- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 36
Tamamdır :) ay kızlar ya hepiniz sağolunYok canım, hiç farketmiyor ne zaman istersen.. çalışanlar akşam yapıyor mesela.. sen maraton yapmak istediginde çagrini yapabilir veya maraton çagrısı yapanlara katılabilirsin. Ama katilacağını da bildirmen gerekiyor ki maratonu yapan kişi .kendisini yalnız hissetmesin..
Huhuuuu teşekkürler etiketleme için, kızım uyansın ben de katılıyorum insallah :) uyurken baslayamiyorum birşeye.Kızlaaar maraton zamanı
13.00 16.00 arası kimler katılmak ister
Ben_olmak sivastrabzon areser S Sifayildizi M Missbohem Littlelemon kubdef A awaree Dostacilisoyler esoes1919 Yildiztozu16 cnntrm A Alaikra
Ve aklıma gelmeyen topiği okuyan diğer arkadaşlar haydi başlayalım
hah buna yetiştim11.30-14.30 maratonnnnnn
hosgeldın tembel kardes burda küllerinden doğacaksın :)Kızlar ben de katıldım aranıza takipte kalacağım tescilli bir tembel olarak gaza getirin beni :))) yakında taşınıyorum insallah mis gibi bir başlangıç yapmak istiyorum.
canım once saglık ev işlerini duaunme bile suan cok gecmıs olsun bu arada aKizlar ortalama 1 haftadir mide spazmi geciriyorum esim destek sagolsun acillere kaldirildim vs vs bircok sey yavas yavas atlatiyorum Allahin izniyle. Bugunde dinlenicem sonra eve girismem gerek oyle piski nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum üzülüyorum hepsini hende yapamam yorulmamam gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim araniza donmek istiyorum artik
a-o saat cakışması senın maratonu areserınkıyle bırleştirelim 16.00 kadar sursun o zamanKızlaaar maraton zamanı
Ben_olmak sivastrabzon areser S Sifayildizi M Missbohem Littlelemon kubdef A awaree Dostacilisoyler esoes1919 Yildiztozu16 cnntrm A Alaikra
Bende şimdi annemlerdeyim canim haftasonu evime dönüyorum ve döner dönmez hasta olmazsam bütüün evi temizlemem gerekiyo
hah buna yetiştim
hosgeldın tembel kardes burda küllerinden doğacaksın :)
canım once saglık ev işlerini duaunme bile suan cok gecmıs olsun bu arada a
a-o saat cakışması senın maratonu areserınkıyle bırleştirelim 16.00 kadar sursun o zaman15 dk sonra baslıyorum ben
beynim delindi
Amin, cümlemize hayırlı kandillerHayırlı günler küldaşlar
Bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Regaib Kandiliniz mübarek olsun.
Komşu bende, katılamayacağım. Size kolay gelsin. Bildirim akşama..Kızlaaar maraton zamanı
YETiştimmm 1 saatlikde olsa biraz bişeyler yapıyım gerçi çok bi işim yokKızlaaar maraton zamanı
1 saatlik maraton sonucum
Yatak odası VE salon tozları alındı
Çöp kovası yıkandı
Mutfak toplandı
Ortalık toplandı çok bişey yoktu zaten
Helva yapıldı şimdi komşulara dağıtacağım
Kandiliniz mübarek olsun hayırlı kandiller kızlar