- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Hoşgeldin .. ne.kadar istersen kalabilirsin ..çalışırken de bu topiğe çok baktım ama yapamadım. şimdi evdeyim 3*4 ay kadar. bunu değerlendirmek istiyorum. evim sürekli temiz ve düzenli olsun istiyorum. sonrak topiklere girmek adapte olmak zor oluyor biraz ama beni de alın aranıza acıyın bana
ya evet temizlk topiklerine bakıyorum şimdi. hepsi durgunlaşmış geçen yıl baya aktifti sanki okuyorudumHoşgeldin .. ne.kadar istersen kalabilirsin ..
Biz de bu aralar bir dinginlik var ama havalar açılınca düzelir sanıyorum. Ben yapamıyorum ama karar onlara katılmak ya da başlatmak daha çok motive edip verim sağlıyor, denemenin tavsiye ederim..
Umarım sana bir katkımız olur
Iyi geceler..
çalışırken de bu topiğe çok baktım ama yapamadım. şimdi evdeyim 3*4 ay kadar. bunu değerlendirmek istiyorum. evim sürekli temiz ve düzenli olsun istiyorum. sonrak topiklere girmek adapte olmak zor oluyor biraz ama beni de alın aranıza acıyın bana
hosgeldın cnntrm nerelerdeydın bebıs nasıl :) masallah 3. de yoldaymıs Allah kucağına almayı da nasıp etsinSağol canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın Rabbim. Benim bir de üçüncü bebiş yola çıkmış sağolsun önden bir haber verdi soğuk duş etkisi yarataraktanO yüzden evime acilen bir düzen ve sadelik getirmem lazım. Ama ne ara yapacağım o işleri bilmiyorum
Dün hali ve kanepe sildimElimden gelse hep sileceğimama sen sileceğim kısmına takılma sildim dersem o zaman tamamdir
Hali silme işini 15 günde bir arap sabunu ve lifle siliyorum arada asprin de ekliyorum bimde satilanlardan. Mesela iki defadır yazıyorum ama daha silemedim
Çok sağol canım, aminAy ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum doğurmuşsun bile maşallah :) Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:)
Amin, çok sağol canımGözünaydın, geçmiş olsun.. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin ..
Çok sağol canımzambak86 bebegin hayirli ugurlu olsunn.
Amin inşallah çok sağol canımHakkında hayırlısı olsun canım.geçmiş olsun Allah şifa versin...
Sağol canım.ben devam ediyorum takrardan:))gerçi 36 beden olmuşsun ben seninle düello yapmaktan zevk almam artıkın hıhhh.kendimi yenik saydım bileee.şaka bi yana darısı bana
Bizde sana teşekkür ederiz canım:))
Canım sen kaç günde bir halı koltuk siliyorsun.her mesajında var bu silme işi.seviyosun galiba.ben pek sevmiyimdesen böyle yazdıkça kendimi pasaklı hissediyorum
Geçmiş olsun gözünaydın canım.
Aklı çok rızkı bol ömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah canım.
merhablar hanımlarben geldım :) kendıme ıfak bı tatıl vermiştim bahar temızlıgımı de aradam cıkarmiş oldum :)
hosgeldın cnntrm nerelerdeydın bebıs nasıl :) masallah 3. de yoldaymıs Allah kucağına almayı da nasıp etsin
oyh masallah kuzuya kocaman olmus :) hayırdır sne badıresı hastalık falan degıl ınsallah. 4 aylık olacağız neredeyse inşallah iyiyiz sukur :)Bebiş iyi çok şükür 15 aylık oldu baya badireler atlattı ama şuan iyi bin şükür. Sen nasılsın? Sana da ikinci bebiş gelecektichentiq ten duymuştum da foruma girmeyeli uzun zaman oldu. Senin yavrular nasıl? Ufaklık ne kadarlık oldu? Bana 3. geliyor sürpriz yumurta:)) Amin canım sağlıkla gelsin inşallah:)
sızle bı daha yapafım İnşallah formumdayım bu aralar :)Bizsiz bahar temizliği hee
oyh masallah kuzuya kocaman olmus :) hayırdır sne badıresı hastalık falan degıl ınsallah. 4 aylık olacağız neredeyse inşallah iyiyiz sukur :)
Dün hali ve kanepe sildim
Herkes bugünden h. Sonu rehavetine kapılmış galiba kimsecikler yok..
Neyse, ben de bildirim yapıp kaçayım..
Mutfak camı, balkona açılan iki kapının camları ayrıntılı silindi,
Yetisebildigim tek korniş silindi,
Kombinin yüzeyi ve üst kısmı temizlendi,
Akşam yemeği sabahtan yapıldı,
Çamaşırlar katlanıp yerleştirildi,
Buzdolabı dış yüzeyi ve üstü silindi,
Kv ilaçları kahvaltısı verildi,
İp katlandı (şimdilik 200, akşama 100 tane daha düşünüyorum),
Akşama salata için yeşillikler sirkeli suya kondu,
Komsuların kahve ziyareti karşılandı ...
Herkese güzel, keyifli h. Sonları dilerim. Iyi akşamlar..
sızle bı daha yapafım İnşallah formumdayım bu aralar :)