- 4 Temmuz 2014
- 147
- 14
-
- Konu Sahibi forbiddenblue
Ben varımmAnkara'da Gazi Üniversitesinde İlköğretim Matematik Öğretmenliği okuyorum. Yardım edebileceğim herhangi bir şey olursa seve seve yardım etmeye hazırım :)
İnönü Üniversitesi-Sosyoloji
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-İslami İlimler :)
Aaa çok sevindimmm:)) kaç gündür kimseden ses yoktu :)) ne güzel her bölümden varmış:)) nerde yaşıyorsunuz pekiii :))
Aaa çok sevindimmm:)) kaç gündür kimseden ses yoktu :)) ne güzel her bölümden varmış:)) nerde yaşıyorsunuz pekiii :))
malatya canım :) yaşadığım şehirde okuyorum biraz rahatıma düşkünüm malesef ki
İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'da okuyorum canım ben :) kaçıncı sınıfa geçtin:) ?Adana'da yaşıyorum canım :) sen nerede yaşıyorsun :)
En guzeli :) benimde öyle canım bende İstanbulda yaşıyorum hem de İstanbulda okuyorum. Aslında tercih zamanı o kadar çok farklı şehir yazdım ki batıdan doğuya tercih listesini doldurmuştum:) ama tabi ailem uzağa gitmeme razi olmadı İstanbulu başa yazdırdı . Gerçi merak etmiyorum değil dışarda okusam nasıl olurdu acaba :) arkadaşlarım şehir dışında okumanın daha güzel olduğunu diyor:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya aslında zorlukları çok ama güzelde bir yandan ama o zorluklar beni korkuttu bende dışarıyı yazmadım hiç
Mustafa Kemal Üniversitesi sınıf öğretmenliği
Böylede lise gibi oldu yahiç bi değişiklik yok insan üniversiteli olduğunu hissetmiyo ama artilarida çok tabi yediğim içtiğim önümde :) en önemlisi ailem yanımda :))
evet canım lise gibi ama napalım ya bizde mesleğe geçtiğimizde dışarıya çıkarız gezeriz falanben halimden çoook memnunum
Bende memnunum canımdevlette mi özelde mi çalışacaksın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
devlet için elimden gelen çabayı sarfedeceğim olmazsa mecbur özel olur :))) şimdi ortaöğretim kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum her ne kadar ramazanlıkta mümkün olmasa dakpss kalkmaz ise aynı zamanda lisans kpss için temel oluşturma çabalarına girdim böyle anlamadım ben napıyorum
Kizlaaar :) merhabaaa aranızda benim gibi üniversite öğrencileri varmı :)? İstanbulda okuyanlar kimler ? Bölümünüzün ne olduğunu merak ettim. Belki okul zamanı birbirimize yardımımız dokunur :) ilk ben söyleyeyim:) ben İstanbul'da okuyorum . Bölümüm Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği :) peki sizin?
atatürk üniversitesi pdr okuyorum cnmm