Gebeliğe Hazırlık Kurban olayım yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım başka test var mi bir tekrarla muhtemelen bozuk değil ama icin rahat eder.

bebeğe birşey olmuş mu diye endiseleniyorsun vücutta ya hep ya hiç kanunu sürdürülür.eger bebeğe birşey olmamışsa gebelik sağlıklı bir şekilde devam eder.sayet bebek etkilenmişse radyasyoin sigara ve ilaçlardan dolayı gebelik sonra erer..bu da allahın bir hikmeti.gönlünce olmasını dilerim...

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım hepinizden Allah razı olsun amimın inşallah.4 te doktor randevum bvar

Bana göre de hamilesin gibi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır

korkma bu kadar Yaradan koruyor ben hamıle oldugumu bılmeden bır suru antıbıyotık kullandım hem damardan hem hap seklınde ustune aynı hafta hem mr hem bt ye gırdım tum bunlardan 2 gun sonrada hamıle oldugumu ogrendım sımdı oglum 7 yasında koca adam oldu ıcını ferah tut rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Evet arkadaşlar hamileyim,az önce eczaneden iki tane test sipariş ettim ikiside pozitif çıktı
Eki Görüntüle 2302420
Hastaneye gideceğim inşallah sağlıklıdır benimledir bebeğim.nolur bana dua edin

Canımm zamanında Rabb'im bir bebiş nasip etsin diye ne kadardua ettiysek peşpeşe iki tane geldi maşallah

Sağlıkla sıhhatle kavuştursun mevlam. İkinci çocukta zorluk elbette oluyor ama güzelliği de iki kat oluyor.

Yanlış olduğunu nerden çıkarttınız. Buradan görünen basbaya hamilelik. Hayırlısı olsun.
Yok canim bozuk deil bu test dogru
kuzum yani gebelik testiyse bu hamilesin.. bebeğin küçük olsada ne mutlu sana.. ben aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum... ama bazen yumurtlama günlerindede bböyle çıkıyor canım
Bencede hamilesin yanlışlık yok
İlk damlattığınız bölümde çıkar muhtemelen hamilesiniz
Kaseti ters yerleştirmiş olabilirler, o yüzden ilk T çizgisi çıkmıştır. Geri kalan görünüm gayet nizami. Kan verip emin olmanız en iyisi..
bence de hamilesin ama için rahat değilse testi tekrarla
Iki ay once iliski olmus ve 2 aydir hala adet olmadin oylemi
Test bozuk degil basbaya hamilelik cikmis sanirim gebelik bayadir olusmus
Benim de gebeliğim 6 haftalıkmış ilk t çıktı sonra c çıktı yanlış diye defalarca yaptım hepsi aynı oldu bebeğim küçük benim de ama bebek geliyor
Canım büyük ihtimalle bir buçuk iki aylık bebeğin. Beta hcg yükseldikce t koyulaşıyor. T de hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyor, belki kalp atışını bile duyabilirsiniz hastaneye gitseniz..
canım öyle düşünme... doktora git görün.. gerekli tedaviyi o verir.. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
Hamilesin canim Allah kolaylik verir merak etme sen
Allah yardımcın olsun küçük olduğu için etkilenmediğini söylüyor doktorlar bebeklerin
Ama net hamilesin
o değilde kuzum sen bu zamana kadar neden gebelik testi yapmadın yahu
En az 5 hafta hamilelik var
Allahım izniyle birsey olmamıştır varsa da. Bebeğin kaç aylık? Emziriyor musun?
Hamilelik var bencede, korkmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz bundan sonrası için dikkatli olursunuz yiyecek ekmeği varmış gelmiş annesi 2si birlikte büyür ne güzel.
En az 6 haftalık hamilesiniz.. gitseniz keseyi görür hatta kalp atışını duyabilirsiniz.
hayırlı olsun.. beraber büyürler, Allah kolaylığını verir merak etmeyin
Hayırlısı olsun ya üzülme nasip kısmet. Peki niye doğum. Kontrol hapı da almadınız ki
Benim de ilk t çıktı hemen arkasında c de çıktı. Salise bile değildi yani..
Merak etme icini ferah tut..
Ben hamile olduğumu bilmiyordum neler yaptım neler.. Rabbim koruyor ,
Bu Koyulukta kalp atışınıda duyup gelirsiniz. Hayırlı olsun.
İnşallah rabbim banada nasip eder bu koyuluğu görmeyi
Hayirlisi olsun. Saglikla gelir insallah. Bundan sonrasi icin cok dikkat edersiniz degil sigara zorunlu olmadikca ilac bile almayin. Zaten doktor da gerekli yonlendirmeleri yapacaktir.
Bebek geliyorum diyor
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
2inci mucizeniz yolda inşallah ❤ inşallah herşey yolundadır, güzel haberler verin bize
Bana göre de hamilesin gibi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır
Kızlar her birinizden tek tek Allah razı olsun.hastaneye gittik,kan testi yapılmadı.direkt ultrasona girince kese göründü zaten.haftası 5+0çıktı usg de.son adet tarihimi hatırlamıyorum zaten.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hayırlısı buymuş.çok teşekkür ederim hepinize.inşallah sağ Salim kucağıma alabilirim

Rabbim sağlıkla, hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin insaAllah

Gözün aydın canım, saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah Hayat sürprizlerle dolu

Beraber büyütürsün canım üzülme

Beraber büyütürsün canım üzülme
İnşallah canım.aslında rahatsızlığım olmasa bu kadar Kafaya takmam.ilk doğumdan sonra makat çatlağı oluştu.ameliyat olmak zorunda kalmıştım ama hala tam manasıyla iyileşemedim.şuan onu düşünüyorum kara kara

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sorunsuz geçer. Daha 8 ayın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…