Çok geçmiş olsun Allah bır daha gostermesın bizde geven ay ailece hastanede yattık cok zor oluyor biliyorumkız Çocuğu naxlı olacak tabı :) :) benım kucuk bıle ablasını babasının kucagında gorunce dudagını buzuyor
odak neresı bu arada hanımlar bana maddelerı bırı soylesın
istediğiniz maddeden başlayabilirsinizOdak yatak odası ve çocuk odasıymış ama madde yok
Of kötü olmus insallah hasta olmazsinDün akşam kombi bozuldu duşta kaldım haliyle usudum rapor vermedim. Bugunde yeni yapıyorum gelirim inş.
cok ağır bı grıp atlattık 3 hafta surdu bebegede bulastı ablamıza daAmin canım kimseye göstermesin inşallah..
Severim onun dudak büküşünü :))) Siz niye yattınız bacım aile boyu
o zaman daha yapan olmadı galıbaOdak yatak odası ve çocuk odasıymış ama madde yok
Yatak Odası
Odak noktası maddelerim
♦Tülünü perdesini yıkamak✔
♦Perdesini ütülemek✔
♦Camını silmek✔
♦Peteği temizlemek✔
♦Avizesini silmek
♦Halısını silkelemek,silmek
♦Gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak
♦Kapısını silmek
♦Beşiği boşaltılıp silmek çekmeceleri düzenlemek
♦Tüm eşyaları iç ve dış şampuanlı suyla silmek ve çekip altlarını silmek.en altlarının tozunu almak
♦Elektrik düğmesini prizi silmek
♦Bazanın içini boşaltıp silmek yeniden yerleştirmek
♦Çekmeceleri boşaltıp silmek yeniden düzenlemek
♦Elektrikli sobayı söküp temizlemek
♦Yatak örtüsünü yıkamak
♦Nevresimleri değiştirip yıkamak yorganları havalandırmak
♦Alezi yıkamak
Kızlar benim maddeler bunlar siz kendinize göre ekleyip çıkarabilirsiniz
Kızlar nolur söyleyin, ayaklarımın bu kadar sızlaması normal mi? Resmen sızlıyor tabanlarım, çamaşırların bir kısmını oturarak astım, o kadar diyeyim.. yaşıma bağlayacağım ama benim yaşında olup, daha aktif olup gıkı çıkmayanlar var..
Sürekli evde sınırlı olmakla bir alakası var mıdır?
Kizlar odak noktasi bitti benim sizinkiler ne alemde bakamadim gecmise
e bende katılımaranıza merhaba kizlar inşallah düzenlidevam ederim ayağımıntozuyla maratona katilim utumu yapayım akşamdan
Selamunaleyküm bacılarım burda kar yağsa da bahar temizliği ile dönüyorum aranızaözledim sizi yaa sizsiz boşboş oturmanında tadı yok
ha_mim badiiimmmm yettim gariii başlıyorum çocuk odasından
Müslüman kardeşlerim üç aylarımız mübarek olsun
“ALLAH’ım Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır “ amin
Geçmiş olsun canım.yeni mi oldu herzaman mı vardı.eğer yeni ise iptendir belki değilse de bi doktora git canım.yaşla alakası olduğunu sanmıyorum.Allah şifa versin.
Günaydın.. teşekkürler canım.. Bu yeni bir rahatsızlık değil uzun süredir var. Bir saatten fazla ayakta kaldığında başlıyor, süre ne kadar uzun olursa ağrı ve sızılarımda öyle artıyor. Mesela pazar günü kalabalık misafirim vardı, ikramlık hazırlama, servis akşama kadar sürdü ve o kadar yoruldum ki gündüz uyumayan ben 1 saat uyudum akşama kadar da yemek dahil doğru dürüst bir iş yapamadim..
Önceleri de vardı, eşim ve kızımla sahilde yürüyüşe çıksak yarım saat sonra sizlanmaya başladım yaşlılar gibi.. bu son zamanlarda daha çok arttı dayaniķsizliğim..
Doktora gitmek.istiyorum ama hangi bölüme gidip nasıl tarif edeceğim hiç bilmiyorum ..
50 ye varmadan dizlerimde derman kalmayacak ondan korkuyorum ..
gecmiş olsun canım gıdecegın hastaneyı ya da 182yı ara hangı bolumden randevu almam gerekıyor dıye sor ya da 2dk google dan bakıver canımGünaydın.. teşekkürler canım.. Bu yeni bir rahatsızlık değil uzun süredir var. Bir saatten fazla ayakta kaldığında başlıyor, süre ne kadar uzun olursa ağrı ve sızılarımda öyle artıyor. Mesela pazar günü kalabalık misafirim vardı, ikramlık hazırlama, servis akşama kadar sürdü ve o kadar yoruldum ki gündüz uyumayan ben 1 saat uyudum akşama kadar da yemek dahil doğru dürüst bir iş yapamadim..
Önceleri de vardı, eşim ve kızımla sahilde yürüyüşe çıksak yarım saat sonra sizlanmaya başladım yaşlılar gibi.. bu son zamanlarda daha çok arttı dayaniķsizliğim..
Doktora gitmek.istiyorum ama hangi bölüme gidip nasıl tarif edeceğim hiç bilmiyorum ..
50 ye varmadan dizlerimde derman kalmayacak ondan korkuyorum ..