Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversitede yurttan bi arkadas sevgilisinden ayrılmış, bi kutu ilaç içmiş, sonra benım odama geldı hıckıra hıckıra ağlıyor, korkmus pişman olmus, hemen ambulans cagırdık güvenliğe haber verdık, tabi cok konusuldu bu durum, Bı hocamız şunu dedi,ciddi ciddi intihar edecek hiç kimse baskasına haber vermez demişti.. Bu arkadasın ki de cok ınandırıcı gelmedı bana, hadi kadınlar kulubune gireyim intihar edecegimi oraya yazayım falan...

Çok üzülen kişiler oldu bu konuya :KK43:
konu sahıbı yeterı kadar sefkata ve sevgıye doydu burda , bu ona bır omur yeter artık

kendı dusen aglamaz dıyorum ...zamanında kendı kendıne harcamıs doldurmus kartları etrafından borclar almıs odeyememıs onları oderım belkı kısa ve kolay yoldan dıyerek kumar oynamıs battıkca batmıs bellıkı guven verıcı tablo olusturmak ıcın ınsanlara doktorum demıs
tefecıye bıle bulasmayı dusunmus belkıde bulasmıstır
bızde oturup saf saf yerıne uzulduk

bugun de baskası adına utandık

arkadaslar kusura bakmayın ama bu arkadasa yorum yazmayı benım bırakalı cok oldu cok da sert yorumlarım oldu kendısıne cogunuzdan da begenmedım tepkılerı almıstım

acık soyleyeyım yazdıklarını ılk gunden berı takıp edıyordum ya mitomani ya da ınsanların duygularıyla oynayarak mevzuyu kendı tarafınca anlatan kumar bagımlısı kı bu kadar agır bagımlıların ılerıde kısılık bozuklugu oldugu da soylenıyor

o zaman da soylemıstım yıne soyluyorum boyle kıısılerın doktor gıbı ogretmenlık gıbı idealıst ve ınsan hayatıyla dırekt baglantılı yasam ustune dırekt etkılı mesleklerde bulundugu zaman dısıplın cezası gıbı ceza ve es zamanlı tedavı sonuca gore goreve donmesı gerektıgını dusunuyorum yanı

bu kadar basıretsız ve saglıksız kısıler bu tarz mesleklere aynı zamanda devam etmemelı kı su anlamda da buyuk tehlıke ben mesela kumar parası ıcın el altından gorevını suıstımal etmedıgını nerden bılıcem bu da ıncelenmelı

yıne lınc yıyecegımı bılıyorum ama olsun sıkıntı degıl cunku ''bence'' boyle
Bence de böyle ayrıca bu kişiye değilde bununla muhatap olmak zorunda olan kişilere çok üzülüyorum

dediğim gibi maddi yardım yapmak isteyenler ; direksiyon hidrolik hortumu lazım

neyse ben balığa kaçar....
😁 arabanı satın alacağım diyen bendim, bakalım atlayacak mı, intihar anındaysa tlf nosunu alıp en azından o andan onu kurtarmak için.Webde tanımadığımız kişiyle para alış verişi yapılır mı Allah korusun. Ancak en ufak bir para fırsatını kaçırmadığına göre arkadaş derin bir bağımlılık içinde. Parasız, pulsuz bir bağımlı olsaydı ne yapacaktı?

Geliri bu konuda aylık 14-15.000 iken diğer hesabı ile yaptığı şu paylaşımda 2.300 TL.

8 ayda maaşı 7 katına mı çıktı ?

para yardımında olacak var ise bana bir direksiyon hidrolik hotumu ...

Hic inanmıyorum doktor olduğuna.Doktor olsa bu kadar karamsar olmazdı her şeyi toparlayacak maddi imkanı var zira.

