- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
-
- Konu Sahibi forbiddenblue
Ay bende hep calışacağım diyorum ama çok uşeniyorum :) kaçıncı sinifsin bide kpss'ye girsen ne olcakki memur mu olcan okurken ben anlamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3.sınıf :) evet memur inşallah kısmet olursamemurluğu kazanırsam okulu dondurcam sonra açığa çevircem açıktan devam edeceğim sosyolojiye
İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'da okuyorum canım ben :) kaçıncı sınıfa geçtin:) ?
Matematik oouv yapamadığım yapamayacağım tek dersSelam kizlar Kirikkale üniversitesi matematik okuyorum bende :)
Ooo rehberimizde varmış:) canım nerede yaşıyorsun :)
erzurumda yaşıyorum cnm 3 e geçtm:)
Kimliğimi belli etmek istemesemde çaktırmayalım adaşimsin ve bende 3'e geçtimmmmm:)))
4. sınıfa geçtim canım son yılım :) sen kaçıncı sınıfsın
çaktrma
Ben deeeeeeee
Akdeniz Üniversitesi iktisat bölümü
Ben 3'e geçtim canım ya bide benim bolum 5 yıllık
Ve bir adaş dahaaa :)))
Matematik oouv yapamadığım yapamayacağım tek dersaz çektirmedi bana matematik okuyanlara şaşkınlıkla hayran kalıyorum . Bana çok zor geliyor nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum benimki çok kotu ya sıfır bildiğin . Acaba temelden tekrar mi başlasam diyorum KPSS de önüme yine çıkacak . 4. Siniftanmi başlasam çalışmaya napsam bilmiyorum canım kaçıncı sınıfsın :)
Allah kolaylık versin canım4. sınıfta yavaş yavaş kpss ye hazırlanmaya başla bence :)
Canim bide normal bildigimiz matematikle hic uzaktan yakndan alakasi yok :) 4. Sinif olcam bu sene :)
Adaş ?) iktisat mı yoksaa ?
Ay yok iktisat kim ben kim canım hic anlamam o bölümlerden :) ben isim olarak adaşız dedim:))
Mecbur canım hata şimdiden başlasammi diyorum ama ramazanda hiç calışasim gelmiyor :)