- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
canım eline sağlık.çok güzeller.nasıl yapıldığını anlatabilirmisin?
ayyy çok hoş ayıptır sölemesi tekstil okumuşum elimden her iş gelir dikiş nakış falan:) ama bunu yapamam valla. maşallah nazar göz değmesin sana.[/QUO
güzel dileklerin için çok sağol beğenilmesine sevindimm
ayyy çok hoş ayıptır sölemesi tekstil okumuşum elimden her iş gelir dikiş nakış falan:) ama bunu yapamam valla. maşallah nazar göz değmesin sana.
evet çok güzel olmuş eline sağlık....iyi günlerde kullan...yalnız bir şey merak ettim...bu teknikle çalışılan ürünler yıkanabilirmi...:sm_confused:..satende organzede naylon sonuçta ...yakma mantıklı atmazda...ama birleştirmede yakna ile yapılıyor demişin...orası kafama takıldı ....zamanla yıkama veya başka bir sebeble ayrılma olmuyormu....birde başka ne tür kumaşlarda bu teknik uygulanıyor....aplike tekniğinin ..iğnesiz,iplksiz yani dikişsiz hali gibi bir şey bu :uhm:anladığım kadarı ile...ama güzel ve pratik..tekrar ellerinize sağlık.a.s.
arkadaşım bu örneğinizede bayıldım. elektrikli havyayla yaptığınızı açıklıyorsunuz. havya kumaşlara zarar vermiyor mu? yani sateni yakmıyor mu? ne kadar süre üzerinde tutuyorsunuz? ben bu tür işleri çok sevdiğim için ilgimi çekti. bu yüzden araştırıp deneme yapacağım. çok ama çok beğendim. bu işlerinizi bizimle paylaştığınız için de çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?