Kumbara gunlugu💰💰💰

Bugün 40 tl attım kenara.
Evdeki kumbarayi çocuklar için biriktirip onların adına ayrıca altın alıyorum. Onun haricinde kendim icin de ayrı bir kenarda para biriktirip onunla altın alıyorum, şimdi gümüş almaya da başladın ufak ufak. Döviz de alıyordum ara ara.

Bugün para atamicam yarında atamam pazartesi telafi ederim

3 gündür market uzerinden kalanlari atiyorum.

Persembe 28 tl
Cuma 3 tl
Bugun 51 tl attim...

Carsamba da bos gecmesin diye 1 tl atmistim.

Cok dengesiz ama atiyor muyum atiyorum :)

Çocukların kumbarasi 140 küsur çıktı. Geçen haftalarda annem çocuklara bayram harçlığı olarak 150 TL vermisti onunla beraber 300 TL olarak hesaba attım yarın onunla yarısına altın, yarisina gümüş alacağım.
Ayrıca kendim için de 50 TL attım kenara.

Cumartesi için 10
Pazar günü için 15
Bugün içinde market üstünde kalan 18 lirayı kumbaraya atdim

Bereketli olsun canim
Hesaptan mi alacaksın altini

Bereketli olsun canim
Hesaptan mi alacaksın altini
Evet ben hesaptan alıyorum. Daha rahat oluyor, kuyumcuya, döviz bürosuna gidip gelmekle uğraşmıyorum. Zaten pandemi sebebiyle dışarı cikamiyoruz. Diğer türlü gidip alana kadar eldeki para eriyor.
Hem çok acil bir ihtiyaçta da ihtiyacim kadarını bozdurup kullanıyorum.
Diğer türlü onu koyacak saklayacak biryerim yok.

Anladım canım

25 martta başka misin
Bugün 6 mayıs
2 aydan kısa bir sürede
8 gram gram altın 110 dolar 80 de euro birikmiş artı 470lira da țrk parası

Bunlari kumbaradan cikanlarla mi aliyorsunuz yoksa yaptiginiz diger birikimleri mi yazdiniz
Bereketli olsun.

Ben sabirsizim kumbarada cok biriktirebilir miyim bilmiyorum.
Kandilde topladigim harcliktan 200 tl attim pazar gunu (cocuk degilim ehehe 30 yasindayim ama verdiler neden almayayim )
Dün 7.5 tl attim.
Bayramdan sonra bi toplayip altin veya dolar alirim.

Kızlar birikimleriniz bereketli olsun
Dün kumbarsya 9 TL bugünde 9 TL attım marketten artan paraciklardi eşimde kuyumcular kapalı diye gram altın parasını 500 TL verdi pazertesi hemen alacağım

Dün kumbarsya 9 TL bugünde 9 TL attım marketten artan paraciklardi eşimde kuyumcular kapalı diye gram altın parasını 500 TL verdi pazertesi hemen alacağım
Bende bi çeyrek parası biriktirdm bekliyorm sabah olsun çeyrek alayım ama unutmuşum ki kapalı heryer ptesi ye kadar harcanmaz inşallah

3 lira attım
Kuyumcular kapalı mıymış kızlaar

Kumbaradan çıkanla çeyrek alırım kuyumcular açılınca

Kkumbaraya attıklarımlâ aliyorum canım

Oh bereketli olsun canım bende bekliyrm 1000 kusur lira yaptim kumbarayi
Bende bi çeyrek parası biriktirdm bekliyorm sabah olsun çeyrek alayım ama unutmuşum ki kapalı heryer ptesi ye kadar harcanmaz inşallah
Unut yoksay canım
3 lira attım
Kuyumcular kapalı mıymış kızlaar

Kumbaradan çıkanla çeyrek alırım kuyumcular açılınca
Bereketli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…