Gebeliğe Hazırlık Kurban olayım yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allahım izniyle birsey olmamıştır varsa da. Bebeğin kaç aylık? Emziriyor musun?

Hamilelik var bencede, korkmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz bundan sonrası için dikkatli olursunuz yiyecek ekmeği varmış gelmiş annesi 2si birlikte büyür ne güzel.

Düşük doz röntgen tek başına etkilemez tek seferde ama kullandığınız ilaçları bir doktora danışmanız gerekir bişey olamamıştır diye umuyorum bir arkadaşım 4 aylık olana kadar bilmemiş hamileliğini bebek için çok çok tehlikeli denebilecek bir ilaç ama çocuk çok şükür sapasağlam çokta zeki maşallah şimdi 14 yaşına girdi

o değilde kuzum sen bu zamana kadar neden gebelik testi yapmadın yahu
Yapmıştım aslında ilk adetim geçtiğinde.negatifti.ertesi gün hapı adet gecikmesi yapıyor kist yapıyor falan yazıyordu,bende önemsemedim hiç bi belirtimde yoktu başka 1 haftadır feci bulantım vardı,kullandığım ilaçlardan herhalde dedim ne bilim çocuktan fırsat olmuyor ki sağlam düşünmeye ;(

canım o zaman şuan yapcağın tek şey.. bunları doktora anlatmak gerekli testleri yapmak.. doktor ne tavsiye ederse.. kısmetini yaşayacaksın... İnşallah sağlıklıdırda .. hayırlısıyla kucağına alırsın

İnşallah rabbim banada nasip eder bu koyuluğu görmeyi
Aminn inşallah tez zamanda hayırlı bi evlat verir rabbim sana da canım.benim 5 sene olmamıştı ilk bebeğim.rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor İnan bana

Canımm kısmetiyle gelir . Allahım kolaylıgını verir üzülüp kendini kahır etme .
İnşallah rabbim onu korumustur
Güzel haberleirni beklıyoruz .
Gebelik varsa sağlıkla devam etsin inşallah .

T nin bu kadar koyu çıkma sebebi geç farketmen
Benımde evde testim vardı 7 haftalıkken yaptıgımda T çizgisi bukadar koyu çıkmıstı

İçimde hala testin yanlış olduğuna dair bi umut var kızlar.ikinci çocuğu çok isterim elbet ama doğru zamanda isterim.şuan hiç zamanı değil.artı röntgen ilaçlar sigara vs derken her an bişey olmuş mu korkusu var. Öğleden sonra hastaneye gidicem.muhtelemen negatifi görücem öyle umut ediyorum

Kusura bakmayīn ama testlerin pozitif olanı negatif gösterdiği olabiliyor erken yapıldığı için vs ama negatif olanı bu denli pozitif gösterdiğini hiç duymadım. Kendinizi alıştırın bu fikre hastanede bir şok daha yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…