- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
merhaba canım başka test var mi bir tekrarla muhtemelen bozuk değil ama icin rahat eder.İçimde hala testin yanlış olduğuna dair bi umut var kızlar.ikinci çocuğu çok isterim elbet ama doğru zamanda isterim.şuan hiç zamanı değil.artı röntgen ilaçlar sigara vs derken her an bişey olmuş mu korkusu var. Öğleden sonra hastaneye gidicem.muhtelemen negatifi görücem öyle umut ediyorum
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsinEvet arkadaşlar hamileyim,az önce eczaneden iki tane test sipariş ettim ikiside pozitif çıktı
Eki Görüntüle 2302420
Hastaneye gideceğim inşallah sağlıklıdır benimledir bebeğim.nolur bana dua edin
Allah razı olsun canım hepinizden Allah razı olsun amimın inşallah.4 te doktor randevum bvarAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Evet arkadaşlar hamileyim,az önce eczaneden iki tane test sipariş ettim ikiside pozitif çıktı
Eki Görüntüle 2302420
Bana göre de hamilesin gibi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardırArkadaşlar bi kaç gündür sürekli olarak midem bulanıyordu.2 ay önce condom yırtılması sonucu ertesi gün hapı kullanmıştım.birdaha adet olmadım.o günden sonra.evde test yapmıştım ama negatifti.bugün tekrar test yaptım.bence testte bi bozukluk var gibi.korktum ama bir an.daha bebeğim çok küçük
Eki Görüntüle 2302341
İlk çizgi t kısmında çıktı.idrarı damlatınca c kısmında da çıktı.ilk çizginin c kısmında olması gerekmiyor muydu zaten? Şuan hastaneye gidemem ama zaten test yanlış diymi.birde sigara kullandım bu sürede haberim olmadan
Evet arkadaşlar hamileyim,az önce eczaneden iki tane test sipariş ettim ikiside pozitif çıktı
Eki Görüntüle 2302420
Yanlış olduğunu nerden çıkarttınız. Buradan görünen basbaya hamilelik. Hayırlısı olsun.
Yok canim bozuk deil bu test dogru
kuzum yani gebelik testiyse bu hamilesin.. bebeğin küçük olsada ne mutlu sana.. ben aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum... ama bazen yumurtlama günlerindede bböyle çıkıyor canım
Bencede hamilesin yanlışlık yok
İlk damlattığınız bölümde çıkar muhtemelen hamilesiniz
Canım hayırlı olsun, hcg testi değil mi ovulasyon değil, lütfen üzülme öncelikle. Rabbim kolaylığını verecektir ♥
C kontrol demek T test yani Tnin bu kadar koyu olması bebeğin varlığını gösteriyor.. Doktora gidersen keseyi vs görebilirsiniz büyük ihtimalle
Kaseti ters yerleştirmiş olabilirler, o yüzden ilk T çizgisi çıkmıştır. Geri kalan görünüm gayet nizami. Kan verip emin olmanız en iyisi..
bence de hamilesin ama için rahat değilse testi tekrarla
Iki ay once iliski olmus ve 2 aydir hala adet olmadin oylemi
Test bozuk degil basbaya hamilelik cikmis sanirim gebelik bayadir olusmus
Benim de gebeliğim 6 haftalıkmış ilk t çıktı sonra c çıktı yanlış diye defalarca yaptım hepsi aynı oldu bebeğim küçük benim deama bebek geliyor
Canım büyük ihtimalle bir buçuk iki aylık bebeğin. Beta hcg yükseldikce t koyulaşıyor. T de hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyor, belki kalp atışını bile duyabilirsiniz hastaneye gitseniz..
canım öyle düşünme... doktora git görün.. gerekli tedaviyi o verir.. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
Hamilesin canim Allah kolaylik verir merak etme sen
Allah yardımcın olsun küçük olduğu için etkilenmediğini söylüyor doktorlar bebeklerin
Ama net hamilesin
Sigarayı öncelikle kendiniz için de içmemelisiniz ama yanınızda küçük başka bir bebek varken karnınızda olmasada içmemelisiniz çünkü içtiğiniz sigara dışarda bile içseniz üzerinize sinen malzemeler ve hücresel boyutta zararını etrafa yaymaya devam ediyor maalesef
Daha bebeğiniz çok küçük şimdiden sonra sağlıklı beslenerek zararlı şeylerden uzak durarak telafi edersiniz geçmiş için üzülmeyin stres yapıp bebeğinizi strese sokmayın Allah bir kolaylık verecektir bebekleriniz arkadaş gibi büyür ne güzel
o değilde kuzum sen bu zamana kadar neden gebelik testi yapmadın yahu
En az 5 hafta hamilelik var
Allahım izniyle birsey olmamıştır varsa da. Bebeğin kaç aylık? Emziriyor musun?
Hamilelik var bencede, korkmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz bundan sonrası için dikkatli olursunuz yiyecek ekmeği varmış gelmiş annesi 2si birlikte büyür ne güzel.
Düşük doz röntgen tek başına etkilemez tek seferde ama kullandığınız ilaçları bir doktora danışmanız gerekir bişey olamamıştır diye umuyorum bir arkadaşım 4 aylık olana kadar bilmemiş hamileliğini bebek için çok çok tehlikeli denebilecek bir ilaç ama çocuk çok şükür sapasağlam çokta zeki maşallah şimdi 14 yaşına girdi
En az 6 haftalık hamilesiniz.. gitseniz keseyi görür hatta kalp atışını duyabilirsiniz.
hayırlı olsun.. beraber büyürler, Allah kolaylığını verir merak etmeyin
Hayırlısı olsun ya üzülme nasip kısmet. Peki niye doğum. Kontrol hapı da almadınız ki
Benim de ilk t çıktı hemen arkasında c de çıktı. Salise bile değildi yani..
