Bereketli olsun canimÇocukların kumbarasi 140 küsur çıktı. Geçen haftalarda annem çocuklara bayram harçlığı olarak 150 TL vermisti onunla beraber 300 TL olarak hesaba attım yarın onunla yarısına altın, yarisina gümüş alacağım.
Ayrıca kendim için de 50 TL attım kenara.
Evet ben hesaptan alıyorum. Daha rahat oluyor, kuyumcuya, döviz bürosuna gidip gelmekle uğraşmıyorum. Zaten pandemi sebebiyle dışarı cikamiyoruz. Diğer türlü gidip alana kadar eldeki para eriyor.Bereketli olsun canim
Hesaptan mi alacaksın altini
Anladım canımEvet ben hesaptan alıyorum. Daha rahat oluyor, kuyumcuya, döviz bürosuna gidip gelmekle uğraşmıyorum. Zaten pandemi sebebiyle dışarı cikamiyoruz. Diğer türlü gidip alana kadar eldeki para eriyor.
Hem çok acil bir ihtiyaçta da ihtiyacim kadarını bozdurup kullanıyorum.
Diğer türlü onu koyacak saklayacak biryerim yok.
25 martta başka misin
Bugün 6 mayıs
2 aydan kısa bir sürede
8 gram gram altın 110 dolar 80 de euro birikmiş artı 470lira da țrk parası
Bende bi çeyrek parası biriktirdm bekliyorm sabah olsun çeyrek alayım ama unutmuşum ki kapalı heryerKızlar birikimleriniz bereketli olsun
Dün kumbarsya 9 TL bugünde 9 TL attım marketten artan paraciklardieşimde kuyumcular kapalı diye gram altın parasını 500 TL verdi pazertesi hemen alacağım
Harcama yoksay o parayı dokunma !!!Bende bi çeyrek parası biriktirdm bekliyorm sabah olsun çeyrek alayım ama unutmuşum ki kapalı heryerptesi ye kadar harcanmaz inşallah
En diplere yolladm bakalım ptesiye kadar unuturum inşallahHarcama yoksay o parayı dokunma !!!
Hı iyiyi etmişsinEn diplere yolladm bakalım ptesiye kadar unuturum inşallah
Kkumbaraya attıklarımlâ aliyorum canımBunlari kumbaradan cikanlarla mi aliyorsunuz yoksa yaptiginiz diger birikimleri mi yazdiniz
Bereketli olsun.
Ben sabirsizim kumbarada cok biriktirebilir miyim bilmiyorum.
Kandilde topladigim harcliktan 200 tl attim pazar gunu (cocuk degilim ehehe 30 yasindayim ama verdiler neden almayayim)
Dün 7.5 tl attim.
Bayramdan sonra bi toplayip altin veya dolar alirim.
Oh bereketli olsun canım bende bekliyrm 1000 kusur lira yaptim kumbarayiKızlar birikimleriniz bereketli olsun
Dün kumbarsya 9 TL bugünde 9 TL attım marketten artan paraciklardieşimde kuyumcular kapalı diye gram altın parasını 500 TL verdi pazertesi hemen alacağım
Unut yoksay canımBende bi çeyrek parası biriktirdm bekliyorm sabah olsun çeyrek alayım ama unutmuşum ki kapalı heryerptesi ye kadar harcanmaz inşallah
Bereketli olsun canim3 lira attım
Kuyumcular kapalı mıymış kızlaar
Kumbaradan çıkanla çeyrek alırım kuyumcular açılınca