Hassas bir durumda olduğu icin konuya yazmamıstım üzersem daha kötü olursa diye. Ama buradaki insanların duygularıyla oynadı. Herkesin bin türlü derdi var bir de bu yalan dolanla dertlendiler.

herkesin cani sIKIliyor kk da artik ben bunu anladim.
yillardir üyeyim neler okudum neler, coguna yorum yazma geregi bile duymadim.
farkli farkli üyelik alip Burda zaman geciren insanlarin duygularini sömürmekte ayri bir yetenek.
sahsen bunun icin usta oyuncu olman gerekir.

K Kazen her seyi aninda cözdügün icin sansliyiz yoksa hala saf saf konuya yorum yapacagiz.

😁 arabanı satın alacağım diyen bendim, bakalım atlayacak mı, intihar anındaysa tlf nosunu alıp en azından o andan onu kurtarmak için.Webde tanımadığımız kişiyle para alış verişi yapılır mı Allah korusun. Ancak en ufak bir para fırsatını kaçırmadığına göre arkadaş derin bir bağımlılık içinde. Parasız, pulsuz bir bağımlı olsaydı ne yapacaktı?
İletişime gecti mi sizle?

Geliri bu konuda aylık 14-15.000 iken diğer hesabı ile yaptığı şu paylaşımda 2.300 TL.

8 ayda maaşı 7 katına mı çıktı ?

para yardımında olacak var ise bana bir direksiyon hidrolik hotumu ...
Abi bırak Allah aşkına ya oturduğu yerden üzülenlere gülmüyorsa bende bişey bilmiyorum valla hiç üzülmedim acımadım da rabbim acısın akıl fikir versin ......

herkesin cani sIKIliyor kk da artik ben bunu anladim.
yillardir üyeyim neler okudum neler, coguna yorum yazma geregi bile duymadim.
farkli farkli üyelik alip Burda zaman geciren insanlarin duygularini sömürmekte ayri bir yetenek.
sahsen bunun icin usta oyuncu olman gerekir.

K Kazen her seyi aninda cözdügün icin sansliyiz yoksa hala saf saf konuya yorum yapacagiz.
keske bunlar ıcın bır cozum olsa ip den banlamak da cozum olmuyor baska yerden yıne gırerler bunlardan arınmanın bır cozumu olsa keske
zaman ,empatı,duygu israfı bunlar

Kadının tüm konuları para üzerine. Geçenlerde babam borçları kapattı banada "markalı" araba aldı yazınca ne alaka demiştim demekki buradan müşteri bulmayı ummuş.. linç yememek için içimde tuttum dün yazmadım ama kadın hep gitti geldi burda ağladı burda dövündü. Doktormuş ama hiç ruhsal yardım almayı akıl edemedi. Bizler bile biraz gerilsek destek almayı düşünürüz koskoca doktor sağlığını sallamıyor :işsiz: hadi ailesi neyse evlendiği kocasıda dayakçı çıktı. Ölür ayak borçlar içi araç satmaya kalktı... Allah akıl sağlığı versin okuyorsan iyi eğlendin burda tebrikler 👏

Bence doktor falan da değil. Doktor olsa kumar bağımlısı olduğu için herkese resti çeker kafası rahat oynardı. Şahsen ben hem kumarbaz olsam hem doktor hafta sonları Kıbrısa gider keyfime bakarım :KK14: ne o fakir gibi iddia falan

Konuyu okuyarak takip ediyorum genelde aileye kızıyorlar parani yönetmek istiyorlar diye ama bu arkadaş üniveristede ailesi kredi çekerek borç kapatmışlar . Kumar bağımlisi kişilerin ailesi kalpleri ağızlarında yaşar, adamlar biranda cok büyük borçlarla karşılaşabilir bu insanlar icinde kolay değil , burdan sadece konu sahibin anlattığı ve hissettiği şeyleri okuyoruz. Insanlar neden böyle davranıyor bilmiyoruz. Şiddet olarak değil parayi tutma icin diyorum

yok hayır bana mesaj gelmedi

size attı mesajda sizin haberiniz olmadan müdahale ettik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X