- 24 Ağustos 2011
- 247
- 24
- 68
Eki Görüntüle 280803
ben aldım elbisemi kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bı aksılık olmasssa bızım tarıh sanırım bayramın ıkıncı gunu :))) soztakacagızaynı gun hemde aıle arasında. cok heyecanlıyım valla ne yalan soyleyeyım
Kızlar eteğimin modeli böyle aynen.AMA BU RENK DEĞİL, RENGİ LACİVERT.
Üzerinde açık pembe önü böyle fırfırlı gibi ama abartısız şık bir gömlek aldım.pembeyi pek sevmem ama lacivertin üstüne gerçekten yakıştı =))
başımada vizon-kahverengi tonlarının ağırlıklı olduğu ama içinde her rengi barındıran bi eşarp örtücem.ama canlı değil tabiki koyu tonlarda bi eşarp
kızlar bı aksılık olmasssa bızım tarıh sanırım bayramın ıkıncı gunu :))) soztakacagızaynı gun hemde aıle arasında. cok heyecanlıyım valla ne yalan soyleyeyım
keşke pembeli lacivertli bi şal falan örtseydn cnm daha ttlı olmaz mıydı ya da pembe bone jakarlı lacivert bi eşarp... ??????? bu tonlarda 5 tl den 100e 200e kadr eşarp bulabilrsin bence...
hayırlı uğurlu olsun canıııııııııımmmmmmm bizimde 12 kasım.. aldın mı giyeceklerini???
Canım aynı gün sözleniyoruz seninle bi aksilik olmazsa
evet canım gercekten cok hoş ve sade. hayırlısı olsun cok yakısmıs sanada. off offff cok heyecan var bende
cumartesi geliyorlar beni istemeye atlatan kızlar anlatabilirler mi nasıl geçti gününüz? bizim aileler önceden tanışıyorlardı 2.5 yıl oldu biz tanışalı... yaklaşık 2 ay önce evlilik teklifimi aldım ablası evlendi bu arada şimdi sıra bizde biz söz yüzüğü takmıycaz, nişanı da yakın zamanda yapacağız o yüzden zaten evlilik teklifinde tektaş takmıştı söz yüzüğüne gerek görmedik. söz sandığı hazırladım çok güzel süsledim gömlek, kravat, çorap, mendil, havlu koydum içine ailesi içinde ufak hediyeler koydum :) burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende hazırladım sandık söz mendilinin üzerine taşlı baş harflerimizi aldım onuda iğneliyeceğim ve beni verdiklerinde kendim bitaneciğimin eline vericem uuf çok heyecanlıııı:18:
aynı gün geliolar biimkiler farklı şehirden geliyorlar gündüz olacak o yüzden... bende çok heyecanlıyım... hadi hayrılısı bakalım