- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
kuzum yani gebelik testiyse bu hamilesin.. bebeğin küçük olsada ne mutlu sana.. ben aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum... ama bazen yumurtlama günlerindede bböyle çıkıyor canımArkadaşlar bi kaç gündür sürekli olarak midem bulanıyordu.2 ay önce condom yırtılması sonucu ertesi gün hapı kullanmıştım.birdaha adet olmadım.o günden sonra.evde test yapmıştım ama negatifti.bugün tekrar test yaptım.bence testte bi bozukluk var gibi.korktum ama bir an.daha bebeğim çok küçük
Eki Görüntüle 2302341
İlk çizgi t kısmında çıktı.idrarı damlatınca c kısmında da çıktı.ilk çizginin c kısmında olması gerekmiyor muydu zaten? Şuan hastaneye gidemem ama zaten test yanlış diymi
Benim de gebeliğim 6 haftalıkmış ilk t çıktı sonra c çıktı yanlış diye defalarca yaptım hepsi aynı oldu bebeğim küçük benim deArkadaşlar bi kaç gündür sürekli olarak midem bulanıyordu.2 ay önce condom yırtılması sonucu ertesi gün hapı kullanmıştım.birdaha adet olmadım.o günden sonra.evde test yapmıştım ama negatifti.bugün tekrar test yaptım.bence testte bi bozukluk var gibi.korktum ama bir an.daha bebeğim çok küçük
Eki Görüntüle 2302341
İlk çizgi t kısmında çıktı.idrarı damlatınca c kısmında da çıktı.ilk çizginin c kısmında olması gerekmiyor muydu zaten? Şuan hastaneye gidemem ama zaten test yanlış diymi.birde sigara kullandım bu sürede haberim olmadan
Canım büyük ihtimalle bir buçuk iki aylık bebeğin. Beta hcg yükseldikce t koyulaşıyor. T de hayalet çizgi bile olsa gebelik oluyor, belki kalp atışını bile duyabilirsiniz hastaneye gitseniz..Kızlar simdi biz idrarı damlatınca önce c kısmından çıkışta,daha sonra t kısmına ilerleyip ikinci çizgi çıkarssa pozitif olmuyor mu?bakın t kısmı daha koyu.ya ben mi yanlış biliyorum acaba ya
canım öyle düşünme... doktora git görün.. gerekli tedaviyi o verir.. hayırlı evlat nasip etsin RabbimArkadaşlar birde ben sigara kullanıyordum bu süre içinde bol bol sigara içtimeğer bebek varsa birşey olmuş mudur o kadar kötüyüm korkuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?