Küllerden Doğmak Vol.2

Kaynar suyun içine tableti atıyorum iyice eriyince üzerine biraz soguk su ekliyorum elimi yakmasın diye :) içini dışını heryerini bu şekilde siliyorum

Vayyy tesekkurler

Demisken cocuklar uyudu ben bi maratona kalkayim dun kilere girdim ne var ne yoksa evim girisinde suan orlari duzenlemem gerek
15.00 16.30 maratonu gelmeyen kalmasin
Hadii bir saat eşlik ediyimm sana Bugun hiç bir
Şey yapmadım sabah kızı doktora ordan abime kahvaltıya biraz önce girdim eve

Sana eşlik etmek için gelirim maratonuna kubdef .
Bir de kv mutfağı ha.. İki aynı odak noktası bitirerek topik tarihine gececeksin, şimdiden tebrikler..

Bende biraz mutfaktan başlıyayım o zaman süper gelin ilan ediyorum seni kolay gelsin hepimize :)

Ben geldim hanımlar
Etrafi topladim
Dun bebek arabalarini banyoda yikamistim kurumuslar parcalarini birlestirip kilere koydum
Kileri duzenledim
Katlanacak camasirlari katladim yerlestirdim
Utulenecekleri ayirdim
Mutfagi yarim yamalak topladim
Bebis uyandi onu emzirip tekrar mutfaga gecicem
Kv sen geliceksin diye temizlemiştir
Hangi gun geliceksiniz diye sorup duruyor ona gore yapacak temizliginu :) dip kose temizlemesede soyle bir temizlige girismistir kesin ben yapmayayim diye :)
Hadii bir saat eşlik ediyimm sana Bugun hiç bir
Şey yapmadım sabah kızı doktora ordan abime kahvaltıya biraz önce girdim eve
Emzirme molasindayim sonra tekrar kalkicam 1 saatlik

Eline sağlık, bayağı iş çıkarmışsın.. Benimki ıvır zıvır işlerden ibaret valla..
Benim maraton da bitti, geçeyim sonuçlara:
Yemekleri ısıttım, kız okuldan geldi ona ve kv. ye yemek verdim (eh ben de yedim tabii ki), masayı topladım, bulaşıkları kaldırdım, mutfağı toparladım, topladığım çamaşırları katladım, kitap okudum (20 sayfa), evdekilere meyve tabağı hazırladım...
kubdef ben anlamadım çok mu safım ya, kv. niye sen gelmeden temizlik yapıyor, senin yapmanı istemiyor? Mutfağına sokmayı mı istemiyor, sana mı kıyamıyor...
Bu arada, Yemekteyiz programını seyrediyorum, bir yarışmacının hobileri arasında kuaföre gitmek vardı, böyle hobi mi olur ya? Bu kadın hobinin ne demek olduğunu bilmiyor galiba...

Kitap okuma maratonuna bende katılırdım ama Bugun Çukur var onu izleyeceğim hangi kitap sarmadı canım benim elimdeki de çok ağıt gidiyor
Albert Camus Yabancı.. Komşu kızı, ödevine yardım için okumamı istedi, ben de onun vesilesiyle başladım. İyi de oldu, bayağı uzun zaman olmuştu okumayalı..
Sen ne okuyorsun? Aklıma gelmişken bir kitap önerebilirim sana. İclal Aydın'ın. İsmini hatırlamıyorum ama internetten bulursun. Ben okumadım ama onun anlatımını birçok yazısından biliyorum buna güvenerek öneriyorum. Kendisine de hayranım karakter yönünden..
Bu arada, diğer mesajını yeni gördüm, kızın mı hasta? Geçmiş olsun.. Mevsimsel herhalde..

Kızlar, odak noktası maddeleri istemiştim, atlamış olabilirsin,z diye yine yazıyorum. Ama ö.m den atın nolur, altta kalıyor, bulamıyorum

Evet canım klasik boğazlarımız her ay oluyor bende Orhan Pamu Kar okuyorum İclal Aydın çoookkk önceden okumuştum Yen'i çıkan varsa bakıyım canım sağol

Maratonum bitti
Havlular ütülendi
Yerlerine yerleştirildi
Ortalık toplandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çaycının alt kısmına limon tozu döküp kaynatıldı
Üst tarafına da sirke ve karbonat dökülüp kaynatıldı
Alt kat banyo lavabo wc yerleri silindi
Toz bezleri makineye atıldı
Üst kat banyo wc lavabo yerler temizlendi
Koltuk örtüleri serildi

15 Ocak 5 lisi

1- havlular ütülenecek

2- ev toplanacak

3- bulaşık makinesi boşaltılacak

4- wc ler temizlenecek

5- koltuk örtüleri serilecek

Kızlar uzun zamandır minimalist yaşam tarzını uygulamaya çalışıyorum sizler sadeleşmek için neler yapıyorsunuz...
Genel olarak yaptıklarım kıyafetlerimi azalttım Yeni bir şey alınca hemen eskileri uzun süredir giymediğim eşyaları veriyorum
Aynı şeyi çocuklarımın VE eşimin eşyalarında da uyguluyorum
Ütü yaparken mutlaka bir şeyleri elerim
Ortalıktaki süs eşyası ıvır zıvır şeyleri azalttım
Nevresim takımlarımdan eledim
Makyaj malzemelerimi eledim
Hem temizlik içinde daha kolay oluyor
Sadelik içimi ve beynimi rahatlatıyor
Her yerin kalabalık olması çok rahatsızlık veriyor
Fazla kalabalığa gelemiyorum

Bende aynen tasinmafan once onu ugulafim ve suan kullanmadigim hic birsey evde degil cok rahatlayici ve ferah guzel daha şik

En sevdigim yaşam tarzı
Uygulayamadığım tek yer mutfak.. mutfak esyası görünce dayanamıyorum alasım geliyo.. gerci cocuk dogdugundan beri (3 aydır) hicbir sey almadım diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…