• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kurban bayramından sonra kasım ayında istenecekler....... :)

veee ben de istendim cumartesi kızlarr:) herşey çok güzeldi. akşama kadar hiç heyecanım yoktu akşama doğru kuzenimle kuaföre gittik. eve geldiğimde kalbim küt küt atıyodu yerimde duramadım yani. neyse işte sonunda geldiler kapıyı ben açmadım ama annemin arkasında durdum ben de aşkım en son girdi içeri ben öyle tembihlemiştim. çikolatayı anneme çiçeği bana verdi. çok kalabalıktık ama sorunsuz oldu herşey. sığdık yani:) önce çayla ikramlar verildi tabi bu çay verme faslına ben karışmadım zira topuklularla o kalabalığa çay veremezdim ablam kuzenim ve arkadaşım baktılar saolsunlar.ben de mutfaktaki işlerle ilgilendim. neyse baya çay filan içildi artık dedim bunlar çay içmeye mi geldi die düşünürken bitti ikram çay faslı.sonra dedesi istemiş biz mutfaktayken. içeri bi gittim herkes alkış yapıyo:) dedim biz duymadık ama filan:) babannesi tekrarladı istemeyi sonra. sonra yüzüklerimiz takıldı amcam taktı yüzüklerimizi. herkesi öptük filan derken geldik kahve faslınaa:) aşkıma tuzlu kahve götürdüm ben tabi karışmasın die onu en son ayrı götürdüm öyle olunca anladılar bişey olduğunu:) ve o anları kameraya çektik:) aşkım bi tadına baktı gülmeye başladı tabi ona bakan herkes de gülmeye başladı. çok güzel olmuş kahve hep böle isterim diye espri yaptı bi de:) bi yudum daha içti sonra yengesi dayanamadı aldı elinden:) ama olsun yine de içti:) sonra resim çektik güzel güzel. ve gittileeer:) işte ben de böyle atlattım çok güzeldi gerçekten. güzel ve heyecanlı:16::16: allah isteyen herkese nasip etsin:34::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun...
allah tamamına erdirsin...
hep böyle sorunsuz geçer inşallah

$SAM_4634.jpg
$SAM_4627.jpg
evet işte bu da resimlerimiz kızlar yorum bekliyorum:1:

:nazar:Ayy çokk güzel yazmissin keyifle okudum :))) bencede çok fazla heyecan yapmayin hatirlamiyorsunuz sonra orasi kötü :)) amaaaa saolsun videoya çekenler ;)
biraz tuhaf geldi yalniz bana, çiçek ve çikolatayi damat tarafi getirir olur muymus öyle sey :53:

çok teşekkür ederim:) ya ben eksik yazmışım o detayı:) damat tarafı getirdi tabikide benim ellerinden almam lazımmış günün heyecanıyla unutmuşumm :)

Back