- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.723
- Konu Sahibi drbeauty123
Arama mesaj at uyudun mu diyeBen arayayımmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arama mesaj at uyudun mu diyeBen arayayımmı
Yaptı bizi delirttiİnşallah bir delilik yapmamıştır
Nasıl anladınız acaba Banada anlatırmısınızValla öyle , gerçekmiş , şükür gerçek kimse ölmedi şükür .
son birkaç sayfayı ve Kazen Beyin mesajlarını okuyun,anlarsınızNasıl anladınız acaba Banada anlatırmısınız
26. Sayfadan itibaren okuyun anlarsınız ..Nasıl anladınız acaba Banada anlatırmısınız
ya allahım ne tatlı ınsanNasıl anladınız acaba Banada anlatırmısınız
Ayyy okudum profesyonel yalancıymış yaa bende ne kadar üzüldüm hamile halimle Allaha havale ediyorum insanların duygularını suistimal ettiği için26. Sayfadan itibaren okuyun anlarsınız ..
Ailede babasinin haberi yokki kimse solememis ortalik kariscak diye aralarinda gizliyolar ort baz ediyolar borclarini evi kirtardilar bakalim simdi ne yapcak devam ediyomus hala oynamayaAilenin yerinde olsam karalisteye alinana kadar odeme yaptirmazdim böylece5 yil bankadan kredi karti kredi kullanamazdi
Teşekkür ederim ama gerçekten sadece kişinin mesajlarını okudum kötü birşey duymaktan görmekten girip bakamadım ama oda yalancı çıktı buradaki insanları kandırıp üzdüğü için inşallah başına bunlar gelmeden gitmesin hayattanya allahım ne tatlı ınsan
bu dunya ıcın fazla masumsunuz hanımefendı
Konu gerçek değil .Ailede babasinin haberi yokki kimse solememis ortalik kariscak diye aralarinda gizliyolar ort baz ediyolar borclarini evi kirtardilar bakalim simdi ne yapcak devam ediyomus hala oynamaya
ben kumar borcu oldugunu dusunuyorumKonu gerçek değil .
Bu hikayede yanan sen oldu beKonu gerçek değil .
Bence kumar bağımlılığı doğru, ailesinin tavrı doğru. Geri kalan çöp...Konu gerçek değil .
İyi de sinir olduğum nokta şu güzel arkadaşım niye dümdüz yazmamış da , farklı farklı üyelikle konu açmış , tamam açtığı konularda benzerlik olabilir , belki deşifre olma korkusuyla da detaylı anlatmamış olabilir ama Kazen abi defalarca bana ulaşsın dedi yazdı buraya , niye aramamış , bak başka başka üyeliklerle de geldi , özelden numarasını verseydi Kazen abiye Kazen abi arardı onu .ben kumar borcu oldugunu dusunuyorum
gercek olmayan kısmı aılem baskıcı paramı gasbedıyorlar sıddete ugruyorum ve doktorum kısmı
tum konularında borcum var demıs hatta ılk actıgı konular baska uyelıklerle actıgı konularda falan kartım dolu etrafıma da borclandım seklınde bunun ıcın cozum yolu tefecıyı bıle dusunmus
hatta bazı konularda aılesının destek gosterdıgını soylemıs dıger bılgıler degıskenlık gostermıs
bence erkekİyi de sinir olduğum nokta şu güzel arkadaşım niye dümdüz yazmamış da , farklı farklı üyelikle konu açmış , tamam açtığı konularda benzerlik olabilir , belki deşifre olma korkusuyla da detaylı anlatmamış olabilir ama Kazen abi defalarca bana ulaşsın dedi yazdı buraya , niye aramamış , bak başka başka üyeliklerle de geldi , özelden numarasını verseydi Kazen abiye Kazen abi arardı onu .
Katılıyorum aynen ya erkek , ya da farklı hesaplardan açtığı konular su yüzüne çıktığı için mahcup olan bi kadın .bence erkek
burda kadınlar yardım eder bır yol bulur dıye konu actı
baska baska uyelıklerle de borcum var paraya ıhtıyacım var ana temalı konular actı kı bırıyle olmasa dıger hesapla mutlaka bırseyler bulunur dıye heralde
kumar borcu olan bır erkek
veya baska hesapları yakalandıgı ıcın mahcup olan yalancı ve bagımlı bır kadın
ıkısınde de arayacak yuzu olamaz :)
bazen bazı uyeler oluyor su konuları acan bendım kandırdım sızı ozur dılerım dıye denk geldım oyleKatılıyorum aynen ya erkek , ya da farklı hesaplardan açtığı konular su yüzüne çıktığı için mahcup olan bi kadın .
Valla ne olursa olsun bi arayıp özür dilemeliydi .
Eğer gerçekten kumar batağındaysa Allah ıslah etsin yolu yol değil .