Gebeliğe Hazırlık Kurban olayım yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Arkadaşlar bi kaç gündür sürekli olarak midem bulanıyordu.2 ay önce condom yırtılması sonucu ertesi gün hapı kullanmıştım.birdaha adet olmadım.o günden sonra.evde test yapmıştım ama negatifti.bugün tekrar test yaptım.bence testte bi bozukluk var gibi.korktum ama bir an.daha bebeğim çok küçük

İlk çizgi t kısmında çıktı.idrarı damlatınca c kısmında da çıktı.ilk çizginin c kısmında olması gerekmiyor muydu zaten? Şuan hastaneye gidemem ama zaten test yanlış diymi.birde sigara kullandım bu sürede haberim olmadan

kuzum yani gebelik testiyse bu hamilesin.. bebeğin küçük olsada ne mutlu sana.. ben aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum... ama bazen yumurtlama günlerindede bböyle çıkıyor canım

Canım hayırlı olsun, hcg testi değil mi ovulasyon değil, lütfen üzülme öncelikle. Rabbim kolaylığını verecektir

C kontrol demek T test yani Tnin bu kadar koyu olması bebeğin varlığını gösteriyor.. Doktora gidersen keseyi vs görebilirsiniz büyük ihtimalle

Kızlar simdi biz idrarı damlatınca önce c kısmından çıkışta,daha sonra t kısmına ilerleyip ikinci çizgi çıkarssa pozitif olmuyor mu?bakın t kısmı daha koyu.ya ben mi yanlış biliyorum acaba ya

Benim de gebeliğim 6 haftalıkmış ilk t çıktı sonra c çıktı yanlış diye defalarca yaptım hepsi aynı oldu bebeğim küçük benim de ama bebek geliyor

Arkadaşlar birde ben sigara kullanıyordum bu süre içinde bol bol sigara içtim eğer bebek varsa birşey olmuş mudur o kadar kötüyüm korkuyorum ki

Canım büyük ihtimalle bir buçuk iki aylık bebeğin. Beta hcg yükseldikce t koyulaşıyor. T de hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyor, belki kalp atışını bile duyabilirsiniz hastaneye gitseniz..

Arkadaşlar birde ben sigara kullanıyordum bu süre içinde bol bol sigara içtim eğer bebek varsa birşey olmuş mudur o kadar kötüyüm korkuyorum ki
canım öyle düşünme... doktora git görün.. gerekli tedaviyi o verir.. hayırlı evlat nasip etsin Rabbim

Sigarayı öncelikle kendiniz için de içmemelisiniz ama yanınızda küçük başka bir bebek varken karnınızda olmasada içmemelisiniz çünkü içtiğiniz sigara dışarda bile içseniz üzerinize sinen malzemeler ve hücresel boyutta zararını etrafa yaymaya devam ediyor maalesef

Arkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ellerim titriyor çünkü.daha bundan 15 gün önce falan bebeğime röntgen çektirdik birde.düşük dozdu ama yinede anne karnındaki bebeğe zararlı.üstüne sigara üstüne rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçlar of varsa da inşallah birşey olmamıştır nolur bana bişey olmaz diyin nolur eşimi aradım iş yerinden izin istedi.öğlen gidicez hastaneye.inşallah test bozuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…