kulüpteki öğrencilerin üniversite ve bölümleri

forbiddenblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
147
14
Kizlaaar :) merhabaaa aranızda benim gibi üniversite öğrencileri varmı :)? İstanbulda okuyanlar kimler ? Bölümünüzün ne olduğunu merak ettim. Belki okul zamanı birbirimize yardımımız dokunur :) ilk ben söyleyeyim:) ben İstanbul'da okuyorum . Bölümüm Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği :) peki sizin?

yokmu kimse ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben varımm Ankara'da Gazi Üniversitesinde İlköğretim Matematik Öğretmenliği okuyorum. Yardım edebileceğim herhangi bir şey olursa seve seve yardım etmeye hazırım :)

Ben varımm Ankara'da Gazi Üniversitesinde İlköğretim Matematik Öğretmenliği okuyorum. Yardım edebileceğim herhangi bir şey olursa seve seve yardım etmeye hazırım :)

İnönü Üniversitesi-Sosyoloji

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-İslami İlimler :)

Aaa çok sevindimmm:)) kaç gündür kimseden ses yoktu :)) ne güzel her bölümden varmış:)) nerde yaşıyorsunuz pekiii :))

malatya canım :) yaşadığım şehirde okuyorum biraz rahatıma düşkünüm malesef ki

En guzeli :) benimde öyle canım bende İstanbulda yaşıyorum hem de İstanbulda okuyorum. Aslında tercih zamanı o kadar çok farklı şehir yazdım ki batıdan doğuya tercih listesini doldurmuştum:) ama tabi ailem uzağa gitmeme razi olmadı İstanbulu başa yazdırdı . Gerçi merak etmiyorum değil dışarda okusam nasıl olurdu acaba :) arkadaşlarım şehir dışında okumanın daha güzel olduğunu diyor:)

ya aslında zorlukları çok ama güzelde bir yandan ama o zorluklar beni korkuttu bende dışarıyı yazmadım hiç

ya aslında zorlukları çok ama güzelde bir yandan ama o zorluklar beni korkuttu bende dışarıyı yazmadım hiç

Böylede lise gibi oldu ya hiç bi değişiklik yok insan üniversiteli olduğunu hissetmiyo ama artilarida çok tabi yediğim içtiğim önümde :) en önemlisi ailem yanımda :))

Böylede lise gibi oldu ya hiç bi değişiklik yok insan üniversiteli olduğunu hissetmiyo ama artilarida çok tabi yediğim içtiğim önümde :) en önemlisi ailem yanımda :))

evet canım lise gibi ama napalım ya bizde mesleğe geçtiğimizde dışarıya çıkarız gezeriz falan ben halimden çoook memnunum

evet canım lise gibi ama napalım ya bizde mesleğe geçtiğimizde dışarıya çıkarız gezeriz falan ben halimden çoook memnunum

Bende memnunum canım devlette mi özelde mi çalışacaksın?

Bende memnunum canım devlette mi özelde mi çalışacaksın?

devlet için elimden gelen çabayı sarfedeceğim olmazsa mecbur özel olur :))) şimdi ortaöğretim kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum her ne kadar ramazanlıkta mümkün olmasa da kpss kalkmaz ise aynı zamanda lisans kpss için temel oluşturma çabalarına girdim böyle anlamadım ben napıyorum

Ay bende hep calışacağım diyorum ama çok uşeniyorum :) kaçıncı sinifsin bide kpss'ye girsen ne olcakki memur mu olcan okurken ben anlamadım

atatürk üniversitesi pdr okuyorum cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…