- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
Bu işlemi sıcak su kaynatıp tableti içine atıp öyle mi eritiyorsun yoksa tabletle suyu birlikte mi yapıyorsun bende ilk defa bu yöntemi deneyeceğim bide sadece kapakları siliyorsun dimi yoksa içini de siliyormusun bu karışımla
Kitap okuma maratonuna bende katılırdım ama Bugun Çukur var onu izleyeceğim hangi kitap sarmadı canım benim elimdeki de çok ağıt gidiyorsivastrabzon 21.30daki kitap okuma maratonuna katılabilirim.elimdeki pek sarmadı hemen bitsin istiyorum
Vayyy tesekkurlerBuna bisi dicektim de son sayfaya gelene kadar unuttum kac sayfa gecmis varmis
Sen mi tabak canak mi atcan
Ben buna cevap vercektim de chentiqten sonra bisi yazmak istemiyorum :)
Kalemin cidden kuvvetli badim ♡
Tekerlememl mi
He herkes sair :) bn tekerleme uzerine yogunlastim
Aleykum selam ve rahmetullah
Super odev ama resimli olsun
Disini silersin icine de limon tuzu atip bi iki tur calistirdin mi tamamdir
Hadii bir saat eşlik ediyimm sana Bugun hiç birDemisken cocuklar uyudu ben bi maratona kalkayim dun kilere girdim ne var ne yoksa evim girisinde suan orlari duzenlemem gerek
15.00 16.30 maratonu gelmeyen kalmasin
Tamam canimTamam canm bana da uygun
O zaman şimdiden 19.00 / 21.00 maratonu başlatalım. Gelmek isteyen olursa bekleriz
Sana eşlik etmek için gelirim maratonunakubdef .
Bir de kv mutfağı ha.. İki aynı odak noktası bitirerek topik tarihine gececeksin, şimdiden tebrikler..
Bende biraz mutfaktan başlıyayım o zaman süper gelin ilan ediyorum seni kolay gelsin hepimize :)
Hangi gun geliceksiniz diye sorup duruyor ona gore yapacak temizliginu :) dip kose temizlemesede soyle bir temizlige girismistir kesin ben yapmayayim diye :)Kv sen geliceksin diye temizlemiştir
Emzirme molasindayim sonra tekrar kalkicam 1 saatlikHadii bir saat eşlik ediyimm sana Bugun hiç bir
Şey yapmadım sabah kızı doktora ordan abime kahvaltıya biraz önce girdim eve
Eline sağlık, bayağı iş çıkarmışsın.. Benimki ıvır zıvır işlerden ibaret valla..Ben geldim hanımlar
Etrafi topladim
Dun bebek arabalarini banyoda yikamistim kurumuslar parcalarini birlestirip kilere koydum
Kileri duzenledim
Katlanacak camasirlari katladim yerlestirdim
Utulenecekleri ayirdim
Mutfagi yarim yamalak topladim
Bebis uyandi onu emzirip tekrar mutfaga gecicem
Hangi gun geliceksiniz diye sorup duruyor ona gore yapacak temizliginu :) dip kose temizlemesede soyle bir temizlige girismistir kesin ben yapmayayim diye :)
Emzirme molasindayim sonra tekrar kalkicam 1 saatlik
Albert Camus Yabancı.. Komşu kızı, ödevine yardım için okumamı istedi, ben de onun vesilesiyle başladım. İyi de oldu, bayağı uzun zaman olmuştu okumayalı..Kitap okuma maratonuna bende katılırdım ama Bugun Çukur var onu izleyeceğim hangi kitap sarmadı canım benim elimdeki de çok ağıt gidiyor
Etkisi nasıl bu karışımın?Kaynar suyun içine tableti atıyorum iyice eriyince üzerine biraz soguk su ekliyorum elimi yakmasın diye :) içini dışını heryerini bu şekilde siliyorum
Tamam, 22.00-22.30 gibi buluşuruz o zaman inşallah..sivastrabzon 21.30daki kitap okuma maratonuna katılabilirim.elimdeki pek sarmadı hemen bitsin istiyorum
Evet canım klasik boğazlarımız her ay oluyor bende Orhan Pamu Kar okuyorum İclal Aydın çoookkk önceden okumuştum Yen'i çıkan varsa bakıyım canım sağolAlbert Camus Yabancı.. Komşu kızı, ödevine yardım için okumamı istedi, ben de onun vesilesiyle başladım. İyi de oldu, bayağı uzun zaman olmuştu okumayalı..
Sen ne okuyorsun? Aklıma gelmişken bir kitap önerebilirim sana. İclal Aydın'ın. İsmini hatırlamıyorum ama internetten bulursun. Ben okumadım ama onun anlatımını birçok yazısından biliyorum buna güvenerek öneriyorum. Kendisine de hayranım karakter yönünden..
Bu arada, diğer mesajını yeni gördüm, kızın mı hasta? Geçmiş olsun.. Mevsimsel herhalde..
Etkisi nasıl bu karışımın?
Kızlar uzun zamandır minimalist yaşam tarzını uygulamaya çalışıyorum sizler sadeleşmek için neler yapıyorsunuz...
Genel olarak yaptıklarım kıyafetlerimi azalttım Yeni bir şey alınca hemen eskileri uzun süredir giymediğim eşyaları veriyorum
Aynı şeyi çocuklarımın VE eşimin eşyalarında da uyguluyorum
Ütü yaparken mutlaka bir şeyleri elerim
Ortalıktaki süs eşyası ıvır zıvır şeyleri azalttım
Nevresim takımlarımdan eledim
Makyaj malzemelerimi eledim
Hem temizlik içinde daha kolay oluyor
Sadelik içimi ve beynimi rahatlatıyor
Her yerin kalabalık olması çok rahatsızlık veriyor
Fazla kalabalığa gelemiyorum
Kızlar uzun zamandır minimalist yaşam tarzını uygulamaya çalışıyorum sizler sadeleşmek için neler yapıyorsunuz...
Genel olarak yaptıklarım kıyafetlerimi azalttım Yeni bir şey alınca hemen eskileri uzun süredir giymediğim eşyaları veriyorum
Aynı şeyi çocuklarımın VE eşimin eşyalarında da uyguluyorum
Ütü yaparken mutlaka bir şeyleri elerim
Ortalıktaki süs eşyası ıvır zıvır şeyleri azalttım
Nevresim takımlarımdan eledim
Makyaj malzemelerimi eledim
Hem temizlik içinde daha kolay oluyor
Sadelik içimi ve beynimi rahatlatıyor
Her yerin kalabalık olması çok rahatsızlık veriyor
Fazla kalabalığa gelemiyorum