Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bırde aıle konu sahıbının parasına el koyuyor dıye kızdınız
kumar bagımlılarına zaten ozellıkle para verılmez yemek ve yol parası verılırmıs sadece
hatta arabam calındı de falan dıye akıllar bıle verdınız oyle bır yorum okudum kım yazdı onu ya

Son düzenleme:
Tek kumar konusunu gormemisdim burda onuda gordum tam oldu nasil biseki bu kapiliyosunuz benimde dayimin oglu netten oynuyomus calismiyoda kardeslerindne para istiyo yollayin oynicam diye bankada borcu var yengesinin bilezigini satmisda akapamis borcu yoksa babasinin evind haciz gelcekmis yani nasil bi mantik bu oynuyosunuz zaten maasiniz oldukca yuksek bir maas neden oynuyosunuzki daha

Ailenin yerinde olsam karalisteye alinana kadar odeme yaptirmazdim böylece5 yil bankadan kredi karti kredi kullanamazdi

Bence konu gerçekti. Belki etrafınızda yok o yüzden uzak geliyor size. Etrafımda cok yakın tanıdıgım iddia batağında dünya kadar borcu var aç olsa bile para buldugu anda, iddia oynamaya gider. Dünya kadar borcu var ödeyelim demez. Aklı hep iddia kuponları da.

O diger konuda ki borç hesabını da, maaşımdan borcları ödeyiote kalan parası ile tekrar borc hesabı yapmıştır.

Doktor olup kızlık zarı sorması da bana tuhaf gelmedi. Bildigi birseyi baskalarondam duymak yaşayanlardan duymak bambaska

Sizi aramaz Kazen bey cünkü nutuk duymak istemiyorlar, şu an tek ihtiyaçları para, o yuzden arabanıı alırımı diye yazanı kişiyle iletişime gececekti.

Umarım düzelir. Yatarak tedavi olması şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…