- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
Bereketli olsun canımHaftanın ilk gunune yıne ekmek üzerinden kalan 2 tl demir para ve cuzdnda kalabalık yapan 20 lirayı atarak başladım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canımHaftanın ilk gunune yıne ekmek üzerinden kalan 2 tl demir para ve cuzdnda kalabalık yapan 20 lirayı atarak başladım bakalım
Amin saol canımBereketli olsun canım
Ohh bereketli olsun sonrasında çil çil altın olsun ınşallahiyi akşamlar kızlarSutcuden süt aldım bugun.sutu mayaladim.sutcüden aldığım para üstünü 6.5 TL ti kumbaraya attım.
Evet yaaBızden başkada kımse yazmıyor
yeter daha ne olsun yeter düzenlı yazalım artsın bırıkımlerUmay- da yazıyor baktım şimdi. Üç kişiyiz şimdilik
Yani eşim bugün açalım dedi kumbarayi yok olmaz dedim tam bı sene demiştim en başta.tam 7.ayin 11 de başladık kumbarayayeter daha ne olsun yeter düzenlı yazalım artsın bırıkımler
Ah bisey kalmamış yılın dolmasına ayy çok merak etdım kaç lira çıkacak acaba büyük kumbaralardan mı kumbaranızYani eşim bugün açalım dedi kumbarayi yok olmaz dedim tam bı sene demiştim en başta.tam 7.ayin 11 de başladık kumbaraya
Evet canım kocaman dolarmi acaba bende çok merak ediyorum.Ah bisey kalmamış yılın dolmasına ayy çok merak etdım kaç lira çıkacak acaba büyük kumbaralardan mı kumbaranız
Dolar canım az zaman degil 1 sene sadece demır mı atıyorsun benim kumbara karman çorman oldu tl euro dolar bozuklukEvet canım kocaman dolarmi acaba bende çok merak ediyorum.
Kağıt 5 10 ve 20 TL de atiyiruz.ayrica cüzdan kumbaramda var oraya sadece 50 ve yüz TL koyuyorum.Dolar canım az zaman degil 1 sene sadece demır mı atıyorsun benim kumbara karman çorman oldu tl euro dolar bozukluk
Birikimleriniz bereketli olsun hanımlar
Ben de birkaç aydır kumbaraya atıyorum bozuklukları kurban bayramına kadar da devam edeceğim, ne kadar çıkarsa Allah'ın izniyle kurban parasına eklemek istiyorum. Bugün bakkala gittim 3,5 TL bozukluğum oldu, attım kumbaraya.
Ben sadece demir para atıyorum küçük kumbarama 25 kuruş ve altı büyük kumbarama ise 50 kuruş ve 1 tl.
Ben de attıkça yazarım bu topiğe, hayırlı uğurlu olsun kumbara topiği. :)
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar ve hoş geldiiniz aramıza benim hedefim 10 bin TL birikturmek ve 12 grm altın.senelikBirikimleriniz bereketli olsun hanımlar. Dün 3 tl bugün 2 tl attım kumbarama. Haftalık 50 tl koyuyorum cüzdanıma ev ihtiyaçları vs için .Zaten iş yerim yakın olduğu için yol yemek vs masrafım olmuyor. Eve de çok masrafımız olmuyor 2 kişi olduğumuz için. Haftasonu da evde olduğumuzdan ekmek dışında masrafımız olmuyor. Ancak kontrollü harcama yapmaya başladım. 50 tl yi bitirmemeye çalışıyorum 1 hafta.
İnşallah hedefine ulaşırsın canım Benimde aylık 1 gr altın ve kontrolsüz harcamalarımı bitirmek hedefim .Birikimleriniz bereketli olsun kızlar ve hoş geldiiniz aramıza benim hedefim 10 bin TL birikturmek ve 12 grm altın.senelik
Oh oh bereketli olsun canımKağıt 5 10 ve 20 TL de atiyiruz.ayrica cüzdan kumbaramda var oraya sadece 50 ve yüz TL koyuyorum.
Hoşgeldin canım bereketli olsun birikimin inşallah hep birlikte hedeflerimize ulasalimBirikimleriniz bereketli olsun hanımlar
Ben de birkaç aydır kumbaraya atıyorum bozuklukları kurban bayramına kadar da devam edeceğim, ne kadar çıkarsa Allah'ın izniyle kurban parasına eklemek istiyorum. Bugün bakkala gittim 3,5 TL bozukluğum oldu, attım kumbaraya.
Ben sadece demir para atıyorum küçük kumbarama 25 kuruş ve altı büyük kumbarama ise 50 kuruş ve 1 tl.
Ben de attıkça yazarım bu topiğe, hayırlı uğurlu olsun kumbara topiği. :)
Bereketli olsun canım kontrollü harcama yapinca insan daha tutumlu olmayı öğreniyor tebrik ederimBirikimleriniz bereketli olsun hanımlar. Dün 3 tl bugün 2 tl attım kumbarama. Haftalık 50 tl koyuyorum cüzdanıma ev ihtiyaçları vs için .Zaten iş yerim yakın olduğu için yol yemek vs masrafım olmuyor. Eve de çok masrafımız olmuyor 2 kişi olduğumuz için. Haftasonu da evde olduğumuzdan ekmek dışında masrafımız olmuyor. Ancak kontrollü harcama yapmaya başladım. 50 tl yi bitirmemeye çalışıyorum 1 hafta.
Bugün atmadım atamam da sanırım. Hava kötü dışarı çıkamıyorum oğlumla. Alışveriş yapamayınca para üsyğ de olmuyor ki atayım. Eşimden de alamıyorum çünkü kendi kumbarasına atıyor o bugün işler kesatUmay- da yazıyor baktım şimdi. Üç kişiyiz şimdilik
Bende atamadım akşam eve gidince eşimde varsa hemen alıp atayım.Bugün atmadım atamam da sanırım. Hava kötü dışarı çıkamıyorum oğlumla. Alışveriş yapamayınca para üsyğ de olmuyor ki atayım. Eşimden de alamıyorum çünkü kendi kumbarasına atıyor o bugün işler kesat