kulüpteki öğrencilerin üniversite ve bölümleri

Ay bende hep calışacağım diyorum ama çok uşeniyorum :) kaçıncı sinifsin bide kpss'ye girsen ne olcakki memur mu olcan okurken ben anlamadım :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3.sınıf :) evet memur inşallah kısmet olursa :KK1::KK1: memurluğu kazanırsam okulu dondurcam sonra açığa çevircem açıktan devam edeceğim sosyolojiye

Son düzenleme:
3.sınıf :) evet memur inşallah kısmet olursa :KK1::KK1: memurluğu kazanırsam okulu dondurcam sonra açığa çevircem açıktan devam edeceğim sosyolojiye

Ooo biraz karışık senin işler :) ama inşallah dilediğini gibi olur:) ama ben olsam başlamışken bitirirdim sonra kpssye girerdim canım . Şurda kalmış 2 yılın az sabrettt :)

Selam kizlar Kirikkale üniversitesi matematik okuyorum bende :)
Matematik oouv yapamadığım yapamayacağım tek ders :KK70: az çektirmedi bana :KK70: matematik okuyanlara şaşkınlıkla hayran kalıyorum . Bana çok zor geliyor nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum :KK70: benimki çok kotu ya :KK43: sıfır bildiğin . Acaba temelden tekrar mi başlasam diyorum KPSS de önüme yine çıkacak . 4. Siniftanmi başlasam çalışmaya napsam bilmiyorum:KK43: canım kaçıncı sınıfsın :)

Ben deeeeeeee
Akdeniz Üniversitesi iktisat bölümü :-)

Matematik oouv yapamadığım yapamayacağım tek ders :KK70: az çektirmedi bana :KK70: matematik okuyanlara şaşkınlıkla hayran kalıyorum . Bana çok zor geliyor nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum :KK70: benimki çok kotu ya :KK43: sıfır bildiğin . Acaba temelden tekrar mi başlasam diyorum KPSS de önüme yine çıkacak . 4. Siniftanmi başlasam çalışmaya napsam bilmiyorum:KK43: canım kaçıncı sınıfsın :)

Canim bide normal bildigimiz matematikle hic uzaktan yakndan alakasi yok :) 4. Sinif olcam bu sene :)

Canim bide normal bildigimiz matematikle hic uzaktan yakndan alakasi yok :) 4. Sinif olcam bu sene :)

Oh bitmiş ne kalmışki senin canım ya:) peki Daha mı kolay canım normal matematikten :)

X