- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 36
Hosbuldum canım, her yönü ile yeniden başlamaya niyetliyim :) ama bu gün öğle vakti dışarı çıkmak zorunda kaldım kızım uyanınca maratona katılamadım yeni maratona lütfen yeniden etiketleyin beniii mucukhah buna yetiştim
hosgeldın tembel kardes burda küllerinden doğacaksın :)
canım once saglık ev işlerini duaunme bile suan cok gecmıs olsun bu arada a
a-o saat cakışması senın maratonu areserınkıyle bırleştirelim 16.00 kadar sursun o zaman15 dk sonra baslıyorum ben
Canım maratonu sende baslatabilirsin. Su saatler arasi maraton yapacagim diye duyurursun.Yarın yok mu maraton? Beni de etiketleyin :), ayrıca buzdolabında gıdaları nasıl saklıyorsunuz? Peyniri haftalık mi alıyorsunuz? Buzluya peynir atılır mi?
Benim yoğun tembel enerjimi bitirme cabam canlandırdı buraları galibaGunaydinlar canlanmis sanki buralar :)
Allah kabul etsin küldaşım..4- helva yapıp dağıtma
Günaydın..Yeni üyeler geldikçe bir kıpırdanma oluyor, yeniler eskiyince gene duraklama devrine giriyoruzGunaydinlar canlanmis sanki buralar :)
Öyleyse sen aynı çabayla devam et ki enerjimiz de daim olsun..Benim yoğun tembel enerjimi bitirme cabam canlandırdı buraları galibakızlar bu gün ben maraton başlatıyorum, isteyen bana eşlik etsin.
Başlangıç: 11:00-16:00
Haydi bismillah
Sanirim oyle oluyor arada taze kan lazim o zaman :) sabah sabah maraton yaptim ben oglen 1-2 gibi misafirlerim gelecek mutfakta cebellestim :)Allah kabul etsin küldaşım..
Günaydın..Yeni üyeler geldikçe bir kıpırdanma oluyor, yeniler eskiyince gene duraklama devrine giriyoruz
Öyleyse sen aynı çabayla devam et ki enerjimiz de daim olsun..
İlk maraton çağrın ve katılımın olacağından destek amaçlı sana eşlik edeyim ben de. Ama komşuda kuran var, fazla bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum. Hayırlısı..
Hadi kolay gelsin ..
Bence de..Sanirim oyle oluyor arada taze kan lazim o zaman :) sabah sabah maraton yaptim ben oglen 1-2 gibi misafirlerim gelecek mutfakta cebellestim :)
O.zaman seni de maratonda sayıyorum ben.bitis saatin önemli değil müsait olunca yazarsin..Simdi isleri bitirdim oturdum.10.30 gibi kahvalti hazirlamayla maratona baslarim sonra misafirler gidene kadar oturamam heralde :) onlar gidince de yemek telasi sonra yemegi kaldir fakan benim oturmam aksam 20.30 olur :)sivastrabzon
Kahve iç belki enerji verir canim. Bu arada kizlar benimde hiç enerjim olmuyo kahve dışında size enerji veren bi yiyecek icecek varmi acabakiKızlar teşekkürler eşlik edenlere :) içimden bir aes hala beni rahat bırakmıyor ve bosver yat asagi diyor ama o kötü sesi dinlemeyeceğim. Pis seytan :)
Dur bi kahve içeyim, kızım uyudu ara verdim, birazdan devam :)Kahve iç belki enerji verir canim. Bu arada kizlar benimde hiç enerjim olmuyo kahve dışında size enerji veren bi yiyecek icecek varmi acabaki