• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kurban bayramından sonra kasım ayında istenecekler....... :)

$elbiseee.jpg Eki Görüntüle 280803 ben aldım elbisemi kızlar

Kızlar eteğimin modeli böyle aynen.AMA BU RENK DEĞİL, RENGİ LACİVERT.
Üzerinde açık pembe önü böyle fırfırlı gibi ama abartısız şık bir gömlek aldım.pembeyi pek sevmem ama lacivertin üstüne gerçekten yakıştı =))
başımada vizon-kahverengi tonlarının ağırlıklı olduğu ama içinde her rengi barındıran bi eşarp örtücem.ama canlı değil tabiki koyu tonlarda bi eşarp

Eklentiler

• $vbig4_1.jpg
    $vbig4_1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
kızlar bı aksılık olmasssa bızım tarıh sanırım bayramın ıkıncı gunu :))) soztakacagızaynı gun hemde aıle arasında. cok heyecanlıyım valla ne yalan soyleyeyım

kızlar bı aksılık olmasssa bızım tarıh sanırım bayramın ıkıncı gunu :))) soztakacagızaynı gun hemde aıle arasında. cok heyecanlıyım valla ne yalan soyleyeyım

hayırlı uğurlu olsun canıııııııııımmmmmmm :D bizimde 12 kasım.. aldın mı giyeceklerini???

Kızlar eteğimin modeli böyle aynen.AMA BU RENK DEĞİL, RENGİ LACİVERT.
Üzerinde açık pembe önü böyle fırfırlı gibi ama abartısız şık bir gömlek aldım.pembeyi pek sevmem ama lacivertin üstüne gerçekten yakıştı =))
başımada vizon-kahverengi tonlarının ağırlıklı olduğu ama içinde her rengi barındıran bi eşarp örtücem.ama canlı değil tabiki koyu tonlarda bi eşarp

keşke pembeli lacivertli bi şal falan örtseydn cnm daha ttlı olmaz mıydı ya da pembe bone jakarlı lacivert bi eşarp... ??????? bu tonlarda 5 tl den 100e 200e kadr eşarp bulabilrsin bence...

keşke pembeli lacivertli bi şal falan örtseydn cnm daha ttlı olmaz mıydı ya da pembe bone jakarlı lacivert bi eşarp... ??????? bu tonlarda 5 tl den 100e 200e kadr eşarp bulabilrsin bence...

Hiç düşünmemiştim canım ama düşününce pek de fena br fikir gibi gelmiyor.:28:
Aslında bu günlerde daha çok şal tercih etmeme rağmen evde eşarp örtücem o gün. söylediklerinide düşüncem belki de öyle yaparım kim bilirr :31:
Sağol canım :54:

hayırlı uğurlu olsun canıııııııııımmmmmmm :D bizimde 12 kasım.. aldın mı giyeceklerini???

henüz bakmadım canım ama hazır bi kaç elbisem var aralarında seçim yapacağım belkide düz siyah bi elbise secebilirim. pudra rengi elbisede giyebilirim. bilmiyorum kafam cok karısık valla ne giyeceğim konusunda. hayırlısı olsun canım . stres bastı valla bir an önce olsunda bitsin diyorum artık. aile arasında yapılacak bizim isteme günü sözde yapılacak. on kişi filan oluruz sanırım.

Canım aynı gün sözleniyoruz seninle bi aksilik olmazsa :9:

evet bebeğim inşallah bi aksilik olmaz belki persembede olur bizim yani bayramın 5, günü filan sanırım. tam belli değil ama 2 kasım diye düşünüyoruz.

