- 7 Haziran 2011
- 279
- 2
- 318
- 35
=> herkeste ayni telas demekki :) ne güzel ama tek derdimiz bu olsun :))
amin canım senin isteme ne zaman bu arada kim önce gidici ona göre taktikler veririz
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
=> herkeste ayni telas demekki :) ne güzel ama tek derdimiz bu olsun :))
amin canım senin isteme ne zaman bu arada kim önce gidici ona göre taktikler veririz![]()
evet kesinlikle :)
yarin aksam canim isteme + söz bi arada olcak :))
senin haftayaydi dimi? yazisiriz hafta arasi :) yardimci olmaya calisirim
yarın akşam mıııayyy canım yaaa çok heycanlı vallaa artık taktikleri alırım senden. bu arada yarın da bize ailesiyle oturmaya gelicekler yani aslında biz de yine hazırlık yapıcaz. bu isteme filan konuşulur heralde. inşallah sorunsuz ve sonsuz mutlulukla atlatırsın yarını canımm.. şimdiden hayırlı olsun diyim ben o zaman
![]()
benim geçen hafta cumartesi gündüz oldu adanadan konyaya geldiler... ben çok pimpirikliyimdir.. 2gün önce temizlik yapıldı 1 gün önceden yemek ve tatlı... geldiklerinde zile basmalarıyla heyecan başlıyor kızlarsonra ben daha kahveyi yapmadan ilk 10dk da isteme oldu ben görmemekten çok korkuyordum ama allahtan çağırdılar
bizimkilerde bi 25 kişi geldiler... isteme oldu vrldi kahve içildi arkasından söz çikolatsını yedik sonra yemekti bulaşıktı derken en sona da tatlılar yendi 3 tepsi baklavayla geldi aşkımcım... sonra da gittiler
ama hiçbir şeyi kafanıza takmayın her şey çok güzel olacak
hadi hayırlı olsun
![]()
Hayirlisi olsun tebrik ederim canim :)))
Senin korktugun benim basima geldi sözlümün dedesinin konusmasini duyamadim malesef, aslinda mutfakta duran kimse duymadi sonradan cagirdilar beni bi babamin konusmasina yetistim cok duygusal konustu babacimda yaöpmeye gittigimde yanaklari islakti
(
Onun disinda harika geçti kizlar :) DARISI DAHA YASAMAMIS OLANLARINDA BASINA INSALLAH !!! :))
Biz çok fazla hazirlik yapmadik, erkek tarafi tepsilerle çiçeklerle çikolatalarla donattilar evi.. onlarin getirdikleri sunuluyor zaten :) yardim edenimde çoktu bana pek bi is kalmadi bi kahveleri yaptim 2 partide 3 cezveyle ayni anda.. Benimkinin kahvesine doldurdum tuzu karabiberi hihihi :) yarisindan çogunu içmis ama :) paparazi gibi butun kameralar onu çekti o ani
harika bi duygu gerçekten, simdiden yasayacak olanlara bir ömür mutluluklar dilerim :) Allah yardimciniz olsun kizlar![]()
canım yaa çok sevindim hadi hayırlı olsun atlattın sen de. bize de cumartesi geldiler konuşmak için. bu cumartesi için de istemeye gelecekler. seneye de nişan olcak. elbisemi aldım çok güzel oldu herkes çok beğendi.ufak tefek takılar filan kaldı alacağım. biraz daha ayrıntılı anlatsana tatlıkedi kahveleri nasıl verdin kimden başladın herkese mi kahve verdin. damada tuzlu kahveyi nasıl denk getirdin mesela:) meraktayım biliosun taktik ver biraz![]()
ya kızlar heyecan iyice arttı valla. son 2 gün kaldı. çoğu işimi hallettim ama ufak tefek şeyler var onlar da düşündürüyo baya bi. bugün akşam yüzüğümü alıcaz gidip. sonra bitiyo büyük işler.bide şeyi düşünüyorum ya kahveleri verirken ayağım filan takılırsa off korkuyorum:26:
O an düsünmüyosun ya ayagim kayarsa diye inan bana :) kafan cok dolu oluyor kahveleri dagitirken, ben mesela yapacagim ikinci parti kahveleri düsünüyordum ne yapsamda hemencecik pisse diye :))
Korkmana gerek yok canim tadini cikar :)) en güzel kismi kalmis bu aksama desene yüzük secmek cok zevkliydi :) hele sevdigimin parlayan gözlerle bakmasi elime çok yakisti demesi ah ahhh![]()
ben çok kararsız bi insanım hangi yüzük olacağına orda da karar veremezsem oracıkta çıldırır vallaya bilmiorum öyle değişik korkularım var ama 1 gün öncesinden ayakkabılarla evin içinde dolaşıp alıştırma yapıcam korkularımı yenmem lazım:) bizim kahveleri ablam yapıcak saolsun o yönden stres olmicam ben sadece aşkımın kahvesiyle ilgilenicem özel olarak
![]()
veee dün yüzüğümü de aldıkçok güzel bi beyaz tek taş aldık. büyük güne son 1 gün artık. heyecanlı bekleyiş yarın son buluyoo:26:
Güle güle, iyi günlerde kullanmak nasip olsun canim, hayirlisiyla takarsin insallah :) ya söz yüzügü ince sari altin veya beyaz altin olmuyormu normal bir tasla? Ben tek tasi normalde evlenme teklifi ederken sevdigin takar biliyordum :))
