• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kuma yakma teknii yatak rtm vs..

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
vallahi bayıldım ellerinize sağlık

ben ilk kez böyle bir şey gördüm bu tekniği öğrenmek için herhangi bir kurs falan var mı:46::46::46::46::46:

beğenileriniz için teşekkürler kursu var ama her yerde açılıyormu bilmiyorum ben el sanatları kursunda kumaş yakma boyama kursuna gitmiştim ordan öğrendiklerim bi ara çeyizimde serildiği halini eklerim

bilgen ,pike bitmedimi daha :)

off pikeyi yarım bıraakıp askıya aldım :27: çeyizimede koyamadım düğün iş derken şimdide hamileyim bakalım doğumum yaza geliyo kısmetse bi ilham gelirde başlarsam inşş onuda sergilerim arada bi ttuyo hamaratlığım bi sürü iş çıkıyo ama içimden gelmeyincede zorlamıyorumm hep aksilik çıkıyo zamanı gelmemiş daha diye bahanem var bırakıyorum kenara :9:

Back