Merak etme icini ferah tut..
Ben hamile olduğumu bilmiyordum neler yaptım neler.. Rabbim koruyor ,
canım o zaman şuan yapcağın tek şey.. bunları doktora anlatmak gerekli testleri yapmak.. doktor ne tavsiye ederse.. kısmetini yaşayacaksın... İnşallah sağlıklıdırda .. hayırlısıyla kucağına alırsın
Bu Koyulukta kalp atışınıda duyup gelirsiniz. Hayırlı olsun.
İnşallah rabbim banada nasip eder bu koyuluğu görmeyi
Canımm kısmetiyle gelir . Allahım kolaylıgını verir üzülüp kendini kahır etme .
İnşallah rabbim onu korumustur ♥
Güzel haberleirni beklıyoruz .
Gebelik varsa sağlıkla devam etsin inşallah .
T nin bu kadar koyu çıkma sebebi geç farketmen
Benımde evde testim vardı 7 haftalıkken yaptıgımda T çizgisi bukadar koyu çıkmıstı
Hayirlisi olsun. Saglikla gelir insallah. Bundan sonrasi icin cok dikkat edersiniz degil sigara zorunlu olmadikca ilac bile almayin. Zaten doktor da gerekli yonlendirmeleri yapacaktir.
Kusura bakmayīn ama testlerin pozitif olanı negatif gösterdiği olabiliyor erken yapıldığı için vs ama negatif olanı bu denli pozitif gösterdiğini hiç duymadım. Kendinizi alıştırın bu fikre hastanede bir şok daha yaşamayın.
Bebek geliyorum diyor
merhaba canım başka test var mi bir tekrarla muhtemelen bozuk değil ama icin rahat eder.
bebeğe birşey olmuş mu diye endiseleniyorsun vücutta ya hep ya hiç kanunu sürdürülür.eger bebeğe birşey olmamışsa gebelik sağlıklı bir şekilde devam eder.sayet bebek etkilenmişse radyasyoin sigara ve ilaçlardan dolayı gebelik sonra erer..bu da allahın bir hikmeti.gönlünce olmasını dilerim...
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
2inci mucizeniz yolda inşallah ❤ inşallah herşey yolundadır, güzel haberler verin bize
Bana göre de hamilesin gibi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır
korkma bu kadar Yaradan koruyor ben hamıle oldugumu bılmeden bır suru antıbıyotık kullandım hem damardan hem hap seklınde ustune aynı hafta hem mr hem bt ye gırdım tum bunlardan 2 gun sonrada hamıle oldugumu ogrendım sımdı oglum 7 yasında koca adam oldu ıcını ferah tut rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Kızlar her birinizden tek tek Allah razı olsun.hastaneye gittik,kan testi yapılmadı.direkt ultrasona girince kese göründü zaten.haftası 5+0çıktı usg de.son adet tarihimi hatırlamıyorum zaten.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hayırlısı buymuş.çok teşekkür ederim hepinize.inşallah sağ Salim kucağıma alabilirimCanımm zamanında Rabb'im bir bebiş nasip etsin diye ne kadardua ettiysek peşpeşe iki tane geldi maşallah
Sağlıkla sıhhatle kavuştursun mevlam. İkinci çocukta zorluk elbette oluyor ama güzelliği de iki kat oluyor.
Amin canım benim :) 2 çocuk bana yeter rabbim olmayanlara versin inşallahGözün aydın canım.. Rabbim devamını getirsin :)
Rabbim sağlıkla, hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin insaAllahKızlar her birinizden tek tek Allah razı olsun.hastaneye gittik,kan testi yapılmadı.direkt ultrasona girince kese göründü zaten.haftası 5+0çıktı usg de.son adet tarihimi hatırlamıyorum zaten.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hayırlısı buymuş.çok teşekkür ederim hepinize.inşallah sağ Salim kucağıma alabilirim
Gözün aydın canım, saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahKızlar her birinizden tek tek Allah razı olsun.hastaneye gittik,kan testi yapılmadı.direkt ultrasona girince kese göründü zaten.haftası 5+0çıktı usg de.son adet tarihimi hatırlamıyorum zaten.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hayırlısı buymuş.çok teşekkür ederim hepinize.inşallah sağ Salim kucağıma alabilirim
Amin canım benim sağolasınRabbim sağlıkla, hayırlısı ile kucagina almayı nasip etsin insaAllah
Amin canım benim çok sağol inşallah sağ Salim kucağıma alabilirimGözün aydın canım, saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahHayat sürprizlerle dolu
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimYola çıkmış bile
Sağsalim kavuşursunuz inşallah.
Beraber büyütürsün canım üzülmeKızlar her birinizden tek tek Allah razı olsun.hastaneye gittik,kan testi yapılmadı.direkt ultrasona girince kese göründü zaten.haftası 5+0çıktı usg de.son adet tarihimi hatırlamıyorum zaten.2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.hayırlısı buymuş.çok teşekkür ederim hepinize.inşallah sağ Salim kucağıma alabilirim
İnşallah canım.aslında rahatsızlığım olmasa bu kadar Kafaya takmam.ilk doğumdan sonra makat çatlağı oluştu.ameliyat olmak zorunda kalmıştım ama hala tam manasıyla iyileşemedim.şuan onu düşünüyorum kara karaBeraber büyütürsün canım üzülme
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sorunsuz geçer. Daha 8 ayın varİnşallah canım.aslında rahatsızlığım olmasa bu kadar Kafaya takmam.ilk doğumdan sonra makat çatlağı oluştu.ameliyat olmak zorunda kalmıştım ama hala tam manasıyla iyileşemedim.şuan onu düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?