Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba acil cevap verir misiniz. Babama geldim herseyi anlattim. babam deli gibi gulmeye basladi. Intihar etmeye kalkti. Ben hic iyi degilim. Ailem yanimda olur sandim hirsiz diye kovdular. Benim ne yapmam lazim. oldukten sonra kalan borclar aileme yuk olur. Arabami alir misiniz bugun acil olarak. Onlari odeyip uzaklara gideyim..

Benim kayınım sizin gibi (24 yaşında) maalesef iddia ile haşir neşir çoktan oynuyordu gitti uzman oldu onu da bıraktı üstüne dünyanın borcuyla geldi kendi kız kardeşinin 30 binini de yedi ve herkesten para dilenir durur anca bide bir kızı gebe bıraktı kaçırdı bugün yarın doğurur oda .. off cok üzgünüm cok üzülüyorum ona size de cok üzüldüm gerçekten elinizde olmadan güzelim hayatınızı mahfediyorsjnuz ☹️☹️☹️☹️

Kızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim
Saçmalama.
Sana ne yapman konusunda defalarca akıl verildi.
Eşini boşa.,
Maaşını eline al.
Borçlarını öde.
O aile ve o eşle olmaz, hala görmüyor musun ?
Senin maaşın bende olsa neler yaparım neler.
Deli misin kızım sen ?
13 bin tl maaş alıyorsun o borç hemencecik biter.
Ye, iç,gez dolan.
Öldüğünle kalırsın.

Merhaba acil cevap verir misiniz. Babama geldim herseyi anlattim. babam deli gibi gulmeye basladi. Intihar etmeye kalkti. Ben hic iyi degilim. Ailem yanimda olur sandim hirsiz diye kovdular. Benim ne yapmam lazim. oldukten sonra kalan borclar aileme yuk olur. Arabami alir misiniz bugun acil olarak. Onlari odeyip uzaklara gideyim..
Sacmalamayın ya kendinize gelin .. gerekirse boşanın herkesi silin ama kendinize gelin borç bu ödenir maaşınızla 1 sene de ödersiniz

Kızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim
Babana neyi anlattin ne oldu bu kadar duzelmez dedigin dertler nedir ben anlamadim, galiba o kisimi yazmamışsın, ama her ne olursa olsun duzeltebilirsin, her sey senin elinde, derin bi nefes almak gibisi var mi? Yapma bunu kendine. Gider tedavini olursun kurtulursun bu illetten. Ne kadar borcun? Eminim hallolmayacak bir miktar degil

Tedavi olmanız lazım.. Bi psikiyatrise gidin acilen.

İntihar çözüm değildir. Bu dünyanı mahfettiğin gibi diğer dünyanı da mı mahfetmek istiyorsun?

Ayrıca şu anda hala nefes alırken, elin ayağın tutuyorken. Üstesinden gelemiceğin hiç bir şey yok.

Git babanın dizinin dibine otur ağlar yalvar yakar, beni tedavi ettir de bize anlattığın gibi herşeyi babana anlat babalar kızlarına kıyamaz.

Maaşınız gayet iyi bi düzeyde, ne kadar çok olsa da güzel bi planmala ile ödenebilir. Yeter ki sen iste.

13bin maaş alıyorsun, bir şekilde borçlar yapılandırılır, ödenir. tek asgari ücretle iki kişi geçinip bir de eşimin eskiden kalan icralık borcunu biriktirmeye çalışıyoruz birikmiyor tabi ama umut kesilmez

O can sana emanet sen nasıl onu yok edersin yapma tabiki çok zor şeyler yaşıyorsun kolay değil ama çözüm sende ben bu hale getirdim ben düzelteceğim de kalk ayağa eğer inançlı isen yüzü besmele çek şeytan gitsin başından ailene de hak ver onlarda öyle görmüştür büyüklerinden merhametsiz büyüyen insanlarmış onlarda merhameti öğrenmemişler sen en zoru dr olmayı başarmışsın her şeyi başarırsın ciddiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X