Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım ablacım ailenden hayır gelmez demedik mi?? Şu psikolojiye girmene sebep ailen.

Senin yapacağın şey belli, aile no boşver kocanı boşa çık mis gibi bir eve tek başına bir de kedi/köpek al. Hayatını düzene koy, asalaklardan kurtul.

Yapacağın şeyler gayet belliyken ölmek niye

Uzaklaşmak iyi fikir ama böyle olmaz. Haftasonunu bekle. Şimdi rezervasyon yaptır yakın bir spa oteline vınla git kafa dinle dertlerden uzaklaş. Sonra da koy davanı bu kadar.

Ya imkanlarının farkında degil.

Ya imkanlarının farkında degil.

Ben katılıyorum. Burda işsiz, gidecek yeri olmayan, 2 çocuklu kadın bile çıkar yolu arıyor akıl soruyor. Yeni hayat için sürünmeye razı. Konu sahibesi tek maaşıyla eşyalı ev tutup oturacak durumda yeni hayata başlamak paran varsa çok kolay. Ben olsam kocayı evden atardım o ayrı

Aynen ya.
Ailesini bilemem ama kocası tam bir yiyici.

Ya sen napıyosun , herşeyin oluru çözümü vardır , dışardan okuyosundur İnşAllah , yakma ahiretini , anneni yakma sana en çok üzülen annen olur . Değer mi canına , yapma nolursun yoluna girer herşey . Gel buraya konuşalım

Konu sahibi ben bu dünyaya fazlayım mesajın içime sıkıntı verdi lütfen sakin ol ve mantıklı düşünmeye çalış. Bu forumda okuduğum çaresiz olduğunu düşünen ama çözüme en yakın kişi sensin, önünde, seçersen harika seçenekler bulunan, güzel bi hayat var. Sadece potansiyelinin farkında değilsin..

aramıyor ama şu konuyu da hatırlatmak isterim ;

2019

Kazandığınız para ortalamanin üstünde bir sekilde halledersiniz borçlarınızı. Once bu bağımlılık icin dra gidin. Tövbe edip edip cocuk oyuncagina dondurmussunuz işi. Ayrica kendi durumunuz yoksa aileniz sizden bisey istediginde su an durumum musait degil diyebilirsiniz. Esim diyorsunuz, düğünüme 1 ay var yazmışsınız? 1 sene sonra gelen editte de evliyim boşanmadım yazmissiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…