıldım, nasıl cesaret ettim ben de anlamadımaa siz de katılmışsınız yarışmaya çok sevdiğim bir yemektir elinize sağlık , yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim ablacım, o senin harikalığın
Katıl bence Ben çok eğlendim, her fotoğraf çekip hem yemek yapmak da ayrı bi deneyimGaza gelirsem katılabilirim söz vermiyorum ama
sonuç güzel olmuşEvet ben de katıldım, nasıl cesaret ettim ben de anlamadım
Teşekkür ederim canım sana da
Katıl bence Ben çok eğlendim, her fotoğraf çekip hem yemek yapmak da ayrı bi deneyim
Yarın işin yoksa yap işte Yapamazsan da dediğin gibi bi dahaki sefere olur artıkŞimdi baktım da yarın sonmuş katılım,geç kaldım birazcık başka sefere olabilir..
Çok eğlenceli oluyor,pilav yarışmasına katılmıştım sonra geri çekildim
Yarın işin yoksa yap işte Yapamazsan da dediğin gibi bi dahaki sefere olur artık
Kazanırsın tabi niye olmasın Sen niye pilav yarışmasından çekildinYarına çok zor alışveriş filan derken geç olur,başka sefere kısmet olursa katılırım yarışmayıda ben kazanırım dermişim
Kazanırsın tabi niye olmasın Sen niye pilav yarışmasından çekildin
Aaa evet o çok haksızlık oluyor yaOy isteyenler çıkınca haksız rekabet olacaktı..
Aaa evet o çok haksızlık oluyor ya