- Konu Sahibi hidennisko
-
Yaa Kizlar Ayni Dertten Bende Yaniyorum .kayinvalidem çok Iyi Bir Insan Ama Bi Türlü Elektiriğimiz Tutmadi.ben Isrardan Hiç Hoşlanmam Ama Oda Tam Tersi Hep Israr Eder.sinir Olurum.kizim Ayaklarina Patik Giy Der Yok Ben üşümüyorum Derim O Illa Giyeceksin Der Ben Bi Inat Ederim Hayir Giymiycem Derim çok Inatçiyimdir Bu Arada.annemle Kayinvalidem Ayni Memlekette Aramiz 2 Saat.geçen Gitmemde Kayinvalidemle Annem Tuturdular Burada Gel Doğum Yap Diye.yok Dedim Benim Doktorum Orada Hem Orasi Daha Büyük Bir şehir Herhangi Bir Problemde Allah Korusun Direk Tedavi Altina Aliniriz Diyorum.bizim Memleket çok Küçük Bi özel Hastane Bile Yok.düşünün Artik Oradaki Hastalarida Hep Buraya Getiriyolar.ama Sen Gel Bunu Anlat Bizimkilere.kayinvalidem Diyoki Iyide Seni Görmek Isteyenler Taa Oraya Mi Gelicek Bende Dedimki Gelmek Isteyen Gelir,istemeyen Gelmez.ben Böyle Istiyorum.oda Daha Bişey Demedi.ayyy Birde öyle örgüler Yapmişlarki Anlatamam Annemle Kayinvalidemin Yaptiklarini Toplasam Bi Butik Açarim Herhalde.halada örüyolar Bi Kez Dedim çok örmeyin Diye Ama Dinlemediler Bende Biraktim Artik Demek Ki Mağaza Açmaya Kaar Verdiler
valla o sıcaklarda hırka yelek giydirme taraftarı degilim bende isterse yaz akşamları serin olsun okadarda serin olamaz o yüzden ben böyle bişi aldım bunu giydirmeyi düşünüyorum
eywaaah seninde isin zormus
benimde doktorum avrupa yakasında
kayınvalidem anadoluda oturuyor
teyzemler avrupa yakasında
ben dogumdan once teyzemde kalmak istiyorum illaki gel bizde kal diyo kayınvalidem
diyorum ki allah korusun acil birsey olur kopru trafigi malum
yok yok biz yetistiririz seni dyor :))
ay adasu buna bayıldım yaaaa
mavisi yada erkek icin olanı varmı bunun
nerden aldın??
kızlar bır dogurun goreyım sızlerı.benım kızım kıızm dıye pesımde kosanlar torunu gorunce yavrumun yavrusu oldu.adım bıle olmamaya basladı karısmalar yok soyle yap boyle yap demeler.ısın ılgıncı dogumda kımsem yokken cocuk ele avuca gelınce tatlı oldu.herkes meydana cıktı.yardım ederler gıdelım dedı esımın hatrına gıttım.burnumdan geldı.hayatım zından oldu.dusman olduk.5senedırde kusuz.neler neler.sevın tabıkı anne baba kaynana neyse torunları elbet.
ama sundan emın olunkı cocuk dogsun sadece onu dusunup bız bılırızlere gırıyorlar.sen bılmezsın soyle yap boyle yap.
basta koyun kurallarınızı ben kırmayım dıye sustukca demedılerkı kız bızı ıdare edıyo.daha ustume geldıler neler neler.sımdı ben kotu gelın oldum.keske basta laflarını soyleyıp kuralımı koysaydımda mesafelı olsaydımda bugun basım agrımasaydı.artık dusmanız bız yanı.sınırlerım ne gormeyı kaldırıyor nede varlıklarını hıssetmeyı.
ne olursa olsun ya kendı annenız yada basınızın caresıne bakın.cok ıyı dedıklrınız ıkı gun sonra cocuk dogsun gorun neler oluyo.
ay arkadasim sen cok dertlisin
ya ben istemesem de zaten tepkimi koyarım sertimdir o konularda
zaten ogretmenligin getirdigi bir kuralcilik da var bende :)))
insallah senin gibi sıkıntılar yasamayız bizdeesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?