Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş çok doğru bir yere değinmiş drbeauty123 drbeauty123
Kendinizi hep kurban olarak görüyorsunuz. İradeniz yokmuş da hep başkalarının acımasızlığının bedelini ödüyormuş gibi. Böyle düşünmeye devam ederseniz yaprak gibi oradan oraya savrulmaktan kurtulamazsınız. Kim ne yaparsa yapsın her olayın sonu kumar oynamaksa sıkıntı sizde, önce bunu kabul edin. Buraya yazarken bile elim gitti vs. diyorsunuz. Bunu bilinçli bir şekilde tercih ettiğinizi idrak edin başka alternatifleriniz olduğunu da bilin. Eşinizden ayrılabilir gerekirse ailenizden uzaklaşabilir başka bir şehire atama isteyebilir sıfırdan yeni sosyal çevre oluşturabilirsiniz. Sadece yapabileceğinize inanmanız gerek, bu mağduriyetinize sığınmaktan kurtulmakla başlayacak.
Aynen. Kurban rolünden çıkın. Eşiniz de kendine ve çevresine göre kurban modunda şu an.

Konu sahibesi hayatın ne kadar güzel olduğunu bilmiyor ki😶 Eline ayda 15.000tl geçiyormuş, toplumun %99undan daha şanslı insanlar kut kanaat geçiniyor. Ben olsam baktım itim azdı kumar oynayacak gibiyim onun yerine aynı parayla Sapancadaki wellness spa otellerinden birine rezervasyon yaptırırım haftasonu kaçarım. Para havaya gitmemiş olur hem de yer içerim 😁😁

Maalesef konu sahibesinin parayla travmatik bir ilişkisi var. Para=sömürülme aracı hayatında. Bunun sebebi de ailesi ne yazık ki.
Bu yüzden konu sahibesine tavsiyelerim para olmadan da iyi vakit geçireceği yerler. Misal resim kursunda boya yapıyorsun işte, paradan alakasız şekilde güzel vakit geçiriyorsun. Sokak hayvanı beslemek zaten kalbi çok çok ısıtıyor, biraz mama yedirip sonra bolca kucak alıyorsun😁. Başka bir önerim de, pahalı bir spor salonuna yazılıp kendi ekonomik seviyesine yakın insanlarla vakit geçirmesi. Parasına muhtaç olmayan, denk insanların yanında bence iyi vakit geçirir.

Konu sahibesi paranın sefasını sürmeyi zaten bilmiyor. Tomarla paran var be kadın, lüks arabaya bin, altın küpeler kolyeler al tak, parfümler sür, Tom Ford ruj sür😍, güzel şeyler giy, ciks yerlere takıl, istediğini al oku, istediğin hobiyi sporu yap, tatile çık... konu sahibesi yaşamayı bilmiyor. Onun yerine iğrenç bir heriften dayak yiyor, parasını harcamak yerine kumara veriyor sonra da intihar edicem diyor??? Bu kadar akılsız olunur mu? Yerim içerim Audiyle vınlarım, anne baba olamayan tipler ve leş bir herife sebep niye öleyim yahu??? Hayat çok güzel. Sen Bihter Ziyagilsin konu sahibesi kendine gel 😁
Herkesin senin gibi bir kadın arkadaşı olmalı. Vallaha yaa.

Surekli herkes sizden para istiyor, surekli sizden beklenti var; sizi strese sokan sey bu bence. Hep bu zamanlar kumara baslamissiniz. Kimseye para vermeyin. Psikiyatra gidin memnun kalmazsaniz baska psikiyatra gidin. Psikoterapi yapan bir psikiyatr olsun. Maasiniz iyi hayatiniz iyi. Sizi esiniz mi kim dovuyor anlamadim kim siddet uyguluyorsa iliskinizi kesin. Sizi ailenizin sizden surekli para istemesi ve hayir diyememeniz bu duruma sokmus gibi geldi bana. Intihar edecek bir sey yok; evet kumar bagimliliginiz var ama siz bu bagimliliga bir kacış olarak siginiyorsunuz. Neyden kactiginizi bi dusunun. Hayatınızda çok fazla toksik insan olduğunu düşünüyorum

Herkesin senin gibi bir kadın arkadaşı olmalı. Vallaha yaa.

