çok güzel yapmışsın inan okadar imrendimki şuan yapma yada çıkıp yeme imkanım olsa bi dk durmazdım süper görünüyo malzemelerde hep benim sevdiğim malzemeler
olmadı şimdi bu bu saatte
yarışmayamı katıldı acaba nasıl oy vercem ben sana :26:
Sağol canımDamak tadımız aynıymış
Ben de kendi damak tadıma göre ayarladım malzemeleri
Canım diğer konuya yazdım, yarışma bitimin de anket açılıp oylama yapılacak
Çok teşekkür ederim, size de başarılarellerinize sağlık kusursuz olmuş kumpiriniz başarılar diliyorum
sana oy vermezsem içimde kalır canım
evet damak tadımız aynı gerçekten yakın olsak ne iyi olurdu çaya gelirdim sanasende yaptığın leziz yemekleri bana denettirirdin sırf denemek için yiycem yani gözüm olduğundan değil
Çok teşekkür ederim, size de başarılar
Ne iyi oludu ara da mesafeler engel olmasa
Canım benim daha yarışma bitimine çok var, bütün tariflere bakıp öyle karar verirsin
Beğeniler bile beni çok çok mutlu ediyor
ne iyi olurdu sen tarif denerdin bende test ederdim
bukadar becerikli bi hatun mutlu olsun zati
Çok teşekkürler canım
rica canımama ben neden senin gibi değilim
Olur mu canım hepimiz deneyerek öğreniyoruz
Benim de bilmediğim o kadar şey var ki halâ deneyerek öğreniyorum yeni tatları
benim denediklerim yenmiyo
Yenir yenir, sen azmet bak nasıl lezzetler çıkacak ortaya
Canım diğer topikten devam edelimSonra sohbet topiğine çevirdik diye uyarı almayalım:18:
ay evet zalım müdüre ablam mahpise atmasın bizi
Çok teşekkür ederimbayılırım kumpiree
başarılar diliyorum eline sağlık
Patatesin olmazsa olmaz hali..Kumpirr
Kumpir yeme bahanesi ile hep Ortaköye kaçarız ailecek..O yüzden evde yapmamYaprsam eşim nasılsa yapabiliyorsun,yapta yiyek der..olmaz
Ellerine emeklerine sağlık Vuslatım...Yarışmada başarılar..
Not: Evde kimse olmadığı zaman denemeyi düşünüyorum
Kızım ve oğlumla beraber yiyebiliriz aslında,onlar ispiyon etmezler beni..Yoksa onlarda o bahaneyle Ortaköy den olurlarÇok teşekkür ederim canımYaza ben de bir gideyim şu Ortaköy e merak ettim kumpirini
Kendine mi yapıcan sadece
Kızım ve oğlumla beraber yiyebiliriz aslında,onlar ispiyon etmezler beni..Yoksa onlarda o bahaneyle Ortaköy den olurlar
Ortaköy ün kumpiri meşhurdur..Hele o sokağa girince kumpircilerin sizi kendi tezgahına çekme çabaları görülmeye değer bir manzaraOrtaköy camii sinin yanında,denize karşı kumpir yemek ayrı bir zevk... O cicili bicili sokak tezgahlarından alışveriş yapmakta çok zevkli
Kesnlikle Istanbula geldiğinde uğramalısın canım