Küllerden Doğmak Vol.2

17 mart 5'lim
1. Çamaşır yıkanacak
2. Mutfak toplanacak
3. Çöpler atılacak
4. Dağınıklık toplanacak
5. Yemek yapılacak

17 mart 5'lim
1. Çamaşır yıkanacak+
2. Mutfak toplanacak+
3. Çöpler atılacak+
4. Dağınıklık toplanacak+
5. Yemek yapılacak

17 mart 5'lim
1. Çamaşır yıkanacak+
2. Mutfak toplanacak+
3. Çöpler atılacak+
4. Dağınıklık toplanacak+
5. Yemek yapılacak +

Merhaba, ben geldiim...
Sabah bankaya (atm için), pastahaneye gidildi,
Kahvaltıdan sonra akşam yemeğini aradan çıkardım,
Kızın banyosu ve genel temizliği yapıldı,
Balkon yıkandı,
Kv kahvaltı, ilaç verildi,
Iki posta çamaşır yıkandı,
Yemeğin yanına çorba yapıldı.
Bulaşık makinası açıldı.
Ip atlandı,
Genel ev toplama ..
Bu kadar iş, bir de evin içinde dört dönme.. Kızlar nolur söyleyin, ayaklarımın bu kadar sızlaması normal mi? Resmen sızlıyor tabanlarım, çamaşırların bir kısmını oturarak astım, o kadar diyeyim.. yaşıma bağlayacağım ama benim yaşında olup, daha aktif olup gıkı çıkmayanlar var..
Sürekli evde sınırlı olmakla bir alakası var mıdır?

Paikolojik de olabilir. Vucut bir yerlerden atiyor iste. Yas ile alakasi yok. Ben de guya gencim ama romatizma gibi agrilarim oluyor

Saat 6 biliyorum cok gec ama. Bitmek bilmeyen maratona baslayacagim.

Planlarim..

1. Mutfak toplanacak yemek hazirlancak tekrar toplanacak
2. Camasir asilacak yikanacak toplanacak utu yapılacak . Bu döngü boyle devam edecek
3. Yeni nevresimler serilecek cocuklar yikanacak
4. Yazi yazilacak kitap okunacak plan plan yapilacak
5. Ortalik derli toplilu tutulacak.

Kizlar odak noktasi bitti benim sizinkiler ne alemde bakamadim gecmise

Paikolojik de olabilir. Vucut bir yerlerden atiyor iste. Yas ile alakasi yok. Ben de guya gencim ama romatizma gibi agrilarim oluyor
Umarım öyledir, yoksa 50 olmadan yürümeye mecali kalmayacak..
Ben odak noktasıyla ilgili hiç birşey yapamadım, yapmadım.. gelen giden çok oluyor, normal günlük işleri anca kotarıyorum.
Bir şey daha sormak.istiyorum. Yazı yazacağım demişsin de.. işimle ilgili bir şey mi yoksa kitap, makale türü bir yazı mı.. Bana yazdığın o güzel yazıyı unutmadım, hala tadı "dimağ"ımda.. Bu lezzetin sırrı nerden geliyor diye merak ettim de..

Son düzenleme:
Ben hiç başlamadım maalesef

17 Mart 5 lisi

1- dağınıklık toplama

2- çamaşır yıkama

3- ev süpürme

4- banyo temizleme (daha yapmadım birazdan yapıcam)

5- yerleri silme

Çok geçmiş olsun Allah bır daha gostermesın bizde geven ay ailece hastanede yattık cok zor oluyor biliyorum kız Çocuğu naxlı olacak tabı :) :) benım kucuk bıle ablasını babasının kucagında gorunce dudagını buzuyor

ha_mim cim bırsey yıyıp ıctıgımden degıl teyzem vardı yatılı mısafır Çocukları ona bırakıp temızlık yaptım tek olmuyor :) ama bı daha temizleme vaktı geldı bıle

odak neresı bu arada hanımlar bana maddelerı bırı soylesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…