bizimde isteme söz aynı gn olcaka cnm ben journeyden aaldım yukarıda resimim var bak istersen sende oralara bi bak deim güzel elbiseler vardı ;)

evet canım gercekten cok hoş ve sade. hayırlısı olsun cok yakısmıs sanada. off offff cok heyecan var bende

bizi yarın aksam davet ettiler kızlar gideceğiz. bayramdada gelip isteyecekler :)))) 4 gün sonra sanırım sözlü olacağım :D şaka gibi çok heyecanlıyım

evet canım gercekten cok hoş ve sade. hayırlısı olsun cok yakısmıs sanada. off offff cok heyecan var bende

teşekkür ederim canım :D wala bende de çok heyecan var aynı zamanda da stres var... acayip asabi oldum.. her kafadan bir ses çıkıo ya uyuz oldum...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda bende aldım evlilik teklifi. aslında tahmin ediyordum. geçen geconlara gittik davet edildik. o gün bana dediki yarın hiç plan yapma benimlesin. bende ok dedim. söz yüzüklerimizi aldık iş cıkısı üstünü değiştirdi takım elbise giydi o kadar dedim ben yarı klasik yarı sporum sende öyle ol diye dinlemedi. tartıstık. sonrasında yemeğe gittik cok heyecanlıydı hemde nasıl. sanki ilk kez tanısıyormusuz gibi. mekan cok güzel dimi dedi evet dedim insallah ileride benimle evlenmeyi kabul edersen hep geliriz hayatm dedi. bilmem ki dedim. veeeeeeeeeeeeee durdu durduuuuuuuuuuuuuuuuuu "benimle evlenirmisin ömrümün sonuna kadar benimle olurmusun dedi. " nasıl heyecanlıydı cok korkmus kabul etmessem die. dediğim şey "soy ismini gururla tasıyacağım " demek oldu. yarında sözümüz var :))) öpüyorum sizi kocaman

cumartesi geliyorlar beni istemeye :10: atlatan kızlar anlatabilirler mi nasıl geçti gününüz? bizim aileler önceden tanışıyorlardı 2.5 yıl oldu biz tanışalı... yaklaşık 2 ay önce evlilik teklifimi aldım ablası evlendi bu arada şimdi sıra bizde :34: biz söz yüzüğü takmıycaz, nişanı da yakın zamanda yapacağız o yüzden zaten evlilik teklifinde tektaş takmıştı söz yüzüğüne gerek görmedik. söz sandığı hazırladım çok güzel süsledim gömlek, kravat, çorap, mendil, havlu koydum içine ailesi içinde ufak hediyeler koydum :) burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende hazırladım sandık :52: söz mendilinin üzerine taşlı baş harflerimizi aldım onuda iğneliyeceğim ve beni verdiklerinde kendim bitaneciğimin eline vericem :24: uuf çok heyecanlıııı:18:

cumartesi geliyorlar beni istemeye :10: atlatan kızlar anlatabilirler mi nasıl geçti gününüz? bizim aileler önceden tanışıyorlardı 2.5 yıl oldu biz tanışalı... yaklaşık 2 ay önce evlilik teklifimi aldım ablası evlendi bu arada şimdi sıra bizde :34: biz söz yüzüğü takmıycaz, nişanı da yakın zamanda yapacağız o yüzden zaten evlilik teklifinde tektaş takmıştı söz yüzüğüne gerek görmedik. söz sandığı hazırladım çok güzel süsledim gömlek, kravat, çorap, mendil, havlu koydum içine ailesi içinde ufak hediyeler koydum :) burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende hazırladım sandık :52: söz mendilinin üzerine taşlı baş harflerimizi aldım onuda iğneliyeceğim ve beni verdiklerinde kendim bitaneciğimin eline vericem :24: uuf çok heyecanlıııı:18:

aynı gün geliolar :D biimkiler farklı şehirden geliyorlar gündüz olacak o yüzden... bende çok heyecanlıyım... hadi hayrılısı bakalım :D:D:D

aynı gün geliolar :D biimkiler farklı şehirden geliyorlar gündüz olacak o yüzden... bende çok heyecanlıyım... hadi hayrılısı bakalım :D:D:D

bizimde farklı şehirden geliyorlar:31: gündüz yapıcaz bizde inşallah herkesin özendiği gibi geçer çok heyecanlıyım başladık hazırlıklara:1:

Back