Konu sahibesi hayatın ne kadar güzel olduğunu bilmiyor ki
Eline ayda 15.000tl geçiyormuş, toplumun %99undan daha şanslı insanlar kut kanaat geçiniyor. Ben olsam baktım itim azdı kumar oynayacak gibiyim onun yerine aynı parayla Sapancadaki wellness spa otellerinden birine rezervasyon yaptırırım haftasonu kaçarım. Para havaya gitmemiş olur hem de yer içerim
Maalesef konu sahibesinin parayla travmatik bir ilişkisi var. Para=sömürülme aracı hayatında. Bunun sebebi de ailesi ne yazık ki.
Bu yüzden konu sahibesine tavsiyelerim para olmadan da iyi vakit geçireceği yerler. Misal resim kursunda boya yapıyorsun işte, paradan alakasız şekilde güzel vakit geçiriyorsun. Sokak hayvanı beslemek zaten kalbi çok çok ısıtıyor, biraz mama yedirip sonra bolca kucak alıyorsun
. Başka bir önerim de, pahalı bir spor salonuna yazılıp kendi ekonomik seviyesine yakın insanlarla vakit geçirmesi. Parasına muhtaç olmayan, denk insanların yanında bence iyi vakit geçirir.
Konu sahibesi paranın sefasını sürmeyi zaten bilmiyor. Tomarla paran var be kadın, lüks arabaya bin, altın küpeler kolyeler al tak, parfümler sür, Tom Ford ruj sür
, güzel şeyler giy, ciks yerlere takıl, istediğini al oku, istediğin hobiyi sporu yap, tatile çık... konu sahibesi yaşamayı bilmiyor. Onun yerine iğrenç bir heriften dayak yiyor, parasını harcamak yerine kumara veriyor sonra da intihar edicem diyor??? Bu kadar akılsız olunur mu? Yerim içerim Audiyle vınlarım, anne baba olamayan tipler ve leş bir herife sebep niye öleyim yahu??? Hayat çok güzel. Sen Bihter Ziyagilsin konu sahibesi kendine gel