Küllerden Doğmak Vol.2

Hoşgeldin .. ne.kadar istersen kalabilirsin ..
Biz de bu aralar bir dinginlik var ama havalar açılınca düzelir sanıyorum. Ben yapamıyorum ama karar onlara katılmak ya da başlatmak daha çok motive edip verim sağlıyor, denemenin tavsiye ederim..
Umarım sana bir katkımız olur
Iyi geceler..

ya evet temizlk topiklerine bakıyorum şimdi. hepsi durgunlaşmış geçen yıl baya aktifti sanki okuyorudum

Ben de uzun bir aradan sonra geri döndüm. Daha doğrusu dönmeye çalışıyorum ama dönemiyorum :))) Hoşgeldin bu arada. Ben de uyum sürecindeyim zira kadro değişmiş. Beraber kaynaşır gideriz inşallah:)

Selâmün aleyküm Hayırli cumalar. Dün günün baya yoğun geçti buraya girmek ne kelime tlf. Nereye koymuştum diye aradım dünkü raporu yazabilirsem sonra yazarım

hosgeldın cnntrm nerelerdeydın bebıs nasıl :) masallah 3. de yoldaymıs Allah kucağına almayı da nasıp etsin

Dün hali ve kanepe sildim

Amin inşallah çok sağol canım

Herkes bugünden h. Sonu rehavetine kapılmış galiba kimsecikler yok..
Neyse, ben de bildirim yapıp kaçayım..
Mutfak camı, balkona açılan iki kapının camları ayrıntılı silindi,
Yetisebildigim tek korniş silindi,
Kombinin yüzeyi ve üst kısmı temizlendi,
Akşam yemeği sabahtan yapıldı,
Çamaşırlar katlanıp yerleştirildi,
Buzdolabı dış yüzeyi ve üstü silindi,
Kv ilaçları kahvaltısı verildi,
İp katlandı (şimdilik 200, akşama 100 tane daha düşünüyorum),
Akşama salata için yeşillikler sirkeli suya kondu,
Komsuların kahve ziyareti karşılandı ...
Herkese güzel, keyifli h. Sonları dilerim. Iyi akşamlar..

hosgeldın cnntrm nerelerdeydın bebıs nasıl :) masallah 3. de yoldaymıs Allah kucağına almayı da nasıp etsin

Bebiş iyi çok şükür 15 aylık oldu baya badireler atlattı ama şuan iyi bin şükür. Sen nasılsın? Sana da ikinci bebiş gelecekti chentiq ten duymuştum da foruma girmeyeli uzun zaman oldu. Senin yavrular nasıl? Ufaklık ne kadarlık oldu? Bana 3. geliyor sürpriz yumurta:)) Amin canım sağlıkla gelsin inşallah:)

oyh masallah kuzuya kocaman olmus :) hayırdır sne badıresı hastalık falan degıl ınsallah. 4 aylık olacağız neredeyse inşallah iyiyiz sukur :)

oyh masallah kuzuya kocaman olmus :) hayırdır sne badıresı hastalık falan degıl ınsallah. 4 aylık olacağız neredeyse inşallah iyiyiz sukur :)

Amann utandım kendimden büyümüş bile maşallah :)
Doğum gününden bir hafta sonra menenjit oldu benim ufaklık. 16 gün yoğun bakımda tedavi gördü Çok zor günlerdi ama geçti gitti şükür. Şimdi iyi maşallah. Kıskanç bir cadı kızım var abisini sevmeye kalkınca ortalığı ayağa kaldırıyor :))) Ve hala yenidoğan gibi kucakta gezdiriyor kendini çok nazlı teyzesi çok:)

Dün hali ve kanepe sildim

darısı banaaa

Bu kadar işin içine ipi de sığdırmışazme bak seeeen:))

sızle bı daha yapafım İnşallah formumdayım bu aralar :)

Hoşgeldin canım.demek sessiz sessiz temizlik yaptın
Ne yiyip ne içiyosun bacım bizede söyle de bizde forma girelimdöküntü toplamaktan ince işlere halim kalmıyorbi ev bu kadar mı dağılır.okul araç gereçleri ayrı oyuncaklar ayrı kıyafetler ayrı dağılıyor.tabi bunlar yetmiyor ufaklık birde mutfaktan eşyalar çalıp götrüyor diğer odalaraönce kızıyorum sonrada tek sağlıklı olsunlarda dağıtsınlar napalım diyorum.Tek derdim bu olsun.bugünlerde geçer inşallah...

Dün hiç giremedim. ev işleri market okul toplantısı derken fırsat olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…