Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

ayy sanki acıyomuş gibi duruyo. içim tuhaf oldu.
sonuçta kendi seçimin sen beğendiysen sorun yok. güle güle kullan.

Pek tarzım değil.Yine de sen beğendiysen güle güle kullan.eşin ne dedi bu işe? Evli yazıyor profilinde de :)
Benim kızkardeşim kulak kepçesindeki kıkırdağı deldirip oraya taktı küpesini.Açıkcası o daha hoş duruyor.
Ben de kardeşim gibi deldirmek isterdim ama şimdi ikimiz bir fabrika üretimi gibi olmayalım diye istemedim.Birde ben o kadar çılgın değilim galiba.

Hızmayı da çok severim ama nedense geçmiş o çılgınlık yaşlarım .
Kızım takar artık

benım burnumda delık :) esım yaptırmamı ıstedı zaten. o aslında dılını yaptır dedı ama ben cesaret edemedım. analayacgınız karı koca bıraz cılgınız :)

ya ben cok begendım cok guzel olmus canım .degısık tarz yapan ınsanları severım zaten onemlı olan senın ıcıne sınmesı.. ama o kupe oraya hıc olmamıs benım fıkrımı sorarsan gumus rengınde uzun ınce bı kupe al onu asagı tak kucuk parlak top kupeler oluyo onuda deldırdıgın yere tak emınım cok hos duracaktır a.s

tesekkur ederım canım...

ya gercekten ben cok begendım cok hos durmus acımayacagını bılsem ınan bı dakka bıle durmaz deldırırım acayıp guzel durmus degısık bısey yanı :teytey:

canım güzelliğine güzel de sanki her an biyerlere takılacak gibi duruyo ben onunla saçımı taramaya korkarım valla :asigim:

ay kıkırdak var orda :1shok: bende kullanıyorum üç delik arka arkaya ama artık birini kullanamıyorum.çok dikkat etmeme rağmen alerji oldu,ateşli bir şekilde şişti ve iltihap kaptı,zor atlattım ve şimdi küpe takamıyorum o deliğe.çok riskli bir deneme.ama sağlıkla kullanın inş...

one yaaaa..migde bulandırıcı bence..şahsen bakamam ben kulagına içim kalkar..

bence arkadasimiza fazla yüklenmissiniz.ayrica okadarda kötü durmuyor,bir yerde bu kendine güven meselesidir.kendine olan güveninden dolayi seni tebrik eederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…