Küllerden Doğmak Vol.2

Ortopedi doktoruna gidebilirsin canım.ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur.topuk dikeni olanlarda da bu tarz ağrılar oluyor ama gitmeden bilemezsin.Allah şifa versin.

gecmiş olsun canım gıdecegın hastaneyı ya da 182yı ara hangı bolumden randevu almam gerekıyor dıye sor ya da 2dk google dan bakıver canım
Çok teşekkürler ilginize, araştırıp en uygun ve yakın zamanda gideceğim inşallah.
Ben de şimdi oturdum kahve keyfine..
Bugün yaptıklarım:
Çamaşır yıkamak,
Bir çekmece düzenlemek,
Yerleri silip süpürmek
Oturma odasındaki koltukları çekip altını temizlemek,
Akşam yemeği yapmak,
Wc temizlemek..

Maraton sonucum;

Mutfak toplandı
Çekmeceler boşaltıldı silindi yerleştirildi
Mutfak alt dolapları iç dış silindi düzenlendi
Beyaz eşyalar silindi
Ocak masa tezgah silindi
Küçük doyurldu uyutuldu
Çaydanlık ve kettle kireçten arındırıldı
Telefonla konuşuldu mesajlaşıldı:/

Daha ev süpürelecekti ama küçük uyuyunca kaldı.şimdi yemek yapılacak.belki birazda spor yaparım rakibem çok dişli çıktı:)))

kubdef sen neler yaptın canım

ben sana bebek uyudu hadı kalkalım yazdım telefonun ekranını kılıtledım daha elımden bırakmadan aglayıp uyandı onunla ılgılen oynat ablayla ılgılen derken vakıt gectı sadece
yataklarım nevresımlerı cıkarıldı
mkınaya renklıler atıldı
o yıkandı bıde sıyahlar atıldıı
kahvaltı masası toplandı
yogurt mayalandı

Selam kızlar ben zaten tembelimdirde bide benim sorunum süpürge ve yer silme.ev çok büyük 180m2 bi supuriyim desem canim cikiyo silme başka gune kaliyo.halilar beyaz halilari supurmek cok uzun suruyo.bebek kücuk hep oyun istiyo.çıkamadım işin içinden

Günaydın.. beyaz halıların için halı kılıfı deneuebilirsin. Ben kullanmadım ama senin için pratik olabilir..

Günaydın titiz ve temiz hatunlar
dün 1 koli kullanmadığım mutfak eşyasını anneme verdim.
mutfağın biraz seklini değiştirdim.
bugün kalan işlere devam edicem.

günaydın kızlar

ya hu ben bitmeyen ev işlerinden yıldım inanın...

hem iş hem çocuk hem ev nasıl idare ediyorsunuz acilll yardım... şu sıra yine dağıldım...

ayrıca ütü için bekleyen çamaşırları nereye koyuyorsunuz..
dolaba koysam fazla yer kaplıyor karışıyor...
çamaşırlıkda kalmıyor karışık görünüyor zaten ayrıca bir çamaşır odam yok....
ay yine bi dünya ütü birikti..
eşimde ben de çalıştığımız ve bir giydiğimizi bri daha giyemediğimiz için sürekli çamaşır ve ütü oluyor...ayrıca kendi yemek yemeye bayılan bir oğlum var onunda günde 3kez kıyafet değişiyor...

günaydın kızlar

hem iş hem çocuk hem ev nasıl idare ediyorsunuz acilll yardım... şu sıra yine dağıldım...
Gunaydın... önerebileveğim tek şey sakın olman ve işleri önem derecesine göre sıralayıp yapman.. Ama herşeyden ince çocuğun hep ilk sırada olmalı, gerekirse işlerini ertele ama onu ihmal etme.. bir şekilde hallolur işler geç de olsa..
Ütülenecekleri bir camasir sepetine koyup oni da gardrobun icine.koyuyorum ben. Çocuğunun kendi yemeyi istemesi bana göre çok güzel. Bir.önlük tak bırak.kirlensin. yemekten zevk alsın..
Ben de birazdan başlayacağım işlere.. ne zamandır maraton yapmıyorsun. Gelmek isteyen varsa beklerim..
ha_mim kubdef Mia- Sahihuban Ben_olmak areser
Unuttuğum varsa affola..
Ben başlar, size de kolay gelsin..

günaydın kızlar

Aynı sorun bende de var.
yaptığım pratik seyleri anlatıyım.

mesela ev çok dağıldığında detaya girmiyorum.
önce acil işleri yapıyorum. bunlarda yemek bulaşık çamaşır bana göre

önceden oyuncaklar oturma odasındaydı ve yürürken mayın tarlası gibi dolaşırdık evde
şimdi kızımın odasına koydum ve azalttım. getirirse birkaç oyuncak dağıtıyor sadece

ütü yapmıyorum dolabımda bekletiyorum.
bende ütü hep problem...

ben çalışıyorum :) Akşama inş.

benimde önceliğim bulaşık mk boşalt yerleştir ve mutfak toplamadır.
ütüyü severim ama sürekli yapmayı sevmiyorum..bi oturup 2-3saat ütü yaparım ama parça parça yapmaktan nefret ediyorum..

oğlumun oyuncakları da odasından çıkmaz genelde..toplama derdim yok şükür..

eşim çok yardımcı bana saolsun çoğu işi hallediyor ancak o da ben de iş sonrası sürekli ev işi yapmaktan yoruldum.. cidden yorucu... bir de eşiminde benim de çalışması gereken sınavlarımız var..e oğlumuzlada iligileniyoruz .
bi şekilde bir düzen sağlıyorum ama bazı zamanlar şu an olduğu gibi patlak veriyor biz ruhen yıpranıyoruz....

san akolay gelsin kardeşim..
oğlum önlük takmıyor :) ben o konuda rahatım ..6aylıktı kaşığı bardağı eline verdiğimde.. gayet başarılı da bu konu da..
iş sonrası yemek ve oğlumla ilgilenme kısmına dönüşüyoruz :)
şu sıra sürekli işten biraz bunaldık sanırım...

Zaman zaman oluyor öyle
şuan benim evi görsen kendi evine şükredersin :)

Selam kızlar iki gündür evle hiç alakam yok yine ipler kaçmak üzere bi kalksam ahhh bi kalksam ama yok boş boş yatıyorum gerçi iki gündür dışardaydım Bugun 8.30 dan beri ayaktayım ama daha hiç bi iş yapmadım neyse sivastrabzon eşlik ediyimmm bariii en azından evi bi toplıyımmm

21 Mart 5 lisi

1- evi topla

2- banyoyu sil

3- mutfagı topla sil

4- süpür

5- ütü

En önemli 5 lim şuanda bu zaman tutacağım bunların karşılarına yazacağım NE kadar zamanda yaptığımı napıyımmm başka türlü gaza gelemeyecegimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…