- 4 Nisan 2012
- 305
- 104
-
- Konu Sahibi drbeauty123
Sacmalama, hemen birini ara yanina git. Assla asla asla yapma dönüsu yokKızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim
Saçmalama.Kızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim
Sacmalamayın ya kendinize gelin .. gerekirse boşanın herkesi silin ama kendinize gelin borç bu ödenir maaşınızla 1 sene de ödersinizMerhaba acil cevap verir misiniz. Babama geldim herseyi anlattim. babam deli gibi gulmeye basladi. Intihar etmeye kalkti. Ben hic iyi degilim. Ailem yanimda olur sandim hirsiz diye kovdular. Benim ne yapmam lazim. oldukten sonra kalan borclar aileme yuk olur. Arabami alir misiniz bugun acil olarak. Onlari odeyip uzaklara gideyim..
Guzel gunler imkansiz degil, yapabilirsin her seyi duzeltebilirsin, bu gunlere kadar gelmissin tip okumussun zeki kadinsin ustesinden gelemeyecegin bi sorunun yok aslaKızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim
beni arayabilirsin.Birini arasam olur mu ben cok kotuyum
Babana neyi anlattin ne oldu bu kadar duzelmez dedigin dertler nedir ben anlamadim, galiba o kisimi yazmamışsın, ama her ne olursa olsun duzeltebilirsin, her sey senin elinde, derin bi nefes almak gibisi var mi? Yapma bunu kendine. Gider tedavini olursun kurtulursun bu illetten. Ne kadar borcun? Eminim hallolmayacak bir miktar degilKızlar aklıma hakim olamıyorum. Babamin silahini aldim arabamda oturuyorum. Ben bu dunyaya fazlayim