- 29 Ocak 2008
- 1.784
- 10
- Konu Sahibi hidennisko
Yaa Kizlar Ayni Dertten Bende Yaniyorum .kayinvalidem çok Iyi Bir Insan Ama Bi Türlü Elektiriğimiz Tutmadi.ben Isrardan Hiç Hoşlanmam Ama Oda Tam Tersi Hep Israr Eder.sinir Olurum.kizim Ayaklarina Patik Giy Der Yok Ben üşümüyorum Derim O Illa Giyeceksin Der Ben Bi Inat Ederim Hayir Giymiycem Derim çok Inatçiyimdir Bu Arada.annemle Kayinvalidem Ayni Memlekette Aramiz 2 Saat.geçen Gitmemde Kayinvalidemle Annem Tuturdular Burada Gel Doğum Yap Diye.yok Dedim Benim Doktorum Orada Hem Orasi Daha Büyük Bir şehir Herhangi Bir Problemde Allah Korusun Direk Tedavi Altina Aliniriz Diyorum.bizim Memleket çok Küçük Bi özel Hastane Bile Yok.düşünün Artik Oradaki Hastalarida Hep Buraya Getiriyolar.ama Sen Gel Bunu Anlat Bizimkilere.kayinvalidem Diyoki Iyide Seni Görmek Isteyenler Taa Oraya Mi Gelicek Bende Dedimki Gelmek Isteyen Gelir,istemeyen Gelmez.ben Böyle Istiyorum.oda Daha Bişey Demedi.ayyy Birde öyle örgüler Yapmişlarki Anlatamam Annemle Kayinvalidemin Yaptiklarini Toplasam Bi Butik Açarim Herhalde.halada örüyolar Bi Kez Dedim çok örmeyin Diye Ama Dinlemediler Bende Biraktim Artik Demek Ki Mağaza Açmaya Kaar Verdiler