- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
o değilde kuzum sen bu zamana kadar neden gebelik testi yapmadın yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ellerim titriyor çünkü.daha bundan 15 gün önce falan bebeğime röntgen çektirdik birde.düşük dozdu ama yinede anne karnındaki bebeğe zararlı.üstüne sigara üstüne rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçlarof varsa da inşallah birşey olmamıştır nolur bana bişey olmaz diyin nolur
eşimi aradım iş yerinden izin istedi.öğlen gidicez hastaneye.inşallah test bozuktur.
Arkadaşlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ellerim titriyor çünkü.daha bundan 15 gün önce falan bebeğime röntgen çektirdik birde.düşük dozdu ama yinede anne karnındaki bebeğe zararlı.üstüne sigara üstüne rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçlarof varsa da inşallah birşey olmamıştır nolur bana bişey olmaz diyin nolur
eşimi aradım iş yerinden izin istedi.öğlen gidicez hastaneye.inşallah test bozuktur.
Yapmıştım aslında ilk adetim geçtiğinde.negatifti.ertesi gün hapı adet gecikmesi yapıyor kist yapıyor falan yazıyordu,bende önemsemedim hiç bi belirtimde yoktu başkao değilde kuzum sen bu zamana kadar neden gebelik testi yapmadın yahu
1 ay sonra 1yasında olcaz.emzirmiyorumAllahım izniyle birsey olmamıştır varsa da. Bebeğin kaç aylık? Emziriyor musun?
1 ay sonra 1yasında olcaz.emzirmiyorum
Benim de ilk t çıktı hemen arkasında c de çıktı. Salise bile değildi yani..1 ay sonra 1yasında olcaz.emzirmiyorum
canım o zaman şuan yapcağın tek şey.. bunları doktora anlatmak gerekli testleri yapmak.. doktor ne tavsiye ederse.. kısmetini yaşayacaksın... İnşallah sağlıklıdırda .. hayırlısıyla kucağına alırsınYapmıştım aslında ilk adetim geçtiğinde.negatifti.ertesi gün hapı adet gecikmesi yapıyor kist yapıyor falan yazıyordu,bende önemsemedim hiç bi belirtimde yoktu başka1 haftadır feci bulantım vardı,kullandığım ilaçlardan herhalde dedim ne bilim
çocuktan fırsat olmuyor ki sağlam düşünmeye ;(
Aminn inşallah tez zamanda hayırlı bi evlat verir rabbim sana da canım.benim 5 sene olmamıştı ilk bebeğim.rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor İnan banaİnşallah rabbim banada nasip eder bu koyuluğu görmeyi
İçimde hala testin yanlış olduğuna dair bi umut var kızlar.ikinci çocuğu çok isterim elbet ama doğru zamanda isterim.şuan hiç zamanı değil.artı röntgen ilaçlar sigara vs derken her an bişey olmuş mu korkusu var. Öğleden sonra hastaneye gidicem.muhtelemen negatifi görücem öyle umut ediyorum