• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kuma yakma teknii yatak rtm vs..

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
bir zamanlar perihan savaş stv de proğramda göstermişti.tül perdelerin üzerine çilek filan yapıştırmıştı elektrik havyasıyla,fakat bende yapmaya çalıştım olmadı sanırım havyanın woltajı ile alakalı bilemedim.bana zor geldi.bana kaç wotluk elektrik havyası olduğunu yazarsanız sevinirim .teşşekkürler.emeğine sağlık

Çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık.Ben herşeyi anladımda organze tülü havya ile yapıştırmayı pek anlamadım.Açıklarsan denemek isterim.Paylaşımın için tşk devamını bekleriz.a.s

bir zamanlar perihan savaş stv de proğramda göstermişti.tül perdelerin üzerine çilek filan yapıştırmıştı elektrik havyasıyla,fakat bende yapmaya çalıştım olmadı sanırım havyanın woltajı ile alakalı bilemedim.bana zor geldi.bana kaç wotluk elektrik havyası olduğunu yazarsanız sevinirim .teşşekkürler.emeğine sağlık
beğeniniz için tşk ederim öncelikle benim kullandığım 60 w 'luk havya umarım faydalı olur verdiğim bilgi

Çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık.Ben herşeyi anladımda organze tülü havya ile yapıştırmayı pek anlamadım.Açıklarsan denemek isterim.Paylaşımın için tşk devamını bekleriz.a.s

çok tşk ederim canım daha öncede nasıl yapıldığını tarif etmeye çalışmıştım havya yardımıyla saten ve organzeyi birleştiriyoruz satenin altına organze kumaşı iğneleyip kesilen hatlardan havyayı nokta halinde dokundurarak dokunun erimesiyle birbirine yapışmasını sağlıyoruz böylece tek parça haline geliyo umarım açıklayıcı olabilmişimdir:çok üzgünüm:

hepsi çok güzel olmuş hihoyyyt ben bu tarz şeyleri yapmayı bilmiyorum senağlama ama bunu denemek isterim
eğer imkanın varsa yaparken videoya çekip vidyoyu burda paylaşırsan biz bilmeyenler için daha net olur a.s.

Bilgencim ben bişey daha sormak istiyorum cevaplarsan çok sevinirim.Saten kumaşımı aldım yalnız ben organze yerine başka renk saten kumaşı birleştirsem olurmu.Havyamıda aldım bugün tutkalıda alayım bide sen cevaplarsan ona görede saten yada organze alayım.Tekrar paylaşımın için tşk ederim .Allah razı osuna.s.:1hug:

sersoyum da yapmıştı ,banada çok ilginç gelmişti bu teknik
bir gün mutlaka yapacağımmmm :)

canım çok guzel hatta çok profesyonelce olmuşlar, tebrik ederim ellerine emeğine sağlık
evt bende aynı işlemle seccade yapmıştım.. gerçekten çok zevkli bir iş

canım çok guzel hatta çok profesyonelce olmuşlar, tebrik ederim ellerine emeğine sağlık
evt bende aynı işlemle seccade yapmıştım.. gerçekten çok zevkli bir iş

çok hoş olmuş ellerine sağlık
yeni pikeyide merak ettim kikikki
güle güle kullan canım iyi günlerde

Back