- 12 Mart 2024
- 12
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi cerensordu
Kanıtlayamazsanız alamazsınız geçmiş olsunArkadaslar sizden acil yorum almam lazim. Dun eski sevgilimin kumar oynadigini soylemistim. Bana borcu vardi ve ay basinda odeyecegim diyup duruyordu. Neyse numarasini falan silmedim iletisime gecmek zorunda oldugum icin. Ay basi geldi catti borcunu odemeye iki uc vardi bir baktim numarasini degistirmis. Kesin dedim dolandirildim ben ariyorum numara yok diyor. Annesini aradim bana olan borcunu odesin yoksa elimden geleni yapacagim dedim sonra beni aradi bu yok neymis rahatsiz ediyormus birisi bilmem ne. Arkadaslar bu olay hakkinda yorumunuz nedir?
Alip almamak degil bu konuda yalan soyluyor diyorum ben numara degistirmesi falan dolandirmak amacli degili miKanıtlayamazsanız alamazsınız geçmiş olsun
Sizin gibi borç adı altında alıp vermedigi bir sürü kişi oldugu için değiştirmesi normal degil mi ?Alip almamak degil bu konuda yalan soyluyor diyorum ben numara degistirmesi falan dolandirmak amacli degili mi
Birde diyor ki birileri bulasti ondan degistirdimçoğu kişiye borcu vardır normal yani aranıyosa sürekli
borçlu olduğu adamlarda bulaşabilirBirde diyor ki birileri bulasti ondan degistirdim
Kanıt yoksa alamazsın.Arkadaslar sizden acil yorum almam lazim. Dun eski sevgilimin kumar oynadigini soylemistim. Bana borcu vardi ve ay basinda odeyecegim diyup duruyordu. Neyse numarasini falan silmedim iletisime gecmek zorunda oldugum icin. Ay basi geldi catti borcunu odemeye iki uc vardi bir baktim numarasini degistirmis. Kesin dedim dolandirildim ben ariyorum numara yok diyor. Annesini aradim bana olan borcunu odesin yoksa elimden geleni yapacagim dedim sonra beni aradi bu yok neymis rahatsiz ediyormus birisi bilmem ne. Arkadaslar bu olay hakkinda yorumunuz nedir?
Kaç para kaptirdinArkadaslar sizden acil yorum almam lazim. Dun eski sevgilimin kumar oynadigini soylemistim. Bana borcu vardi ve ay basinda odeyecegim diyup duruyordu. Neyse numarasini falan silmedim iletisime gecmek zorunda oldugum icin. Ay basi geldi catti borcunu odemeye iki uc vardi bir baktim numarasini degistirmis. Kesin dedim dolandirildim ben ariyorum numara yok diyor. Annesini aradim bana olan borcunu odesin yoksa elimden geleni yapacagim dedim sonra beni aradi bu yok neymis rahatsiz ediyormus birisi bilmem ne. Arkadaslar bu olay hakkinda yorumunuz nedir?
E zaten yalan bunu sormaya gerek bile duymanız ilginç artık kaç kişiye borç taktıysa kendince kaçıyoAlip almamak degil bu konuda yalan soyluyor diyorum ben numara degistirmesi falan dolandirmak amacli degili mi
O diyor da siz niye hala dinliyorsunuz? Ya da hala bir ihtimal yalan doğru mu diye düşünüyorsunuz aşk adı altında dolandırılmışsınız sizin gibi bir çok kadın da olabilir kanıtınız varsa şikayetçi olunBirde diyor ki birileri bulasti ondan degistirdim
Bir bardak soğuk su için siz o para için. Geçmiş olsun.Arkadaslar sizden acil yorum almam lazim. Dun eski sevgilimin kumar oynadigini soylemistim. Bana borcu vardi ve ay basinda odeyecegim diyup duruyordu. Neyse numarasini falan silmedim iletisime gecmek zorunda oldugum icin. Ay basi geldi catti borcunu odemeye iki uc vardi bir baktim numarasini degistirmis. Kesin dedim dolandirildim ben ariyorum numara yok diyor. Annesini aradim bana olan borcunu odesin yoksa elimden geleni yapacagim dedim sonra beni aradi bu yok neymis rahatsiz ediyormus birisi bilmem ne. Arkadaslar bu olay hakkinda yorumunuz nedir?
Evet dolandırmak amaçlı, ne yapabileceksin peki? Hiç...Alip almamak degil bu konuda yalan soyluyor diyorum ben numara degistirmesi falan dolandirmak amacli degili mi
Cıks ikna olmuyor, "seviyorum gel dese evlenir" enerjisi alıyorum ben :)O diyor da siz niye hala dinliyorsunuz? Ya da hala bir ihtimal yalan doğru mu diye düşünüyorsunuz aşk adı altında dolandırılmışsınız sizin gibi bir çok kadın da olabilir kanıtınız varsa şikayetçi olun
İnanırım artık şu kk bana o kadar çok şey öğretti ki şaşırmam bileCıks ikna olmuyor, "seviyorum gel dese evlenir" enerjisi alıyorum ben :)
Birde diyor ki birileri bulasti ondan degistirdim
Savcılığa kadar giderim, yarın param hesabımda olsun de korkut.
Anlamış değilim bu sevgililer neden birbirlerinden borç alıyorlar aradan uzun zaman gecer güven oluşur alınıp verilir erkek olsun bayan olsun sevgiliden borç istememeliArkadaslar sizden acil yorum almam lazim. Dun eski sevgilimin kumar oynadigini soylemistim. Bana borcu vardi ve ay basinda odeyecegim diyup duruyordu. Neyse numarasini falan silmedim iletisime gecmek zorunda oldugum icin. Ay basi geldi catti borcunu odemeye iki uc vardi bir baktim numarasini degistirmis. Kesin dedim dolandirildim ben ariyorum numara yok diyor. Annesini aradim bana olan borcunu odesin yoksa elimden geleni yapacagim dedim sonra beni aradi bu yok neymis rahatsiz ediyormus birisi bilmem ne. Arkadaslar bu olay hakkinda yorumunuz nedir?