Küllerden Doğmak Vol.2

Kızlar ben de katıldım aranıza takipte kalacağım tescilli bir tembel olarak gaza getirin beni :))) yakında taşınıyorum insallah mis gibi bir başlangıç yapmak istiyorum.
Hoş geldin canım taşınmadan önce fazlalıklardan kurtulursan yeni evinde işlerin daha çabuk VE kolay olur NE kadar az eşya o kadar az iş bence burdan başlayabilirsin fazlalıklardan kurtularak

Hoş geldin canım taşınmadan önce fazlalıklardan kurtulursan yeni evinde işlerin daha çabuk VE kolay olur NE kadar az eşya o kadar az iş bence burdan başlayabilirsin fazlalıklardan kurtularak
Hosbuldum canım, aynen öyle yaptım :) dün ne varsa ise yaramayan hepsi çöpe. Kolayca paketleyip yerleştirmek için ve kalabalıktan kurtulmak için.

Kizlar ortalama 1 haftadir mide spazmi geciriyorum esim destek sagolsun acillere kaldirildim vs vs bircok sey yavas yavas atlatiyorum Allahin izniyle. Bugunde dinlenicem sonra eve girismem gerek oyle piski nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum üzülüyorum hepsini hende yapamam yorulmamam gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim araniza donmek istiyorum artik

Kızlar ben de katıldım aranıza takipte kalacağım tescilli bir tembel olarak gaza getirin beni :))) yakında taşınıyorum insallah mis gibi bir başlangıç yapmak istiyorum.
Bende yeni tasindim sayilir eve herseyi yeniden aldim kendi evimiz ve yeni diye. Evde ne var ne yok atmistim bende super duygu tertemiz tasiniyor insannoyle olunca

Önce hoşgeldin, sonra kolay gelsin diyorum. Istemek basarmanin yarısıdır diyerek yarısinı basarmış sayılirsin zaten..
Insan yeni eve tasininca ayrı bir heyecanlanıyor özen gösteriyor, bu bile motive etmeye yeter insanı ..Burda yapılanları okuyup maratonlara katılırsan teşvik edici olacağına eminim.. yeni evinde güle güle otur..

Geçmiş olsun.. Önce sağlık. İşleri dert etme, iyice toparlan layıkıyla yapacağına eminim zaten bu kadar istekliyken.

Teşekkür ediyorum:) evet insan ayrı bir motive oluyor. Maratonlar derken? Ben de katılayım eminim faydalıdır.

Benim maraton bitti, sonuç:
Maratondan önce çamaşır makinasını açmıştım, onlar asıldı,
Nevresimler değişti, yıkandı, asıldı,
Balkon yıkandı, temizlendi,
Sineklikler temizlendi,
Camların önü silindi,
Çiçekler sulandı,
Çöpler boşaltıldı, çöp kovası temizlendi,
Toz alındı,
Buzluga atmak üzere sigara böreği sarıldı,
Kahve keyfi yapıldı
areser senin maraton bitti mi, ben paylaştım ama...

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum:) evet insan ayrı bir motive oluyor. Maratonlar derken? Ben de katılayım eminim faydalıdır.
Maraton bir nevi iş yapma zamanı diyebiliriz. Kendimize bir zaman belirleyip (başlangıç ve bitiş için) o surede yapabildigin kadar iş yapıyorsun. Maratona baslamadan burdan cagri yapıyorsun ya da yapılıyor. Böylece yalnız yapmadığını düşünüp motive oluyorsun.. ve maraton bitiminde yaptıklarını burda paylaşıyorsun beğenileri alıyorsuuunn..
Doğru anlattım mı chentiq ?

Geçmiş olsun canım bence bi dinlen biraz yaparsın yavaş yavaş olmadı bi yardımcı kadın al o seni biraz olsun rahatlatır

Oyy maşallah bitirmişsin işleri benim de bir tek banyo kaldı ama önce kahve yapıp içeceğim sonra hava çok güzel kendime zaman ayırcam 45 dk da olsa yürüyüşe çıkacağım banyo biraz beklesin gelince yaparım ama bende baya toparladım

Benim maraton sonucum

Ortalık toparlandı
Mutfak toplandı Ocak tezgah lavabo temizlendi
Yerleri süpürüldü silindi
Camın önü silindi
Bornozlar yıkandı asıldı
Klozet takımları yıkandı
Bütün ev süpürüldü
Ara da bi yemek yendi

Süper gaza gelme yöntemi

Hoşgeldin canım
Buraya hergün uğrarsan istediğin kıvama gelirsin.misal ben uğramadığım gün raydan çıkıyorum:)))

Geçmiş olsun sen önce iyileşmene bak.işler nasıl olsa hallolur.

Bende çok tembelim benimde gaza gelmeye ihtiyacim var

Sende hoşgeldin canım
Aaaa demeyin öyle kendinize tembel filan.biz ne tembelim diyenleri gördük ki hepside gayet hamarattı.eminim sizlerde öylesiniz.kendinizi nasıl hissederseniz öyle olursunuz kızlaaaaar.

Eveeet ben neler yaptım.bugün arkadaş toplantımız vardı.onun için akşamdan pasta börek yapıldı.sabah ev toplandı gezmeye gidildi.gelince çocuklara yemek hazırlandı yedirildi.hepsi bu kadar:))anlıcanız bugün ev işlerinden kaytarıldı

Hosbukdum canım Peki kızlar bu maraton her gün mu? Sabah belli saatlerde mi

Hosbukdum canım Peki kızlar bu maraton her gün mu? Sabah belli saatlerde mi
Yok canım, hiç farketmiyor ne zaman istersen.. çalışanlar akşam yapıyor mesela.. sen maraton yapmak istediginde çagrini yapabilir veya maraton çagrısı yapanlara katılabilirsin. Ama katilacağını da bildirmen gerekiyor ki maratonu yapan kişi .kendisini yalnız hissetmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…