Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence nisanliniza anlatin cunku bilmeye hakki var. Hadi anlatmadiniz öyle ya da boyle öğrendi bosanmak isterse bu size daha buyuk yara acar. İlla ayrılacaksa da şimdiden ayrilsin daha buyuk sıkıntılara davetiye cikarmayin.
Borcu da odersiniz sıkıntı olmaz canınızı sıkmayın ama ben bagimli oldugunuzu dusunuyorum.

Evet kimse farketmeden ödeyebilirim aslında 6 bin lira yeter ama 36 ay.. 36 ay boyunca bu borcu ödeyebilirim ama ne kadar saklayabilirim eşimden birgün hesabıma bakmak istemez mi
Hesabına bakmak istemez ama gelir gider tablosu brlirlsrken senin hesabı dahil eder o yüzden söylemek zorundasınız

Burada odaklanmanız gereken asıl konu nişanlınızın sizin borcunuzu öğrenmesinden ziyade bu kumar olayının ta kendisi
bir insanda bağımlılık bir anda oluşmaz.
siz kendinize odaklanıp bu sorunla mücadele edin

Aylık 9 bin tl mi ?? ne iş yapıyorsunuz merak ettim açıkçası ?

sizin şu an desteğe ihtiyacınız var mesele para meselesi olmasından çıkmış hastalık boyutunu almış
gerekirse düğünü erteleyin ama mutlaka tedavi yoluna bakın size destek olmak isteyen yanınızda olur zaten köstek olacaksa yol verin kim olursa olsun

O da aklımda 10 bin açık kalıyor sadece ama arabayı satınca ailem parasını ister diye korkuyorum
Sen çalıştın sen aldın. Biraz güçlü ol, kimseye parasını vermek zorunda değilsin. Nişanlına da söyle durumu, istemezse kapıyı gösterirsin. Maaşın iyi ödersin. Tedavini olursun. Kimseye ihtiyacın yok, mantıklı düşün, intihar da neymiş borç yüzünden?

Bakın miktar önemli değil.
Ben olsam 10 tl lik iddia oynayan bir adamla bırakın evlenmeyi, sevgili dahi olmam.
Sizin bu gerçeği o adama söylemeniz gerek. Bilmeye hakkı var.
Tam tersi kendisi kumar oynuyor olsaydı buradaki çoğu kişi size "ayrıl" derdi.
Şimdi siz durumunuzu anlatacaksınız, o seçimi kendisi yapsın.
Başınıza kakacaksa hiç devam etmeyin.

Siz kendiniz için tedavi olun.
Bunu kesinlikle yapın.
Yazık değil mi maddi ve manevi gidenlere.

Ailenize de açıklayın, onlar da sizi sömürmekten vazgeçsinler bir zahmet.

Umarım kurtulursunuz.
İntihar düşüncenize değinmek bile istemem.
80değil 800 bin olsa sizin bir nefesinizden daha kıymetli değildir emin olun

Öncelikli olarak ölümü düşündürücek kadar büyütmeyin.. Kimse mükemmel değil.. Birçok insanın bir çok konuda bağımlılığı var; kiminde sigara, kiminde alkol, kiminde nokta konulamayan hastalıklı ilişkiler.. Liste uzar, önemli olan bu bağımlılıklara iten düşünceler, bunu neyin tetiklediği..Şuan kendini tutmak temelinde yatan faktörü çözmediğiniz sürece nekadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Size tavsiyem büyütmeyin, çareler aramaya başlayın. Çıkmazda hissettiren sizin kendi düşünceleriniz onlara pozitif anlamda yön verin..Burda yazılan olumsuz yorumlar size küpe olsun ama takılmayın, kimse kimsenin hayatının detaylarını bilmiyor..

belli ki inanci olan bir insansin tovbe ettigine Kurana el bastigina gore. peki inancimizin neresine sigiyor bu intihar meselesi?? dunyada atlatilmicak sikinti yok peki ahiretini yakmak ister misin sonsuz bir aciyal sakin canim benim aklina bu zayif fikri sakin sokma 9bin tl kazanacak kadar basarili bir kadinsin bu 80bin tlyi ne zamana kadar odemen gerekiyor?

15 bini 2 ay içinde kalanı kredi ay ay taksitli

15 bini 2 ay içinde kalanı kredi ay ay taksitli
Tek yapman gereken yeniden oynamamak...kumardan gelen parayla ben güzel bir hayat yasanacagini düşünmüyorum.Haydan gelen huya gider.Bak milli piyango zenginlerinin sonuna ....eskisinden fakir ve ailesini kaybetmiş şekilde kalanlar çok...benim eşim bir dönem iddia oynuyordu ve kazanıyordu da..ben çocuğumun bogazindan bu parayı gecirmem diye söyledim.Ama esim kazandigini bana gostermek istiyordu.Banyodaki tüm takımları -gerecleri defistirmek istiyordum beğendiğim bir stil vardı ama pahalı bulduğum için beklemedeydim.Esim ocağın son haftası bana sürpriz yapıp tüm beğendiğim parçaları almış...hani evime o paranın girmesini istemiyordum ama benim de içim gitti aldıklarına.Subatin 2.haftasi banyomun tavanı üst kat komsumda oluşan bir arıza nedeniyle çöktü ve tüm banyo rezil oldu ..tamamen su içinde kaldı hersey.Bence sat arabayı ve borcunu kapat ..

Kızlar ne olur bana özelden mesaj atın biraz kötüyüm

Maaşın güzel.
O parayı kazanmak için çok afedersin it gibi çalışıyorsun değil mi?
Bekar olmana sevindim.
Şuan kimseye verecek bir hesabın yok.
Tam olarak kötülüğün tamamına kendine ettin.
Bunu yenmen de kolay.
Çünkü çok şükür mesleğin güzel.
Sakın ölümü falan düşünme.
Aşılmayacak bir sorun değil.
2 senede tertemiz olursun, biter borçlar.
Sağlığın önemli olan.
Geleceği, eşi, anneliği düşünme şimdilik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…