kulüpteki öğrencilerin üniversite ve bölümleri

3.sınıf :) evet memur inşallah kısmet olursa memurluğu kazanırsam okulu dondurcam sonra açığa çevircem açıktan devam edeceğim sosyolojiye

Son düzenleme:
3.sınıf :) evet memur inşallah kısmet olursa memurluğu kazanırsam okulu dondurcam sonra açığa çevircem açıktan devam edeceğim sosyolojiye

Ooo biraz karışık senin işler :) ama inşallah dilediğini gibi olur:) ama ben olsam başlamışken bitirirdim sonra kpssye girerdim canım . Şurda kalmış 2 yılın az sabrettt :)

Selam kizlar Kirikkale üniversitesi matematik okuyorum bende :)
Matematik oouv yapamadığım yapamayacağım tek ders az çektirmedi bana matematik okuyanlara şaşkınlıkla hayran kalıyorum . Bana çok zor geliyor nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum benimki çok kotu ya sıfır bildiğin . Acaba temelden tekrar mi başlasam diyorum KPSS de önüme yine çıkacak . 4. Siniftanmi başlasam çalışmaya napsam bilmiyorum canım kaçıncı sınıfsın :)

Ben deeeeeeee
Akdeniz Üniversitesi iktisat bölümü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bide normal bildigimiz matematikle hic uzaktan yakndan alakasi yok :) 4. Sinif olcam bu sene :)

Canim bide normal bildigimiz matematikle hic uzaktan yakndan alakasi yok :) 4. Sinif olcam bu sene :)

Oh bitmiş ne kalmışki senin canım ya:) peki Daha mı kolay canım normal matematikten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…