- 4 Temmuz 2014
- 147
- 14
-
- Konu Sahibi forbiddenblue
Benim de oturup çalışmam gerek artık ama aynen ramazanda hiç çalışasım gelmiyor benim de :) o yorucu maratona kendimi alıştıramadım daha ben
:) çok boş bir tatil geçiriyorum neden boyle oldum bilmiyorum öyle boşa zaman geçiyor ya . Okul zamanı tatil, tatil zamanı okula gitmek istiyorum :)
Oh bitmiş ne kalmışki senin canım ya:) peki Daha mı kolay canım normal matematikten :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir suru plan yapıyorum kursa mı gitsem yoksa ehliyet mi alsam falan diye ama hic bi kıpırdama yok bende öyle günler aylar geçiyor :)aynı durum bende de var canım ya tüm gün boş boş zaman geçiriyorum iyice işe yaramaz hissetmeye başladım kendimi :)) şimdiden okul açılsa da bir şeyler yapsam diyorum kendi kendime :) kaç gündür kendime bir uğraş aramaktan yoruldum valla :))
Ay Allah kolaylık versin canım zor işin valla:)Kolay olur mu canim felaket zorsacma sacma seyler teoremler ispatlar :) cok asiri zor walla
Ay Allah kolaylık versin canım zor işin valla:)
Bir suru plan yapıyorum kursa mı gitsem yoksa ehliyet mi alsam falan diye ama hic bi kıpırdama yok bende öyle günler aylar geçiyor :)
Ailece matematiğiniz iyi desene :) dershanede çalışıyorsun ne guzeeel:) bende aslında bi işte falan çalışmak isterdim de burs kesiliyormuş canım öyle diyorlarEwet canim ya ben matematigi cok seviyorum nerden bilirdim alakasinin olmadigini :) ablam da matematik mezunu benim bide :) dersanede calisiyorum matematik anlatmyi cok seviorum ama :)
bende de öyle canım ya :) geldiğimden beri en çok yaptığım şey uyumak :) kpss alana başlamayı düşünüyorum artık bakalım :)) kurs araştırmalarına bende girdim son bir haftadır ama yerimden kalktığım yok :)
Ailece matematiğiniz iyi desene :) dershanede çalışıyorsun ne guzeeel:) bende aslında bi işte falan çalışmak isterdim de burs kesiliyormuş canım öyle diyorlar
Ay ben araştırıyorum ama araştirdığimla kalıyorum:) aslında sertifika falan var netten onlara mı kaydolsam. Boş duracağima sertifikam olsun :) mesela benim alanıma gore diksiyon ve hitabet olabilir:)
Oyle galiba :) sigortali calisirsan burs kesilir canim,, malum ögrenciyiz daha bi nevi stajyerlik yapiorum o yuzden sigorta yok :)
Öğretmen olacağım için diksiyon kursuna gitmeyi ben de çok düşünüyorum canım :) kendime hobi arayışlarına girdim de hiçbir şey gelmiyor aklıma
Evden bilgisayar başından alınıyor canım sertifika sence alsammııı :) bide hobi olarak karakalem yapıyorum ben ama onu bile canım istemiyor:) kâğıt kalem görmek istemiyorum galiba :) :)
Diksiyon mesleğimiz açısından önemli bir konu bence. Bana kalırsa al :) hatta ben de araştırayım biraz boş boş oturmaktansa :) Hiç sorma canım ya kitapların olduğu odaya girmek bile istemiyorum nerdeyse :))
Super o zaman canım :) ben boyle boş boş tatile devam artık
Var canım indirimli falan 20 liraya aliyosun ben baktm :))
Yani simdi bende bos bos oturuyorum cok skici gercekten bide ramazan da bi yerede gidilmio oturuorum ve bol bol skiliorum
Gerçekten mi özelden linkini atabilir misin canım çok merak ettim yararlı olacağını düşünüyorum :)
Kizlaaar :) merhabaaa aranızda benim gibi üniversite öğrencileri varmı :)? İstanbulda okuyanlar kimler ? Bölümünüzün ne olduğunu merak ettim. Belki okul zamanı birbirimize yardımımız dokunur :) ilk ben söyleyeyim:) ben İstanbul'da okuyorum . Bölümüm Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği :) peki sizin?