- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi drbeauty123
-
Bence nisanliniza anlatin cunku bilmeye hakki var. Hadi anlatmadiniz öyle ya da boyle öğrendi bosanmak isterse bu size daha buyuk yara acar. İlla ayrılacaksa da şimdiden ayrilsin daha buyuk sıkıntılara davetiye cikarmayin.Kızlar iyi ki varsınız.. şöyle birşey olmuştu geçmişte çok küçük bir borc için iddia oynadıgımı söylemiştim (500₺ ) gibi.. hala en ufak bir tartışmada bana kumarcı der. Ayrılmadı affetti ama haklı dahi olsam hiçbir kavgada haklı çıkamıyorum hep yüzüme vuruyorkorkum bundan ömür boyu bunu yüzüme vurmasından korkuyorum. Ama dediginiz gibi ölmektense ayrılmak 1-2 sene fosil gibi yaşayıp borcları temizlemek daha mantıklı. Lütfen yazın siz yazdıkça içim rahatlıyor tek tek cevap veremesem de hepinizi okuyorum iyice özümsüyorum
Hesabına bakmak istemez ama gelir gider tablosu brlirlsrken senin hesabı dahil eder o yüzden söylemek zorundasınızEvet kimse farketmeden ödeyebilirim aslında 6 bin lira yeter ama 36 ay.. 36 ay boyunca bu borcu ödeyebilirim ama ne kadar saklayabilirim eşimden birgün hesabıma bakmak istemez mi
Aylık 9 bin tl mi ?? ne iş yapıyorsunuz merak ettim açıkçası ?Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
hekimAylık 9 bin tl mi ?? ne iş yapıyorsunuz merak ettim açıkçası ?
Sen çalıştın sen aldın. Biraz güçlü ol, kimseye parasını vermek zorunda değilsin. Nişanlına da söyle durumu, istemezse kapıyı gösterirsin. Maaşın iyi ödersin. Tedavini olursun. Kimseye ihtiyacın yok, mantıklı düşün, intihar da neymiş borç yüzünden?O da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorum
Bakın miktar önemli değil.Kızlar iyi ki varsınız.. şöyle birşey olmuştu geçmişte çok küçük bir borc için iddia oynadıgımı söylemiştim (500₺ ) gibi.. hala en ufak bir tartışmada bana kumarcı der. Ayrılmadı affetti ama haklı dahi olsam hiçbir kavgada haklı çıkamıyorum hep yüzüme vuruyorkorkum bundan ömür boyu bunu yüzüme vurmasından korkuyorum. Ama dediginiz gibi ölmektense ayrılmak 1-2 sene fosil gibi yaşayıp borcları temizlemek daha mantıklı. Lütfen yazın siz yazdıkça içim rahatlıyor tek tek cevap veremesem de hepinizi okuyorum iyice özümsüyorum
Aylık 9 bin tl mi ?? ne iş yapıyorsunuz merak ettim açıkçası ?
belli ki inanci olan bir insansin tovbe ettigine Kurana el bastigina gore. peki inancimizin neresine sigiyor bu intihar meselesi?? dunyada atlatilmicak sikinti yok peki ahiretini yakmak ister misin sonsuz bir aciyal sakin canim benim aklina bu zayif fikri sakin sokma 9bin tl kazanacak kadar basarili bir kadinsin bu 80bin tlyi ne zamana kadar odemen gerekiyor?Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
15 bini 2 ay içinde kalanı kredi ay ay taksitlibelli ki inanci olan bir insansin tovbe ettigine Kurana el bastigina gore. peki inancimizin neresine sigiyor bu intihar meselesi?? dunyada atlatilmicak sikinti yok peki ahiretini yakmak ister misin sonsuz bir aciyal sakin canim benim aklina bu zayif fikri sakin sokma 9bin tl kazanacak kadar basarili bir kadinsin bu 80bin tlyi ne zamana kadar odemen gerekiyor?
Tek yapman gereken yeniden oynamamak...kumardan gelen parayla ben güzel bir hayat yasanacagini düşünmüyorum.Haydan gelen huya gider.Bak milli piyango zenginlerinin sonuna ....eskisinden fakir ve ailesini kaybetmiş şekilde kalanlar çok...benim eşim bir dönem iddia oynuyordu ve kazanıyordu da..ben çocuğumun bogazindan bu parayı gecirmem diye söyledim.Ama esim kazandigini bana gostermek istiyordu.Banyodaki tüm takımları -gerecleri defistirmek istiyordum beğendiğim bir stil vardı ama pahalı bulduğum için beklemedeydim.Esim ocağın son haftası bana sürpriz yapıp tüm beğendiğim parçaları almış...hani evime o paranın girmesini istemiyordum ama benim de içim gitti aldıklarına.Subatin 2.haftasi banyomun tavanı üst kat komsumda oluşan bir arıza nedeniyle çöktü ve tüm banyo rezil oldu ..tamamen su içinde kaldı hersey.Bence sat arabayı ve borcunu kapat ..15 bini 2 ay içinde kalanı kredi ay ay taksitli
Kızlar ne olur bana özelden mesaj atın biraz kötüyüm
Kızlar ne olur bana özelden mesaj atın biraz kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?