benimde yarın istemem olacak artık heycandan mutlu olduğumu unuttum ve karnımın ağrısından oturamıyorum bile yarın ne yapacam bilmiyorum
ayy senin de mi yarın canım valla bende de heyecan çok ama karnım midem filan ağrımıyo çok şükür. yarından sonra sen de neler olduğunu burda paylaş![]()
hemen detaylarıyla anlatıyım öncelikle herşey mükemmeldi benim yaptığım birkaç şapşilik dışında :) damat adayı zaten cumadan bize gelmişti bizde kaldı ailesi normalde uzaktan geldikleri için saat 1 gibi geliriz demişti. ben kuafördeyken yaklastıklarını haber verdiler hemen koştur koştur eve geldik arkadaşımla:) hemen giyinip arkadaşım sayesinde süslendim yeni ailem eve çıkarken ben ayakkabılarımı giyiyordum:) sonra malesef gülme krizine girdim beni zor toparladılar:) damat zaten evdeydi ailesi içeri girdi tabi heycan dorukta:) çiçek ve çikolataları benim almam lazımmış ve ben bilmiyorum dondum kaldım:) yine arkadaşımın sayesinde onlarıda almayı başardım:) misafirlerimizi salona aldık oturduk nasılsınız iyimisiniz muhabbeti:) müstakbel kayınbabam amcasını dürtüp durdu:) uzaktan geldikleri için yemek hazırlanıyordu içerde kahveyi yemekten sonra veririz diye düşünmüştük ama olmadı. amcası hemen konuya girdi ben heycanlanıp bi an fırladım mutfağa kahve yok diye ortalıkda dolanmaya başladım:) Allaha şükür arkadaşım beni tekrar salona götürdü:) ama heycandan nasıl istediler hatırlamıyorumbabam çok duygusal bir konuşma yaptı annem ve benim yerime müstakbel kaynanam ağladı:) ablasını tanıyordum ama ailesiyle ilk defa tanıştım herkes çok sıcak kanlı mükemmel insanlardı.. herşey güle oynaya bitti ve çok memnun olduk:)
bizim sözümüz sonra takılacak diye konuşmuştuk bizim adetlerimizde bir kız iki defa istenirmiş amaaaaa bugün canım romantik sevgilim evlenme teklifi etti ve yüzük taktık:) herşey çok güzeldi harikaydı çok güzel heyecanlar yaşadım iyi ki yaşadım şuan çok mutluyum 2 3 haftaya nişanımızda olacak:)
istenmeye gelecek kızlara burdan sesleniyorum çok heycanlanmayın heycanlanacaksanız da usturuplu heycanlanın benim gibi olmayın keyfini çıkarın:) ve muhakkak yanınızda herşeyden anlayan iki arkadaşınız olsun
sevgiler saygılar torr'dan bukadar:)
hemen detaylarıyla anlatıyım öncelikle herşey mükemmeldi benim yaptığım birkaç şapşilik dışında :) damat adayı zaten cumadan bize gelmişti bizde kaldı ailesi normalde uzaktan geldikleri için saat 1 gibi geliriz demişti. ben kuafördeyken yaklastıklarını haber verdiler hemen koştur koştur eve geldik arkadaşımla:) hemen giyinip arkadaşım sayesinde süslendim yeni ailem eve çıkarken ben ayakkabılarımı giyiyordum:) sonra malesef gülme krizine girdim beni zor toparladılar:) damat zaten evdeydi ailesi içeri girdi tabi heycan dorukta:) çiçek ve çikolataları benim almam lazımmış ve ben bilmiyorum dondum kaldım:) yine arkadaşımın sayesinde onlarıda almayı başardım:) misafirlerimizi salona aldık oturduk nasılsınız iyimisiniz muhabbeti:) müstakbel kayınbabam amcasını dürtüp durdu:) uzaktan geldikleri için yemek hazırlanıyordu içerde kahveyi yemekten sonra veririz diye düşünmüştük ama olmadı. amcası hemen konuya girdi ben heycanlanıp bi an fırladım mutfağa kahve yok diye ortalıkda dolanmaya başladım:) Allaha şükür arkadaşım beni tekrar salona götürdü:) ama heycandan nasıl istediler hatırlamıyorumbabam çok duygusal bir konuşma yaptı annem ve benim yerime müstakbel kaynanam ağladı:) ablasını tanıyordum ama ailesiyle ilk defa tanıştım herkes çok sıcak kanlı mükemmel insanlardı.. herşey güle oynaya bitti ve çok memnun olduk:)
bizim sözümüz sonra takılacak diye konuşmuştuk bizim adetlerimizde bir kız iki defa istenirmiş amaaaaa bugün canım romantik sevgilim evlenme teklifi etti ve yüzük taktık:) herşey çok güzeldi harikaydı çok güzel heyecanlar yaşadım iyi ki yaşadım şuan çok mutluyum 2 3 haftaya nişanımızda olacak:)
istenmeye gelecek kızlara burdan sesleniyorum çok heycanlanmayın heycanlanacaksanız da usturuplu heycanlanın benim gibi olmayın keyfini çıkarın:) ve muhakkak yanınızda herşeyden anlayan iki arkadaşınız olsun
sevgiler saygılar torr'dan bukadar:)