- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
kım benımle maratona gelır hazır cocuk uyuyorken
areser @sifayıldızı @yıldıztozu16 sivastrabzon ha_mim @baskakimvardı
☝ ben örtmenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kım benımle maratona gelır hazır cocuk uyuyorken
areser @sifayıldızı @yıldıztozu16 sivastrabzon ha_mim @baskakimvardı
o zaman 3te bulusuruz tamam mı :)☝ ben örtmenim
Ortopedi doktoruna gidebilirsin canım.ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur.topuk dikeni olanlarda da bu tarz ağrılar oluyor ama gitmeden bilemezsin.Allah şifa versin.
Çok teşekkürler ilginize, araştırıp en uygun ve yakın zamanda gideceğim inşallah.gecmiş olsun canım gıdecegın hastaneyı ya da 182yı ara hangı bolumden randevu almam gerekıyor dıye sor ya da 2dk google dan bakıver canım
ben sana bebek uyudu hadı kalkalım yazdım telefonun ekranını kılıtledım daha elımden bırakmadan aglayıp uyandı onunla ılgılen oynat ablayla ılgılen derken vakıt gectı sadeceMaraton sonucum;
Mutfak toplandı
Çekmeceler boşaltıldı silindi yerleştirildi
Mutfak alt dolapları iç dış silindi düzenlendi
Beyaz eşyalar silindi
Ocak masa tezgah silindi
Küçük doyurldu uyutuldu
Çaydanlık ve kettle kireçten arındırıldı
Telefonla konuşuldu mesajlaşıldı:/
Daha ev süpürelecekti ama küçük uyuyunca kaldı.şimdi yemek yapılacak.belki birazda spor yaparım rakibem çok dişli çıktı:)))
kubdef sen neler yaptın canım
Günaydın.. beyaz halıların için halı kılıfı deneuebilirsin. Ben kullanmadım ama senin için pratik olabilir..Selam kızlar ben zaten tembelimdirde bide benim sorunum süpürge ve yer silme.ev çok büyük 180m2 bi supuriyim desem canim cikiyo silme başka gune kaliyo.halilar beyaz halilari supurmek cok uzun suruyo.bebek kücuk hep oyun istiyo.çıkamadım işin içinden
Gunaydın... önerebileveğim tek şey sakın olman ve işleri önem derecesine göre sıralayıp yapman.. Ama herşeyden ince çocuğun hep ilk sırada olmalı, gerekirse işlerini ertele ama onu ihmal etme.. bir şekilde hallolur işler geç de olsa..günaydın kızlar
ya hu ben bitmeyen ev işlerinden yıldım inanın...
hem iş hem çocuk hem ev nasıl idare ediyorsunuz acilll yardım... şu sıra yine dağıldım...
Onu dusundumde kiliflarin bi tanesi 100lira bende 5 hali var beyaz.6ayda bi yikatmaya veriyorum 80e yikatma karli oluyo banaGünaydın.. beyaz halıların için halı kılıfı deneuebilirsin. Ben kullanmadım ama senin için pratik olabilir..
günaydın kızlar
ya hu ben bitmeyen ev işlerinden yıldım inanın...
hem iş hem çocuk hem ev nasıl idare ediyorsunuz acilll yardım... şu sıra yine dağıldım...
Gunaydın... önerebileveğim tek şey sakın olman ve işleri önem derecesine göre sıralayıp yapman.. Ama herşeyden ince çocuğun hep ilk sırada olmalı, gerekirse işlerini ertele ama onu ihmal etme.. bir şekilde hallolur işler geç de olsa..
Ütülenecekleri bir camasir sepetine koyup oni da gardrobun icine.koyuyorum ben. Çocuğunun kendi yemeyi istemesi bana göre çok güzel. Bir.önlük tak bırak.kirlensin. yemekten zevk alsın..
Ben de birazdan başlayacağım işlere.. ne zamandır maraton yapmıyorsun. Gelmek isteyen varsa beklerim..
ha_mim kubdef Mia- Sahihuban Ben_olmak areser
Unuttuğum varsa affola..
Ben başlar, size de kolay gelsin..
Aynı sorun bende de var.
yaptığım pratik seyleri anlatıyım.
mesela ev çok dağıldığında detaya girmiyorum.
önce acil işleri yapıyorum. bunlarda yemek bulaşık çamaşır bana göre
önceden oyuncaklar oturma odasındaydı ve yürürken mayın tarlası gibi dolaşırdık evde
şimdi kızımın odasına koydum ve azalttım. getirirse birkaç oyuncak dağıtıyor sadece
ütü yapmıyorum dolabımda bekletiyorum.
bende ütü hep problem...
Gunaydın... önerebileveğim tek şey sakın olman ve işleri önem derecesine göre sıralayıp yapman.. Ama herşeyden ince çocuğun hep ilk sırada olmalı, gerekirse işlerini ertele ama onu ihmal etme.. bir şekilde hallolur işler geç de olsa..
Ütülenecekleri bir camasir sepetine koyup oni da gardrobun icine.koyuyorum ben. Çocuğunun kendi yemeyi istemesi bana göre çok güzel. Bir.önlük tak bırak.kirlensin. yemekten zevk alsın..
Ben de birazdan başlayacağım işlere.. ne zamandır maraton yapmıyorsun. Gelmek isteyen varsa beklerim..
ha_mim kubdef Mia- Sahihuban Ben_olmak areser
Unuttuğum varsa affola..
Ben başlar, size de kolay gelsin..
benimde önceliğim bulaşık mk boşalt yerleştir ve mutfak toplamadır.
ütüyü severim ama sürekli yapmayı sevmiyorum..bi oturup 2-3saat ütü yaparım ama parça parça yapmaktan nefret ediyorum..
oğlumun oyuncakları da odasından çıkmaz genelde..toplama derdim yok şükür..
eşim çok yardımcı bana saolsun çoğu işi hallediyor ancak o da ben de iş sonrası sürekli ev işi yapmaktan yoruldum.. cidden yorucu... bir de eşiminde benim de çalışması gereken sınavlarımız var..e oğlumuzlada iligileniyoruz .
bi şekilde bir düzen sağlıyorum ama bazı zamanlar şu an olduğu gibi patlak veriyor biz ruhen yıpranıyoruz....