Valla panpa geçen yıl kayağa Avusturyaya gitmiştim 😁 umarım konu sahibesi de akıllanır ve parasını b.k heriflere yedirmek yerine kendi harcar

20190216_142524.jpg 20190215_184138.jpg
20190215_175423.jpg

Daha önceki mesajlarınıza döndüm ki ... dediklerim doğru çıktı.2013’e ve öncesinde yazdıklarınız hep aynı. Sürekli karşıdakini suçlama, kendinizi değersiz görme ve size bok gibi davranan adamları özenle seçip kendinizi kullandırma. Aileden de destek yok ve sürekli bir şekilde aileden de kopmak istiyorsunuz. Onların gözünde de kendinizi olabildiğince en kötü hale getiriyorsunuz ve bir taraftan intihar düşüncesi

Artık kısır döngü olmuş. Kır bunu. Sürekli kendini şu suçlu veya aciz, kurban rolünden çıkar. Hayat bu değil. Bağımlılık bu. İşte kendinden nefret edip başka şeylerle kendini cezalandırma. İlk önce bunu kabul et. Sonra artık bu durumdan nasıl kurtulurum diye düşün. Kocan karaktersiz psikopat da. Sen neden bu adamı kendine layık gördün? Çocukken tacize mi uğradın? Yakın biri tarafından? Kimse inanmadığı bir durum mu oldu?

Yazık yaf konu sahibesi

-b.k bir herife para yediriyor
- sonra ondan şiddet görüyor
- kendinden nefret edip intihar etmek istiyor

Bu kadar saçma döngü daha görmedim. Hele ki öğrenciyken kredi çekmek akıllara ziyan. Kardeşim ben öğrenciyim ne kredisi der her aklı başında insan??? Bir erkek karşıma geçip kredi istese döverim ben yahu. Konu sahibesi terapi alıp iyileşen kadar hayatına kimseyi almasın bence.

Bayanın konularına çok tanik
ben de severim kağıt oyunlarını ve okey vs. her günde oynarım ama 1 kuruş ödemedim kimseye.eşimde haftada 20 tl civarı iddia vs. oynar eğlencesine o da bütçemi sarsmıyor çünkü 10 yıldır miktar artmadı bağımlı olmadı.konu sahibinin iyi bir arkadaşı dostu yok haklısın.mesleğini kıskanan da çok bence çevresinde.ve acımadan sadece sömürüyorlar yardımcı olacaklarına
Bayanın konularına çok tanik oldum aslında aileside kocasida sömürnuyor bayağı bayağı bağımlı çok üç noktada. Aileside yanında olmuş defalarca hemde. Kendide söylüyor ama her defasında yapamıyorum diyip çok daha büyük borçlarla geri dönüyor. Sonra da kısır döngü Allah yardimcisi olsun. Fakat kendide biliyor ki isterse olur o kolayi seçiyor üzücü bir durum

Kendini neden öldürüyorsun ne çıkmazı ilk işin bankanı ara kartım kayıp de eşinden kurtar kartını sonra boşanma davası aç deli misin sen 15000 kazanıp ne intihar ediyorsun seni döven adamı at kapıya tut 1+1 ev yaşa hayatını gerekirse aç kal öde borcunu kendi paranı kendin ye baskı baskı baskı kime muhtaçsın yahu

Kendini neden öldürüyorsun ne çıkmazı ilk işin bankanı ara kartım kayıp de eşinden kurtar kartını sonra boşanma davası aç deli misin sen 15000 kazanıp ne intihar ediyorsun seni döven adamı at kapıya tut 1+1 ev yaşa hayatını gerekirse aç kal öde borcunu kendi paranı kendin ye baskı baskı baskı kime muhtaçsın yahu

Sanırım bu konuda herkes hemfikir: 15000 kazansam baskı yapan herkese tekme kor hayatımı yaşarım niye öleyim😂

Bu kendini öldürecegin bir sey degil ki. Bu bir hastaliktir ve altinda baska sevepler yatar. Psikoga giderek rahatlikla cozulebilir:) seni zorla da olsa psikologa goturmek yerine doven adami da geride birak. Onun onunde ezilme, kendimi sev, yeniden basla. Nefes aldigin her sabah yeni bir baslangic degil mi zaten:) lutfen kendine bir iyilik yap ve PSİKOLOGA GİT.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X