Kumar yüzünden Boşanmak isteyen ve boşanan kadınlar

Psikolog değil psikiyatrist senin çaren. Tedavini olacaksın, o cesaret sana kendiliğinden gelecek. Kimsenin desteğine ihtiyaç duymayacaksın.

Güzel arkadaşım bende 2.5 yıllık evliyim ve nisan 24te boşanma için mahkemem var. Evlendiğimizden beri evin tüm ihtiyaçlarını ben karşıladım evin erkeği bendim resmen. Evliliğin üçüncü ayında bir milyon borç yaptığını altınlarımı çalıp bozdurduğunu ben gece uyurken adıma kredi çektiğini öğrendim. Ağladı pişmanım dedi üzüldüm seviyorum tamam öderiz yeter ki tekrarı olmasın dedim kimseye demedim ama ne oldu biliyormusun oynamaya devam etti üç dört kez annemlere boşanıcam diye gittim kendimde tıpkı senin gibi cesaret bulamadım deli gibi seviyordum ağladı Kuran'a bastı yeminler etti yine yaptı. Yaptığı yetmez gibi insanı salak yerine koyup ardından hiç bişey yok gibi pişkin pişkin seninle aynı yatağa giriyorlar. Sonra ne oluyor biliyor musun yapmasaydın, inanmasaydın, sen delisin, sen kafanda kuruyorsun, sen şizofrenisin dedi. Benim eşimde çok iyiydi çok ilgiliydi ama yetmiyor güzel arkadaşım. Ben yıllarca çektim üzerime onun borçlarıyla boşanmaya karar verdim. Yeter ki benden boşansın canımdan hayatımdan önemli değil dedim. Canını kurtar, iyi biri olsaydı seni bu duruma sokmazdı. O kadar pişmanım ki daha önce affettiğim için. Aynı hataya düşme nolursun, tabiki çok zor bi süreç nice hayallerle evleniyorsun ama alışacaksınız, alışacağız. Daha dün yazdı barışalım diye ama aynı hataya düşmeyeceğim. Kendine eziyet etme nolur etme insan anne babasının bile ölümüne alışıyor. Kaç kurtar düzelmeyecek, herşey daha kötü olacak. Erkeklerin götü sıkışınca yaptıkları tek şey ağlamak. Kanma, en güzel yaşlarına yazık etme. Ben kendime inandım, sende kendine inan. Bir kadının başaramayacağı hiç bişey yok hoş kal sana sen lazımsın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…